- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
kızlar eşimle severek evlendik hatta maddi manevi okadar zorluklar olmasına ragmen eşimin ailesi bi kaç sene önce vefat ettiğinden kız kardeşide bizimle kalmasını kabul ettim sevaptır dedim sagolsun kardeşide evlenir evlenmez yanımızda bitmedi ama 4-5 ay sonra geldi suan arkadasına kalmaya gitti ve yasadıklarımı rahatca buraya yazmaya karar verdm kafayı yemek uzereym.eşim özel günlerii unutmaz dogumgünü,yıldönümü gibi.ama normal günlerde gelir yemek yer alır karsısına ne yaptn gün içinde diye 5-10 dk konusurz sonra tv basına geçer uyuklar yataga gider bu hep byle tabii cinssel yönden bi ihtiyacı olmadıgında böyle ihtiyacı oludugunda yanıma yanasır ugrasır benimle ben ona bin kez anlattım tmm diyo ama anlamıyor beni sadece cinsellk oldugunda yanıma yanasıyor sırnasıyo.hep ben onu yapalımmı bunu yapalımmı diyo ist.dayız bişey yapmıyosun dedğimde araba yok bi yere gitmeye kalksak otobüslerde indi bindi zaman kaybı diyo ondan bişey yapmıyormus herneryse buraya kadar onu anlattım asıl sorunumuza gelelim cok sinirli en ufak seylere bile kızar sert bir yapıya bürünür dun aksam yemek yiyoduk bu ne be dedi bende ona noldu begenmedinmi dedim yok ama söyle yap dedi bende tamam olur dedm tabi uzuldum tv ye cevirdm kafamı sonra bu basladı sana bişey denilmiyo herseyee alınıyon kırılıyorsun tabi evde kardeşide yoktu ya konusuyo da konusuyor bagırmya basladı sus diyorum susmuyor herseye alınıyorsun dedi masaya vurdu bende kendimi savunmak için konusmaya kalmadım işte sinirleniyosun müdürün bagırdıkca bana patlıyosun demeye kalmadı elinde kasıgı bana fırlattı üstüme yürüdü surat yapma bana dedi habire aynı seyi söylüyosun dedi söylediğimde 2 yada 3 tür oda son zamanlarda müdürünün anlatırdı ondan söyledim vurmadı ama elini kaldırdı cok zoruma gitti gittm agladım odamda neler cektim evlenmek için ugrastım ama sonucu bumuydu dedim kendi kendime. sinirlendiği anlarda kendini kaybediyo anlmıyor bin kere anlattım ona beni kırıyor haksızda olsa bagırıyo cagırıyor sonrada bişey yokmus gibi geliyor buda beni deli ediyor ben haksız olduugmda özürümü dilerim ama o dilemiyor kac kez konustuk yapıp özür dilemek cok sacma asıl yapmamak gerekli ben özür dilemenin aptalca oldugunu düşünüyorum diyor ama artık bunaldım daha bi sene yeni oldu evleneli ama beni kırıyor sinirli olmadıgı anlarda gayet iyi yeri gelir yardımda eder bana ama cok duragan sessiz ketum bişeye üzüldüğünde sormadan anlatmaz bense herseyi ince ayrıtnısında bile anlatırım off off kızlar ben napayım artık cok seviyorum ama cok ta üzülüyorum kızkardeşinede yansıtmamaya calısıyorum calısıyoruz ama korkuyorum yanlıs anlar diye