Seven adam kiskanir. Ama sevdigimi uzmeden kiskansin dimi. Ki ben son derece dikkatli biriyim. Ha esim kiskanmasim diye degil. Yapim bole. Oturusum kalkisim yolda yuruyusum geregince dikkat ederim. Yetisme tarzim ole rahat degil yani. Ama gelingorunki esim yolda bile rahat yurutmez beni salanma su tarafa gec burdan gidelim. Sirf bi iki erkegin onunden gecmemek icin yolumuzu uzatir. Evimin balkonuna rahat rahat cikamam. Camasir assam balkonu yikasam basimda bekler . Ya da kendisi yapar. Arkadaslarim ailem de durumun farkinda. En son bu aksamki dugunde patlak verdi. Arkadasinin dugunu vardi ciktik gittik. Dugunde oturttu beni oynucaz kalkma diyor foto cekicez kalkma diyor. En son gozlerim doldu. Lavaboya kactim. Sonra o sinirle girdim bende halaya esim otururken. Cunku gercekten artik bunalmistim. Sonra eve geldik balkona gectim oturdum. Yani bende gicik etcem dedim onu. Geldi sakince diyoki telin isigini azalt yuzun gozukuyor. Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole. Yani gergin olmayam sakin kiskamclardan ama beni cok uzuyor. Ne yapayim ben kizlar nasil davranayim sizce?