Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucamEşinizle tartışmaktan bu kadar korkmayın Allah için.
Çok eğilip bükülüyoruz eşlerimiz karşısında
O hayır dese evi alamam bile demişsiniz
Hiç mi söz hakkınız yok sizin?
Bence de...en iyi ihtimalle evin parasını farklı söyleyecekler konu sahibine ..diğer ihtimal evi konu sahibi arkadaşın üstüne yapmayacaklar ..elinden altınlarını alıp evi başkasının üstüne yaptıktan sonra konu sahibinin eşine vekalet vermiş olması hiçbirşey ifade etmiyorBirikimimizle benim üzerime ev aldık, sadece tek seferde hallettik. Bence kandıracaklar sanki sizi
bu dediginiz genel vekalette alim-satim onayi verilenler icin gecerli.Tapu senin üzerinde olsa eşinde hak sahibi olur evden. Ama vekalet verirsen eşine tapu seninde olsa eşin istediği gibi satar senden habersiz. Vekalet vermek demek kişinin tüm yetkilerini elinden almak demek
vekalet için de evden çıkıp imza atacaksın tapu içinde.. Ama illa vekalet diyorlarsa, vekaleti süreli yaptır ve ne için kullanılacağını belirt başka bir amaç için kullanılamasın. Arkadaşıma vekalet vermiştim "diplomamı alabilmesi için" diyerek başka bir şey yapamazdı. Bunun gibi. Açıkçası pek masumane gelmedi bu vakalet isteği bana.merhabalr
Kendi altınlarım ile ev almaya karar verdik. ev üzerime olacak. Kayınbabam benim tapu icin ordan oraya gitmeme gerek görmemis ve esime benden vekâlet alip yapmami söylemis. Esim bunu sadece ben gitmiyeyim diye oldugu söyliyo. tapusu yine senin ustine bi farki yok diyo ama ben pek anlamiyorim bu konuslardan. yani sadece notere gidip imza atilmiyo mu. neden ordan oraya gidilsin ki. vede cidden tapuda bi sıkıntı olmaz demi. yani bana sormada. veya ben ona sormadan satamama gibi. yani ben sadece bana ait olsun ve ilerde özgurce istedigimi yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcın olabilir mi
Eşi ayrıntı vermemiş ama sanırım ben tüm vekalet anladım. Ama sonuçta alım satım içinde verirse satarken yine sıkıntı yaşar ayrıca çok saçma kadinin bir engeli yoksa neden kendi gitmesin diye elinden vekalet almaya calisilsinkibu dediginiz genel vekalette alim-satim onayi verilenler icin gecerli.
Altın ne için satılırmış peki onu demişler mi?şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Bence herkesin önce başını sokacağı , minnetsiz oturacağı bir evi olmalı . Altınmış , dolarmış , birikimmiş sonra . Eşiniz de pek el akıllıymış . Öyle şey mi olur canım ! Evi bulup bunu alıyoruz deyin .şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Bence de...en iyi ihtimalle evin parasını farklı söyleyecekler konu sahibine ..diğer ihtimal evi konu sahibi arkadaşın üstüne yapmayacaklar ..elinden altınlarını alıp evi başkasının üstüne yaptıktan sonra konu sahibinin eşine vekalet vermiş olması hiçbirşey ifade etmiyor![]()
Konu sahibi arkadaşımız bu konuda ısrar edince eşinin annesi "altınlar ev için bozdurulmaz ' demiş miş...ve evden vazgeçmiş adam.Konusahibi de bişiler hissetmiş ki bize soruyor ayrıca kayınpeder ne alaka, biz evi aldıktan sonra kayın aile öğrenmişti böyle her adımda babasını işin içine sokan adamlar hiç güven vermiyor.
Valla ben olsam o tapuya özellikle giderdim bu ev o kayınpederin bile üzerine alınabilir
Sakın sakın. Eşiniz bile olsa o kadar güvenmeyin. Gidin kendi gözünüzle görün kendi evinizin tapusunu. Ev sizin olacak tabi ki siz ordan oraya gidin. Kayınpeder kendini ne sanıyor ki size karışıyor? Eşiniz vekalet alınca evi kp üstüne yapacak muhtemelen. Bunu kabul etmezsiniz diye de yasal yollardan kurnazlık yapıyor. Cin fikirlimerhabalr
Kendi altınlarım ile ev almaya karar verdik. ev üzerime olacak. Kayınbabam benim tapu icin ordan oraya gitmeme gerek görmemis ve esime benden vekâlet alip yapmami söylemis. Esim bunu sadece ben gitmiyeyim diye oldugu söyliyo. tapusu yine senin ustine bi farki yok diyo ama ben pek anlamiyorim bu konuslardan. yani sadece notere gidip imza atilmiyo mu. neden ordan oraya gidilsin ki. vede cidden tapuda bi sıkıntı olmaz demi. yani bana sormada. veya ben ona sormadan satamama gibi. yani ben sadece bana ait olsun ve ilerde özgurce istedigimi yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcın olabilir mi
Konu sahibi arkadaşımız bu konuda ısrar edince eşinin annesi "altınlar ev için bozdurulmaz ' demiş miş...ve evden vazgeçmiş adam.
Altın başka ne için satılır yahu? Mezara mı götüreceksiniz, tabii ki ev içi satacaksınız. Duyan da sanır ki tatile gitmek için bozduruyorsunuz altını. Nasıl insanlara denk gelmişsiniz öyle. Hepsi ayrı çakal.şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Vekalet vermeyin kendiniz gidin bence.merhabalr