• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden habersiz gezmesi?

Yaw geçen gün eşim doğum günümde bana hediye almak için avmye gitmiş. İşyerinden bir kız arkadaşı da yanındaymış. Fikir versin diye beraber gitmişler. Bazen ben evde olmam. Haftasonu bir araya.geldiğimizde bana der şu gün bilmem kimle avmde yemek yedik vs. Hiç sıkıntı olmadı. Ben de çıkar gezerim haber vermem. Acil bir durum olmadıkça bık bık haber vermenin mantığı nedir ki..
 
Ay evet anlamissiniz cok sagolun ve esime gercekten coook sakin ve guler yuzle sadece biraz. Kirgin oldugumu haberim olmasini istedigimi aciklamaya calistikca buyuttu sinirlendi ozaman lavobaya giderkende haber vereyim gibi sacma sacma seyler soyledi ve cok abarttigmi dusunuyor..
Ben sizi çok iyi anlıyorum, sevdiğime bu konu yüzünden surat asarım hep. Baktım surat asmaktan anlamıyor ben de onun gibi yaptım habersiz çıktım gezdim dolaştım beni arıyor napıyosun diye dışarıdayım cevabını alınca bozuluyordu bir kaç defa böyle yapınca artık o da hareketlerine çeki düzen verdi, artık haberdar eder her zaman. Erkeklere bu durum basit, tartışması saçma geliyor ama karşıdaki kişi aynısını yapınca rahatsız oluyorlar, bence anlatmayı bırak eşinin yaptığı gibi hareketler sergile o zaman anlıyorlar anca.

Bu konudaki rahatsızlık kişilik yapısına göre değişir çoğu kişi saçma bulmuş ama valla ben sizin gibiyim.
 
Tuvalete gidiyorum şekerim...
Bir simit yiyeceğim aşkım...
Kalkabilir miyim tatlım...
Avm ye gidebilir miyim sevgilim...

Ne fark var bu soruların arasında?

Şart mı sence bilmen...
Totosuna çip takın haritadan gözlemleyin. :duduk:

Ya kizlar alayci bi sekilde neden cvp veriyorsunuz sadece yanlisbi beklendi icindemiyim diye soruyorum
 
Selamun aleykum hanimlar..
Eşleriniz sizsiz avmye gezmeye veya alisverise gittiginde size soylemesi gerekmezmi? Haberinizin olmasini istemezmisiniz? Benmi abartiyorum?

Özetle eşim işteyken bos vakti olunca, ben yurtdisina ailemin yanina gittigm zamanlarda, ve haftasonlarida arada arkadasimin yanina gidiyorum diyerek hep haber vermeden avm ye gidiyor.. Ya cebindeki faturadan ya pot kirmasindan veya bisey aldigi zaman mecbur soylemek zorunda kaldigindan ögreniyorum.. bu gune kadar pek bisey demedim.. bugun yine arkadasinin yanina diye cikti.. Ve avmde olduklarini ogrendim..
Benden habersiz gezmesi normalmi? Bana soylese giderken zaten tmm dicem sadece haberimin olmasini istiyorum bu anolmal abartili bir talepmi?

Haber versem ne degisecekki, niye attigim her adimi sana haber vereyim gibi bi dusuncede ve abarttigimi dusunuyor..

Kavga ettik.. Daha dogrusu kavga etmeye musade etmedim onun gibi sinirlenmedigim icin sadece kirgin bi sekilde sessiz kaldim o bagirirken.. Sorun, cocugumuzda olmuyor.. Bu gece icin doktor iliski olmasini soylemisti.. Ama cok kirginim.. cocuk icin yaklasmalimiyim esime yoksa tavrimi korumalimiyim sizce?
Ben garip Bi durum göremedim. Benim eşim haftada 1 arkadaşlarıyla yemeğe gider arada sinemaya gider yani dese ki avmye gittim iyi der geçerim. İlla mağaza gezmek zorunda değil ki Bi kahve içerler sohbet ederler. Abartıp sinirini bozma bence.
 
Ya kizlar alayci bi sekilde neden cvp veriyorsunuz sadece yanlisbi beklendi icindemiyim diye soruyorum
Canim inan alay değil benim konuşma tarzım bu. Ciddi yazdım.
Benim için zerre önemli değil mesela
Nereye giderse gitsin.
Bunu dert edersen evliliğini çekilmez hale getirirsin
Küçük dertler büyür büyür dağ olur...
 
Anladığım kadarıyla orada ne yaptığıyla değil neden orada olduğunu söylemediğiyle ilgileniyorsun.
Bence çok gereksiz. Herkes her adımını bildirmekten hoşlanmaz. Mesela ben hiç hoşlanmam gittiğim yerleri rapor etmekten. Özgürlük düşkünlüğü müdür nedir bilemiyorum
 
Ya kizlar alayci bi sekilde neden cvp veriyorsunuz sadece yanlisbi beklendi icindemiyim diye soruyorum
Gereken cevaplar verilmiş zaten.
İletişim sorunu yaşıyorsunuz kopukluklar var ama çocuk düşünüyorsunuz.
 
Arkadaslariyla hep avmde bulusuyor olabilir bunda ne var ki ben anlamadim, sonucta biliyorsunuz arkadaşlarıyla buluşacağını. Özellikle avm diye belirtmese de olur bana saçma geldi. Takılmayın bu kadar böyle şeylere.
 
Ne desem bilemedim bu oturtulmasi gereken bir konu. Karsilikli beklentilerinize gore hareket edilmesi gerek.

