Sende aynısını ona yap. Kv, KP'e anlat kavgalarınızı sende ayıla bayıla.Evet hanımlar esim her gördüğü yerde anneme Babama bir şekilde konu açıp bütün tartışmalarımızı herseyi anlatıyor. ben bıktım diyor anlatırken kendinden geçiyor. annemler şaşırır birbirine bakıyor. ben kimseye yansıtmyo rum ne yapmalıyım konuşuyorum niye böyle yapiyosun diye cvp vermiyor.beni toplum içinde rencide ediyor sonra insanlık bekliyor
Tadınız mı kalmış Allah aşkına?Peki öyle yapsam devami haftada bir görüyoruz iki taraflADA iyice tadımız kacmazmi
yeterince sert cikmiyolar demekki. Sen iyi misin sanki falan demek yerine. Bir daha benim kizimi bana sikayet etme deseler net bi sekilde.yapabilecegini sanmiyorum.biliyorlar huyunu DİYORLAR ANNem sen çok mu iyisin olur böyle şeyler diyor ama ayni
Nasıl oluyoda anlatmıyor en başta onlara anlatmazmıydı şikayetçi koca garip geldi doğrusuişin tuhaf kendi annesine anlaTmiyor
Ee boşanmak istemiyor seni şikayet etmekten geri durmuyor ben böyleyim de geç sende madem yaşlar kaç acabaanneler de çocuk gibi her laf çarpması bi cvp verse eve gelene kadar karşılıklı laf sokarsa bende istemiyorum artık boşa dedim madem bu kadar kötüyüm asla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?