Esimin Beni Takip Etmesi!

Sağol canım yeni gördüm sorunu .Madem sende diyet yapmaya kararlısın yöntemimi anlatayım belki yardımı olur.Ben 1 ayda değil 1,5 ayda verdim yalnız.Herhangi bir diyet listesine uymadım.Öncelikle kalori cetvellerini indirdim.Yiyeceklerin en az kalorili halini yapıyorum.Dolabımda hangi besin varsa ;sebze ise :haşlama sebze+limon+sarımsak ile salata veya haşlama sebze+ligt yoğurt,et veya tavuk ise haşlama yada ızgara+limon+ yeşil salata karıştıryorum.O akşam pilav varsa gündüz yoğurt yada meyve ile öğün geçiriyorum.Ekmeği kestim,yağ kesinlikle kullanmıyorum.Kullanırsamda 1 yemek kaşığı zeytinyağı sadece salata için oda.Günde 2 litre su içiyorum.Birde bende bel fıtığı var bu yüzden yapabildiğim tek spor yürüyüş.Ama koşar gibi kır gezisi şeklinde değil :34::34::34:
Bir bayan günlük ortalama 1500 kaloriye ihtiyaç duyuyor (bu bende 2600 çıkmıştı.Kolori hesaplama sitelerinden bakabilirsin buna) benimse günlük aldığım kalori 350-400ü geçmiyor.Ardından koşu bandında 1 saat yürüyorum.Yani 230-250 kalori arası koşu bandında gidiyor ee geri kalanı yağlarımdan gidiyor böylece .Birde ben ara öğün yemiyorum.3 kayısı bir elma derken ipi ucu kaçıyor bende o yüzden 3 öğünü mutlaka aynı saatte yiyorum asla atlamıyorum.En geç sabah 9da kahvaltı etmiş oluyorum.Şuan düzene girdi her hafta 2 kilo gidiyor.Bir süre sonra halsizleştiğimde spora ara verip diyete devam edeceğim sonra yeniden spor+diyete devam.Ben daha öncede 4 ayda 25 kilo vermiştim.ilk 2 ay 17kg,1 ay ara(ki o süreçte çok halsizleştim o yüzden dinlendim ,spor yapmadım)4.ay 8kg vermiştim.Deneyimliyim yani:1::1::1:
Bu arada" adetler düzene girecek "yazmışsın.Bende de pko var canım.Doğum kontrol haplarının iştah açma sorununu az yaşamadım.Tüm doktorlarım kilo ver dediler ama 25kg verdiğimde düzelme olmadı,umarım sende işe yarar arkadaşım.

Allah nazarlardan saklasin azmine hayran kaldim canim.. Ben de bu sabah basladim yarim saat kostum.. kahvaltida ekmegi kestim acik cay ve yumurta yedim sadece... simdi oglene kadar bir sey yemeyecegim yurtdisindayim ben... sonrasinda evde kosu bandi var bisiklet var onlara binecegim iste... hayirlisi bakalim insallah...

Allah nazarlardan saklasin azmine hayran kaldim canim.. Ben de bu sabah basladim yarim saat kostum.. kahvaltida ekmegi kestim acik cay ve yumurta yedim sadece... simdi oglene kadar bir sey yemeyecegim yurtdisindayim ben... sonrasinda evde kosu bandi var bisiklet var onlara binecegim iste... hayirlisi bakalim insallah...

elveda receller dıyorsunnnnnnnn :10::10::10::10::10:
afferım sana
:46:

işte budur arkadaşım:46::46::46::46::46:
işe yarıyor emin olabilirsin.Yalnız birşey hatırlatayım mümkünse sporu yarım saat yapma benim babam futbol antranörü ve hep şunu söylerdi "vücud yarım saatten sonra yağ yakmaya başlar".imkanın varsa günde 2 kere spor yapmak yerine 1 kere aralıksız 1saat spor yap.ardınddan sıcaak bir duş sonra şekersiz bir kahve ile keyif:1::1::1:
Bu arada ben akşamları çok abur cubur tüketirdim,kolaya tapardım neredeyse :17::17::17: Şimdi 19.00'dan sonra hiçbirşey yemiyorum,meyve bile.Canım kola isterse zero'lardan aldım tadı aynı değil ama 0 kalori diye içim rahat:34::34::34:
Sende kilo verdikçe eşine takılırsın "dobiş" diye inan intikam çok keyifli oluyor.:52::52::52:

elveda receller dıyorsunnnnnnnn :10::10::10::10::10:
afferım sana
:46:

napim valla bugun farkettim esim beni kiskaniyor...

sabah erken kalktim spor kiyafetimi giydim neseli neseli baktim surati dustu....

halbuki gecen gun sabahlari senin mutlu olmani istiyorum demisti...

noldu o adama birden ben mutlu olunca?

yaris yapiyor iste ben biliyorum...

