Eşimin Benim Hakkımda Söylenenlere Sessiz Kalması

Belgisizamir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
618
2.231
113
Geçen ay kötü bir durum yaşadık. Ailemin içinde bulunduğu küçük bir kaza olmuş bunu bana eşimin kuzeni mesajla bildirdi.
Sonra eşimin de bulunduğu whatsapp grubunda da yazmış. Eşim de mesaj yoluyla böyle şey söylenir mi diye azarlamiş. Bozuşmuşlar.
Bu kuzenle aram iyiydi yani problemimiz yoktu. Arkamdan grupta eşimin yazdıklarının Belgisiz Zamirin lafları diyip beni suçladığını duydum. Konuyla alakam yok ne dendiğini dahi bilmiyorum.
Çok kızdım hiç muhatap olmadan ilişkimi kestim kendisiyle. Eşime de hakkımda yanlış ifadeler kullandığını bildirdim. Eşim de onunla görüşmediğini söyledi.
Bu akşam tekrar sordum bir iletişiminin oldu mu diye evet mesajlaştık dedi. Eskisi gibi hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya başlamışlar. Eşim de benim söylediğim şeylerden neden belgisiz zamiri sorumlu tuttun dememiş. Hayal kırıklığına uğradım. Eşimin tavrı zoruma gitti bunu da ona belirttim. Abartıyorsun dedi. Sizce öyle mi?

Yine hiç bir şey anlamadığımız bir konuyla karşı karşıyayız sevgili kk severler...
Eşinin kuzeni ailesinin geçirdiği kazayı konu sahibine mesajla iletmiş
Eşi de kızmış kuzene, öyle mi söylenir diye.
Kuzen de sana bunları karın söyletiyor demiş.
Ben küstüm kuzene , eşim konuşuyor bozugum diyor.
Özeti bile uzun oldu 😅

o kişinin hakkımda ne kadar kötü laflar ettiğiyle ilgili bu durum. sıradan bir gıybet yaptıysa zaten ben de bi süreden sonra iletişim kurardım eşimi de zorlamazdım. ama ağır laflar ederse eşimin de otomatik olarak sinirlenmesi gerekir hatta o laflara tanık olduysa haddini bildirmesi gerekir.

Özeti bile uzun oldu 😅
Allah razı olsun karşim. 😉

Abartıyorsunuz

Bence haklisiniz.
Kendisi kizdigi herhangi bir seye tepki gosterebilen biriyse sizin icin de ne alaka belgisizle diyebilirdi.
Ozellikle ne alakayi sectim malum ilk savunma refleksleri erkek bey kardeslerimizin :d
Yalniz bu konuyu size kim aktardi, siz mi gordunuz?

İsim kullanamadğımızdan karışık görünüyor.
Özeti bile uzun oldu 😅
Tercüme burada
Kızdığım nokta eşimin ilgisiz olduğum bir konuda arkamdan konuşulmasına sessiz kalması.
Küssün demiyorum ama ben söyledim o sözleri desin. Bunu beklerdim

Bence haklisiniz.
Kendisi kizdigi herhangi bir seye tepki gosterebilen biriyse sizin icin de ne alaka belgisizle diyebilirdi.
Ozellikle ne alakayi sectim malum ilk savunma refleksleri erkek bey kardeslerimizin :d
Yalniz bu konuyu size kim aktardi, siz mi gordunuz?
Ortak arkadaşımız söyledi

Özeti bile uzun oldu 😅

Bunu da zor anladim valla 2.okuyusta

Back
X