Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Bugün konuştunuz mu konu hakkında?
Çünkü gerçekten ben adamın durumdan bihaber olduğunu düşünüyorum😂

Dün olayı sadece 'şaka' olarak algılamış. Olayın gerisi yok. Anlatmayacaktım da burada arkadaşlar söyle dediler. Konuşunca da dalga geçti fena halde 'sen bi daha cilve yapma aşkım n'olur' dedi :olamaz: Yatak odasında yangın çıktı filan diyebilirmişim abartıya bak kocamdaki hayret bişi.... :eek:

Dün olayı sadece 'şaka' olarak algılamış. Olayın gerisi yok. Anlatmayacaktım da burada arkadaşlar söyle dediler. Konuşunca da dalga geçti fena halde 'sen bi daha cilve yapma aşkım n'olur' dedi :olamaz: Yatak odasında yangın çıktı filan diyebilirmişim abartıya bak kocamdaki hayret bişi.... :eek:
Siz karı koca bu konuda ayarı kaçırmışsınız, yangın çıktı ne ya😂😂
Bunun mecaz dışındaki gerçek anlamı mahveder adamı😂
İleride çok güleceğiniz bir anınız oldu ama, sevindim adınıza.
Umarım böyle tatlı tatlı geçer gider her derdiniz❤️

Dogru mu anladim ben, adama telefon ettiniz, icerde uyuyorken, bir de ustune rahatsizlandim dediniz, yemek yemissiniz rehavet cokmus, uykudan kalkti bir kosu geldi yaniniza. Ahahahsjsjaklh cok guldum, bence size kur yapan bir erkegi fazla bekletirseniz araya yemek film aktivite vs reklam alirsaniz naz yapayim ortam hazirlayayim derken o an ki atesi kacirabilirsiniz de.. aklinizda bulunsun. Ayrica moral bozmaya degmez, ben sana boyle boyle hazirlamistim beni oyle biraktin, bedelini odiceksin sen bana surpriz yap bekliyorum diyin:)

oooonnnn liii yuhuuhuhuuuuu diye kulağına fısıldarken ateş seni çağırıyor bakışlariyla hımhızlı kapı eşiğine geçip hafiften bacağınızı kapıya sürtseydiniz bunlar olmayacaktı belki de. :confused:

uyku sersemi adamı uyandırıp hastayım gel dersen onn li yuuu yerine artık bülbül ötmüyor calar arka planda.:KK53:

Biraz eşini iyi analiz etmekle ilgili bir durum, o eve gelmeden önce ortamı hazırlayıp yemek sonrası önünde bile soyunabilirdin bana göre. Yani çeşitlendirmeler bol, örneğin o akşam istekli gelmesini mesajlarla sağlayabilirdin. Eşinin evdeki durumundan bunu farkettiysen de spontan şeyler yapman daha doğru olurdu, zaman kısıtlaması var neticede

Olur böyle şeyler ama, o zaman B planına başvuruyoruz :KK24: kadın istedikten sonra erkeğin kurtuluşu yok bana göre :rolleyes:
Sonrasında dolandı peşime bozulduğumu anladı ama ben ayıcıklı pijamamı giymiştim bile. Asla konsantre olamadım, zaten benim keyif aldığım ama tatmin olamadığım birlikteliklerimiz var, o gece hiç istemedim..

Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün. :confused: Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. :KK23:Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.

Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı. :KK43: Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım. :olamaz:

Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.

Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte. :cry:
😅😅😅😅

Back
X