Biz sadece gitmeden once suraya gidiyorum diye cikariz. Plan degisir ya da ordan baska yere gecilirse ayyyh dur hemen arayip haber vereyim demeyiz.

Nereye gittiginden cok ne yaptigi onemli. Haber vermeden gidiyor peki bunun yani sira size yalan soyluyor mu sakladigi bir seyler var mi ona guveniniz tam mi? Bunlarin cevabi onemli.

Sadece erkeklere has bir oz degil bu uani kadinlarda o an gittigi yeri bildirmeyi sevmez aksam muhanbeti gecer soylenir
 
Ne desem bilemedim bu oturtulmasi gereken bir konu. Karsilikli beklentilerinize gore hareket edilmesi gerek.

Biz sadece gitmeden once suraya gidiyorum diye cikariz. Plan degisir ya da ordan baska yere gecilirse ayyyh dur hemen arayip haber vereyim demeyiz.

Bazende arkdsla bulusunca karar verilir. Ne var bunda

Nereye gittiginden cok ne yaptigi onemli. Haber vermeden gidiyor peki bunun yani sira size yalan soyluyor mu sakladigi bir seyler var mi ona guveniniz tam mi? Bunlarin cevabi onemli.

Sadece erkeklere has bir oz degil bu uani kadinlarda o an gittigi yeri bildirmeyi sevmez aksam muhanbeti gecer soylenir
 
Gereken cevaplar verilmiş zaten.
İletişim sorunu yaşıyorsunuz kopukluklar var ama çocuk düşünüyorsunuz.

Bak bu daha mühim dedim az önce
Avm ye giderken haber vermiyor diye konu açarken sonunda bir soru var "bugün yumurtlama günüm yanına gidip sevişsem mi?"

Bunu dert etmezdim mesela ben ve su an o çocuğun yapım aşamasında olurdum.

Konu sahibinin derdi avm ise bence çocuk yapim aşamasına mümkün ise hiç girmesin...
 
Cvplar icin cok tesekkurler cidden yaptigmin dogrumu yanlismi oldugunu cozmeye calisiyorum.. Yani sorun ondan suphelenmem degil alisveris icin gidiyor veya arkadasina eslik ediyor bunu biliyorum sadece neden haber vermiyor iste saniyorum avmde oluyor arkadasinin evine gitti saniyorum birlikte avmdeler her seferinde guzel bir sekilde lutfen gezdigin zaman haberim olsun zaten kisitlamiyorum seni dedigim halde yine gizli gidiyor.. Daha dogrusu bana soyleme "rapor verme" geregi duymuyor..
Yani onun gezmeye veya alisverise gittigini bilmeyehakkim yokmu? Cidden abartili bi istekmi bu
Ben bir bayan olduğum halde yani erkekler bu konuda daha hassastır bilirsiniz ; boş vaktim olmuştur avm ye girmisimdir ya da arkadaş hadi gidelim demiştir gitmisizdir bunu eşime söylemem. O da bazen söyle merak ederim diyor unutuyorum diyorum konu kapanıyor. Sizin gibi bi de üstüne trip atsa çok kızarım valla .
Ne o öyle adım başı hesap mı verecek
 
Ay en çok eşinin sürekli fırsat buldukça avmye gitmesine guldum.yanlis anlama erkekler pek sevmez ya ,ben boyleyimdir eşime avmlerden böö geldi de.neyse sizin bu haber verme işini anlamadım ben.esiniz çıkınca nerelere gittiğini haber vermesini mi bekliyorsunuz?bana garip geldi.ben de eşim de arkadaşlarımızla çıkıyoruz çıktığımızda nereye gitsek de arayıp digerimize haber vermiyoruz.sen buyutuyorsun diye o da gizlenecek birşey diye dusunup söylemiyordur.buna sebep olmaya ne gerek var nereye giderse gitsin niye sana haber verecek ki
 
Sen de kendi arkadaslarinla git, demek ki sikiliyor kadin magazasinfalan gezmeknistemiyor. Cok dogal bircok erkek boyle dusunur.
 
Sonra son yıllarda evlilikler neden hep kötü gidiyor. Bu şekilde bir evlilik nasıl iyi gidebilir ki? Yanlış mı düşünüyorum diye sormuşsunuz surekli, evet yanlış düşünüyor ve davranıyorsunuz.

Eşim bana attığın adımı haber ver dese hade len ordan derim. İnsanlık hali, ani plan yapılabilir, plan değişebilir, söylenen yerden farklı yere gidilebilir. Çok önemli bişey değilse attığımız her adımı eşlerimize bildirmek zorunda değiliz. Hayır adam bir de avm'ye gidiyor siz niye pavyona gitmiş gibi muamele ediyorsunuz.

Geçen gün hastaneye diye çıktım, işim erken bitti ordan sahile gittim, üç beş bişey lazım diye çarşıya uğradım. Eşim şehir dışındaydı bunlardan hala haberi yok, söyleme gereği duymadım. Şimdi söyleyeyim bakalım ne tepki verecek.
 
Tesekkürler hanimlar ben herkesin gorusune saygi duyuyorum.. kimi benim gibi bilmek ister kiminin umrunda olmazmis herkesin beklentisi farkli.. Normal bi durum görüs farkliligi sadece assaglayici yazanlara biraz kirildim. Soru sordum cevabimi aldim.. Hem hakli hem haksizim galiba.. Hayirli geceler cumletenn
 
Eşiniz birazda inada binmiş, hicbir erkek "rapor vermek"ten hoşlanmaz.
Ki böyle seyler insanı çok sıkar ya.
Nerdesin aşkım, burdayım aşkım:KK4:
 
Back
X