esimin beni annemlere kotulemesi

Hoş dün yatakları ayırdı artık istemiyorum kimi seviyorsa ona gitsin ben kotuyum

millete bi iyi iyi bi görseniz komşulara Nasılsıniz vs konuşur sohbeti arabalara vs herkes iyi bilir ama beni çatlak iyot para için anası dansı icin

Evet hanımlar esim her gördüğü yerde anneme Babama bir şekilde konu açıp bütün tartışmalarımızı herseyi anlatıyor. ben bıktım diyor anlatırken kendinden geçiyor. annemler şaşırır birbirine bakıyor. ben kimseye yansıtmyo rum ne yapmalıyım konuşuyorum niye böyle yapiyosun diye cvp vermiyor.beni toplum içinde rencide ediyor sonra insanlık bekliyor

eşın hangı sorunlardan sıkayetcı de anlatıyor kı aılene ? annen de bılıyor senı dıyor da ses cıkarmıyor ???

Ben allaha havale ediyorum beni kötülük herseyi anlatıyor cvp veriyormusum hersey istiyormusum vs aman anlatsam sayfalar yetmez

Annemler cumadan gidelim diyor pazar gelelim bende diyorumki pazar sabah gidelim akşam gelelim evimde rahat yatıyorum al sana kavga bunu anlatıyor gelmiyor diye mesela

Bütün haftasonu kV dede napıyım bende insan AVM veya piknik veya başka şey istiyorum diyorumki bi hafta ole yapalım bi hafta benm dediğimi al sana kavga

1. hata sende, ilk bu tarz tavrını gördüğünde ciddi bir şekilde uyaracaktın, anlamıyor mu? O zaman tavrını ve settini çekecektin.. Anlamadığı halde sende aynısını ona yapacaktın.
2. hata ailende, damat bunları onlara anlatırken annen babanda durup dinliyor mu yani? Kalkıp diyebilir "koskoca adam utanmıyormusun mahremini bize açmaya?" diye çıkışmaları gerekirdi. Onlarda saf saf dinliyorsa, daha çok anlatır senin kocan...

Önce kendini saydıracaksın ailen içerisinde ki seni dışarda da kocan saydırsın.
Yoksa çok bakınırsın bir çare bulayım diye.

bence esının amacı senı ktulemek degıl aklı sıra kendıne yandas arıyr oglum sen haklısın kızım kcanı uzme gıbı bı cevap beklıyr

eger amacı ktulemek falan olsaydı gdeer kendı aılesıne anlatrdı ama anlatmyrmus

ben ktu bı art nıyet grmedım tabı yınede yaptgı yanlıs esın braz ccuk ruhlu sanırım sakınce knus yapma de yada bı kerelgıne bı annenle agız bırlıgı yapın oglum haklısın kızım kcanı uzme mutlu oln falan desın tepkısı ne olacak bırdaha aynı seyı yapmaya kalkacakmı gzlemle

ailenize şikayet edince,sizin kulağınızı çekip,tek ayak üstünde durma cezası verecekler diye düşünüyor galiba eşiniz.

buna en iyi cevabı aileniz vermeli.babanız,tamam oğlum,kızım kötüyse,hadi sana gülegüle demediği sürece,eşiniz şikayetlerine devam eder.

Aynen

illa her dediğini yapacam onun dediği olcak geçen gün dışarı yemeğe gidelim dedim tamam dedi gittik Adana al dedim şimdi bide ayran alırsın 20 tutar diyo oturdum ağladım ne yapıyım ben

siz söyleme dedikçe devam edecektir...
özellikle onun yanında ailesine söyleyin böyle böyle diye (ama özellikle tam haksız olup üste çıkmak istediği anları)

Annem cumartesi günü dedi ben sana kizimi iyi diye verdim cok istediniz ya ne oldu dedi kimseye iyi demin dedi bi kizimi rahat ettirmeyi dedi

Önce onu uyar baktin devam ediyor tinlamiyor sende ona aynısını yap.bende herkesin içinde yok başka çare.sus tukça tepene çıkar benden tavsiye bir ara esim de aynını yaptı ona dedimki vallahi herşeyi göze alır seni hem kendi hem senin ailene karşı oyke bir rezil ederimki birdaha yüzyüze baksmayiz.kari koca sorunlarını konuşarak halletcrk ona buna dağıtarak değil evlilikte altın kural kesinlikle konuş yilma yaptigin ayip de gözdağı ver.
Böyle şeylere çok kızıyorum ne saygısızca ben hayatta gelemem esin sınırlarını bilmeli bunu ancak sen yapabilirsin unutma.kimseye haddini astirma kendine karşı sana saygı duymuyisa sende saygı gostermiceksin.sırf ağzımızın tadi bozulmasın diye idare etme bunu sakin yapma.
Benim eltim iki yıllık evli koca manyağı ışte.kv ye gittiğimizde kocası yani kaynim o yokken annesine neler diyor bir bilsen resmen dedikoddu yapiyolar yaninizda iki orta.çocuğa bakamıyor sorumsuz vs..gibi ailesini kotuluyor kv de yüzünü eksiterek bir konuşuyor sok oldum.esime dedimki sakin sen böyle yapma hakkını haram ederim dedim yok asla yapmam diyor.dışardan nasıl iğrenç gözüküyor demekki heryerde uluorta anlatıyor herkese.elti de kocam da kocam diye gezinir kocası nin zerre saygısı yok böyle ışte.kendini ezdirme o çocuğu al kendin buyut de ozaman haklısın hakkını ara...

geçenlerde kV dede yemek yiyoruz bende çok yorgun açım kızım mutfağa balkona girip girip çıkıyo oynuyo çocuk kalkan çocuğa bak diyor kalktım bişey demedim ama 2 3 kere diyor sessiz sessiz .sonra annesi gel dedi gelmiyorum ahmet kalk dedi çocuğa bak dedi dedim çocuk oynuyo kendi dedi gel yemedim beni sofrada kaldırıyor ya sende babasının ne olur bi kerede sen baksan ki çocuk duruyo

mesela marketteyi şu zeytin güzelmiş diyorum herseyi bilir ne anlıyorsun diyor oradaki kişiler duyuyor yüzüme bakıyor rezil oluyorum aslında kendini rezil ediyor çıkıp gittim marketten peşimde geliyor sanada bi laf denmez diyor ama her konuda beni ediyor ne yapıyı ben

Back
X