- Konu Sahibi Shostakovich
Sağol canım yeni gördüm sorunu .Madem sende diyet yapmaya kararlısın yöntemimi anlatayım belki yardımı olur.Ben 1 ayda değil 1,5 ayda verdim yalnız.Herhangi bir diyet listesine uymadım.Öncelikle kalori cetvellerini indirdim.Yiyeceklerin en az kalorili halini yapıyorum.Dolabımda hangi besin varsa ;sebze ise :haşlama sebze+limon+sarımsak ile salata veya haşlama sebze+ligt yoğurt,et veya tavuk ise haşlama yada ızgara+limon+ yeşil salata karıştıryorum.O akşam pilav varsa gündüz yoğurt yada meyve ile öğün geçiriyorum.Ekmeği kestim,yağ kesinlikle kullanmıyorum.Kullanırsamda 1 yemek kaşığı zeytinyağı sadece salata için oda.Günde 2 litre su içiyorum.Birde bende bel fıtığı var bu yüzden yapabildiğim tek spor yürüyüş.Ama koşar gibi kır gezisi şeklinde değil
Bir bayan günlük ortalama 1500 kaloriye ihtiyaç duyuyor (bu bende 2600 çıkmıştı.Kolori hesaplama sitelerinden bakabilirsin buna) benimse günlük aldığım kalori 350-400ü geçmiyor.Ardından koşu bandında 1 saat yürüyorum.Yani 230-250 kalori arası koşu bandında gidiyor ee geri kalanı yağlarımdan gidiyor böylece .Birde ben ara öğün yemiyorum.3 kayısı bir elma derken ipi ucu kaçıyor bende o yüzden 3 öğünü mutlaka aynı saatte yiyorum asla atlamıyorum.En geç sabah 9da kahvaltı etmiş oluyorum.Şuan düzene girdi her hafta 2 kilo gidiyor.Bir süre sonra halsizleştiğimde spora ara verip diyete devam edeceğim sonra yeniden spor+diyete devam.Ben daha öncede 4 ayda 25 kilo vermiştim.ilk 2 ay 17kg,1 ay ara(ki o süreçte çok halsizleştim o yüzden dinlendim ,spor yapmadım)4.ay 8kg vermiştim.Deneyimliyim yani
Bu arada" adetler düzene girecek "yazmışsın.Bende de pko var canım.Doğum kontrol haplarının iştah açma sorununu az yaşamadım.Tüm doktorlarım kilo ver dediler ama 25kg verdiğimde düzelme olmadı,umarım sende işe yarar arkadaşım.
Allah nazarlardan saklasin azmine hayran kaldim canim.. Ben de bu sabah basladim yarim saat kostum.. kahvaltida ekmegi kestim acik cay ve yumurta yedim sadece... simdi oglene kadar bir sey yemeyecegim yurtdisindayim ben... sonrasinda evde kosu bandi var bisiklet var onlara binecegim iste... hayirlisi bakalim insallah...