Esimin biktiran kiskacligi

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Seven adam kiskanir. Ama sevdigimi uzmeden kiskansin dimi. Ki ben son derece dikkatli biriyim. Ha esim kiskanmasim diye degil. Yapim bole. Oturusum kalkisim yolda yuruyusum geregince dikkat ederim. Yetisme tarzim ole rahat degil yani. Ama gelingorunki esim yolda bile rahat yurutmez beni salanma su tarafa gec burdan gidelim. Sirf bi iki erkegin onunden gecmemek icin yolumuzu uzatir. Evimin balkonuna rahat rahat cikamam. Camasir assam balkonu yikasam basimda bekler . Ya da kendisi yapar. Arkadaslarim ailem de durumun farkinda. En son bu aksamki dugunde patlak verdi. Arkadasinin dugunu vardi ciktik gittik. Dugunde oturttu beni oynucaz kalkma diyor foto cekicez kalkma diyor. En son gozlerim doldu. Lavaboya kactim. Sonra o sinirle girdim bende halaya esim otururken. Cunku gercekten artik bunalmistim. Sonra eve geldik balkona gectim oturdum. Yani bende gicik etcem dedim onu. Geldi sakince diyoki telin isigini azalt yuzun gozukuyor. Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole. Yani gergin olmayam sakin kiskamclardan ama beni cok uzuyor. Ne yapayim ben kizlar nasil davranayim sizce?

Siz yaptığınız için bağırmıyor olabilir mi? Oynayınca filan ne dedi çıkmanıza kızdı mi? Eğer kızmıyorsa siz istediğinizi yapın. Biraz abartmış gerçekten. Baski altında olmak insanı strese sokuyor.

Siz yaptığınız için bağırmıyor olabilir mi? Oynayınca filan ne dedi çıkmanıza kızdı mi? Eğer kızmıyorsa siz istediğinizi yapın. Biraz abartmış gerçekten. Baski altında olmak insanı strese sokuyor.
Yok kizmadi. Ama surati cok asildi. Yapisi yumusak biri ole kizip bagurmaz bana.

İyi öyle ise işiniz daha kolay. Siz zaten sınırımı biliyorum diyorsunuz. O sizi kabullenir.
InsaAllah duzelir bu durum. Artik cok sıkıldım. Inanin erkeler el uzatsa geri ceviririm toklasmam. Ole kiskanilcak seyler yapmam.

Back
X