esimin beni annemlere kotulemesi

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
Evet hanımlar esim her gördüğü yerde anneme Babama bir şekilde konu açıp bütün tartışmalarımızı herseyi anlatıyor. ben bıktım diyor anlatırken kendinden geçiyor. annemler şaşırır birbirine bakıyor. ben kimseye yansıtmyo rum ne yapmalıyım konuşuyorum niye böyle yapiyosun diye cvp vermiyor.beni toplum içinde rencide ediyor sonra insanlık bekliyor

Sende aynısını ona yap. Kv, KP'e anlat kavgalarınızı sende ayıla bayıla.

Peki öyle yapsam devami haftada bir görüyoruz iki taraflADA iyice tadımız kacmazmi

biliyorlar huyunu DİYORLAR ANNem sen çok mu iyisin olur böyle şeyler diyor ama ayni

Sorunlarınız neler?
Gerçekten biktiniz mi?
Eşiniz bu iş bitmiş gözüyle bakıyor sanki.

Kendi öz annene babana yani en son anlatması gereken kişilere anlatıyorsa, daha kimlere anlatıyordur şikayet ediyordur.
Ben yapamazdım, böyle biriyle evliliğimi devam ettirmek istemezdim

Ya mesela annemler girdik kapıdan oturduk çocuk durmuyor zaten bu hep annesinin yüzünden diyor bana laf çarpıyor halbuki ben orda ona hiç bişey yapmıyorum

anneler de çocuk gibi her laf çarpması bi cvp verse eve gelene kadar karşılıklı laf sokarsa bende istemiyorum artık boşa dedim madem bu kadar kötüyüm asla diyor

Eşinizin kendini haklı çıkarma çabasıdır.siz annenize anlatın,ama objektif olun,kötülemeden
Zaten onun stratejisi işe yaramaz..
Belki bi süre sonra idrak eder yaptığı hatayı

Once bu durumdan rahatsiz oldugunuzu soyleyin derim ama laftan anlamiyorsa sizde onun yaninda kaynananiza kocaniz hakkinda gondermeli laflar soyleyin

anneler de çocuk gibi her laf çarpması bi cvp verse eve gelene kadar karşılıklı laf sokarsa bende istemiyorum artık boşa dedim madem bu kadar kötüyüm asla diyor
Ee boşanmak istemiyor seni şikayet etmekten geri durmuyor ben böyleyim de geç sende madem yaşlar kaç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…