- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
siz ayri konu acsaniz daha iyi degil mişimdiki aklım olsa mutsuz bi yuvaya asla çocuk yapmazdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz ayri konu acsaniz daha iyi degil mişimdiki aklım olsa mutsuz bi yuvaya asla çocuk yapmazdim
konuları bitirerek ki ayrı ayrisiz ayri konu acsaniz daha iyi degil mi
Annem babam eşimi çok severler.
Ama eşim böyle birşey yapsa babam onun ağzının payını verir, göndermiyorum o zaman kızımı filan der.
Anne babanızla konuşun arkanızda dursunlar, gözdağı versinler kocanıza.bunu çekmek zorunda değilsiniz, utanmaz herif..
Olmadı siz de onu şikayet edin ana babasına
Karşındaki insan à onun yaptığı gibi davranıştan ne yaptığını anlar dışardan nasıl göründüğünü görür bide bunu dene karar senin tabiki ama sunu demeden gecemiycem varsayalım ki boşandın kızına verdiğin piskolojik zarar var bekar kalmiycan evlenicen yine babalık psikolojisi var birde o ikinci evli kte aynı olacak bnm ikinci evliliğim erkeklerin hemen hemen hepsi aynı sen sen boşanmayı değil elindekini adam etmeye bak naçizane fikrim tabi ki kirdiysam k b
Ömür boyu değil bu sekilde karamsar olma bak mübarek aydayiz bol bol dua et senden kötü halde olanlar var aldatan döven bnm yakinlarimda gözümle gördüğüm insanlar çok şükür de allah da kocanı ıslah etsin dualarım senin ve kızına sözün bittiği yer
Ömür boyu değil bu sekilde karamsar olma bak mübarek aydayiz bol bol dua et senden kötü halde olanlar var aldatan döven bnm yakinlarimda gözümle gördüğüm insanlar çok şükür de allah da kocanı ıslah etsin dualarım senin ve kızına sözün bittiği yer
Benim kizimi bana mi sikayet ediyosun. Cocuk musun sen. Kendi aranizda halledin bana niye anlatiyosun demiyo mu aileniz?