Eşimin beni ailesine savunmaması konusunda nasıl çözüm bulabilirim?

asla onlar haksız değildir hep haklılardır hatta saçma sapan bi akraba bile senden daha haklıdır bizimki böyle bilmiyorum nasıl geçer ömür ama bu şekilde

Neden böyle olduğunu anlayabilen varsa anlatsın...valla eşimden bu yüzden ayrılcaktım ben de nişanlıyken eli ayağına dolaşmıştı...

Canım eşimin ailesi ama...illa ki gidiyoruz kalıyoruz..o da evin kızı.Orada oluyor sonuç olarak.Şimdi ben orada kardeşin var gitmem diyemem ki...O da benim aileme gitmese...
Gitmezse gitmesin.
Benim aileme gitmeyecekmiş diye niye kendimi üzdüreyim.
Yine diyorum ben takmam,üzülmem,görümcedir,kayınvalidedir,kayınpederdir,laf sokarlarsa duymam,ağız burun eğseler görmem yani. O yüzden giderim de sallamam da ama sen hem üzülüyorum diyorsun hem de gidiyorsun neymiş eşin de ailene gitmezseymiş.
O zaman geline,misafire nasıl davranılacağını,saygıyı,edebi öğrensinler.
Bana kötü davranan insanlar beni evinde istemiyorlardır derim,sokağından geçmem.

Neden böyle olduğunu anlayabilen varsa anlatsın...valla eşimden bu yüzden ayrılcaktım ben de nişanlıyken eli ayağına dolaşmıştı...

valla ayrılıkta yürek işi 2 çocuk bir ömür yine göreceksin çocuk olmasa herşeyi göze alır da insan çocuklar olunca sırf kendi derdimden yana çocuklarım mutsuz olmasın diyorum ama çok yıpratıcı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…