esimin benden vekâlet talebi

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
merhabalr
Kendi altınlarım ile ev almaya karar verdik. ev üzerime olacak. Kayınbabam benim tapu icin ordan oraya gitmeme gerek görmemis ve esime benden vekâlet alip yapmami söylemis. Esim bunu sadece ben gitmiyeyim diye oldugu söyliyo. tapusu yine senin ustine bi farki yok diyo ama ben pek anlamiyorim bu konuslardan. yani sadece notere gidip imza atilmiyo mu. neden ordan oraya gidilsin ki. vede cidden tapuda bi sıkıntı olmaz demi. yani bana sormada. veya ben ona sormadan satamama gibi. yani ben sadece bana ait olsun ve ilerde özgurce istedigimi yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcın olabilir mi

Vekalete sadece satınalma yetkisi koydur ve süreli olsun oda...

Ha notere ha tapuya imza atmaya gidiyorsunuz. Ne farkedecek ki? Eşiniz hep mi babasının sözünü dinler? Hayır ben de sürecin içinde olmak istiyorum bir kere ev alacağız sonuçta deyin. (bir de evli iken alınan tüm mallar ayrılma durumunda yarı yarıya bölünür, eşiniz almış olmuş olsa da farketmez. Ama tapuya şerh koydurabilirsiniz)

Vekaletname sadece satılamaz işlemleri kısmını yazdır noterde ki kişiye anlat başka bir şey yazdırma . Süreli yaptır

Eşinize niye güvenmiyorsunuz ki?

E tapuya giderken de notere giderken de evden çıkmayacak mısınız zaten?
Belediyedeki filan ön işlemleri eşiniz siz olmadan halledebilir
Siz notere vekalet için imza atmaya gitmezsiniz de tapuda imza atarsınız

Vekâlet verme kendin git , vekalet verilecek çağda yaşamıyoruz artık...

Bence vekalet fln vermeyin kendiniz gidin işinizi kendiniz hallerin hem kpniz ne diye karışıyor
büyükler karismasa olmazki.!! ya esimle inatlasmakta istemiyorum. yani yok dese evi bile alamam. sadece vekâlet te bi sorun olmup olmadığı ögrenmek istiyorum

Sakın öyle bir şey yapmayın ,zaten anlamıyormuşsunuz , satın alma ,satma vb gibi şartları koyabiliyorsunuz, dikkat etmezseniz kim vurduysa gidersiniz haberiniz olsun ayrıca boşanma olursa ilerde zaten ortak olduğundan dolayı eşit hakka sahip olacaksınız ..

Ayrıca arkadaşlara da katılıyorum bundan kp ne anlamadım evi siz almayacak mısınız. Eşinizle halledin . Ve imza için ha noter ha tapu gidin süreçte eşinizin yanında durun .
Bende tapuya hiç gitmedim, babama vekalet vermiştim. Satınalma yetkisi verilirse eğer satamaz işlemin olacağı tarih netleştiğinde 10 günlük bir vekalet verilir ve süre sonunda o vekalet yanar... Art niyet olabilecek bir konu yok bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…