Gitti güzelim reçeller demi bide ekmek banmak vardı şimdii ona :1:

Hayırlı olsun yeni taktikler :34:

Gitti güzelim reçeller demi bide ekmek banmak vardı şimdii ona :1:

Hayırlı olsun yeni taktikler :34:

sagol valla recel mecel yiyemiyorum ama eger 15 kilo verebilirsem hafiften baslicam yemege...

esim de aradi spor kiyafetlerimi hazirla diyor isten gelince hali sahaya gidecekmis...

noldu birden bu adama ahahahahaha

işte budur arkadaşım:46::46::46::46::46:
işe yarıyor emin olabilirsin.Yalnız birşey hatırlatayım mümkünse sporu yarım saat yapma benim babam futbol antranörü ve hep şunu söylerdi "vücud yarım saatten sonra yağ yakmaya başlar".imkanın varsa günde 2 kere spor yapmak yerine 1 kere aralıksız 1saat spor yap.ardınddan sıcaak bir duş sonra şekersiz bir kahve ile keyif:1::1::1:
Bu arada ben akşamları çok abur cubur tüketirdim,kolaya tapardım neredeyse :17::17::17: Şimdi 19.00'dan sonra hiçbirşey yemiyorum,meyve bile.Canım kola isterse zero'lardan aldım tadı aynı değil ama 0 kalori diye içim rahat:34::34::34:
Sende kilo verdikçe eşine takılırsın "dobiş" diye inan intikam çok keyifli oluyor.:52::52::52:

hahahah supersiniz yaa! tam kafa dengimsiniz valla! ben sabah basladim dobis demeye...

hatta dedim yav senin memisler cikmis gibi sanki ekmegi birak seker atma caya falan bi sinir oldu gorseniz...

ama kahvaltida beni takip etmedi bu sefer...

demekki ben mutlu olunca o mutsuz.... anlayamadim gitti...

sagol valla recel mecel yiyemiyorum ama eger 15 kilo verebilirsem hafiften baslicam yemege...

esim de aradi spor kiyafetlerimi hazirla diyor isten gelince hali sahaya gidecekmis...

noldu birden bu adama ahahahahaha

Olsun arada yersiniz işte o kadarda olsun yani...

Kilo vermeye mi çalışıyr eşinizde acaba :1:

hahahah supersiniz yaa! tam kafa dengimsiniz valla! ben sabah basladim dobis demeye...

hatta dedim yav senin memisler cikmis gibi sanki ekmegi birak seker atma caya falan bi sinir oldu gorseniz...

ama kahvaltida beni takip etmedi bu sefer...

demekki ben mutlu olunca o mutsuz.... anlayamadim gitti...
:52::52::52::52::52: Ohhhhhh!! iyi olmuş.Çok güzel yapmışsınız bende aynı şeyleri söylesem ölür kahrından benimkisi,
denemek lazım yani:9::9:
Dün akşam benimkide eşofmanları giyip koşu bandına çıktı işten gelir gelmez.Ama ben onu sabote ediyorum sürekli,ben önceden salata yedim mesala ona ayrı yemek yaptım.Dünakşam mantı yapmıştım,birde 21 gibi çayla hazır kek verdim ki o küçücük kek onun sporu zaten sıfırladı.Nerden aklına geldiyse kekin ambalajına bakıp 400küsür kalori olduğunu görünce başladı söylenmeye "masus yapıyorsun,ben kilo vermiyim diye ...." AAAaaaa!..dedim,ne münasebet.Görmedin mi yemeği bende mantı yedim işte .Yüz ifadesini görmeniz lazımdı.Yaşasın kötülük :52::52::52:

Son düzenleme:
koptum yaaa...

sapirdatarak yiyemem ki ben yaa allah iyiliginizi versin gulmekten oldum...

ama esimin agzi cok buyuk... bi sapirdatir komsudan duyulur...

napalim alistim... yakinda sinirden ilac da kullanicam bu gidislen... :))))

esim sisko benim... sevmedigi yemek yok...:)))

İşteee... burdan sonrasını okumadım :) Ona kalmayacak diye, az ye diye bakıyordur... Bizde de bir amca var böyle, önce ben doyayım da sonra millet yesin diye bakar hep :)

eşine sorsana canım bende yemek yerken biri sürekli bana baksa lokmamı mı sayıyor diye düşünürüm hoşuma gitmez:19:açık açık sor ve bu durumdan hoşlanmadığını da belirt.yani seni sevdiğinden baksa bir bakar üç bakar sürekli olması çok tuhaf:44:

kotuye yormayın belkıde esınız ıstahsız bır ınsandır sızde eger ıstahlı yemek yıyorsanız sıze baka baka yıyordur olamazmı sızzce mesela bana da olur oyle yemk yıyecegım yoksada sofrada boyle ıstahlı yemk yıyen bırısı varsa oturur bende yerım o kısıye baktıkca ıstahım acılır

konuyu bastan sona okudum ama net bir sonuc yok.
yani kilo alsiginiz icinmi, yada sizinle sürekli yaris halinde oldugu icin mi sizi yerken izleyip aynisini yiyordu?

eşiniz hangi yemeği yiyeceğine karar veremiyor. o nedenle sizin ne yediğinize bakıyor ve o da ondan yiyor olabilir mi?
saçma ama aklıma bu geldi.

ay gece yarısı gülmekten yarıldım:DDDD daha 3 sayfa okumama rağmen....konu sahibi canım bence ne yap biliyo musun ; misilleme..hakikaten bak...sen de ciddi ciddi onu izle...yemek yerken..elini yüznü mü yıkıyor lavaboda dur kapıya izle..tıraş mı oluyor izle...üstünü mü deişiyor izle....ama hakikaten ciddi ciddi gözlerini kocaman acarak merakla izle ...aarada bir tebessüm et ama sakın kıkırdama..ta ki onu bakışlarınla rahatsız edene ve en sonunda eşinin "neden izliyorsun " demesine kadar yap bunu..sen bakışlarınla takibe alıp sıkana kadar yapınca adam en sonunda senin şuan içinde bulunduğun rahatsızlığı anlıyacaktır eminim..yaşadıklarını yaşat kısacası....erkek milleti ancak öyle anlıyor :D

yeni evliysen eğer çok doğal eşinin devamlı seni izlemesi..Birkaç yıl sonra da bakmıyor yüzüme bile diye
konu acılıyor genelde:)))

Back
X