Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.

Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim.

Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.

Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.