Eşimin bir anda parlaması ve son olayı fikirlerinizi bekliyorum kızlar

konuyu açan arkadaşım.. ben de bi burda bi kendi konumda gelip sızlanıyorum..
ama yapılacak şey sabır ve duadan vazgeçmemek olacak..
ben kendi adıma çok çabuk kestirip atıyorum içten içe diyorum ben istemem böyle..
ben bu adamı bırakayım..
istemiyorum kavga..
yeteri kadar dua etmiyorum ve de duam devamlı ve samimi değil demekki..
hakkınca gerekeni yapar ve şeker gibi adamlara ömrümüz geçmeden kavuşuruz..
yoksa eşimin sevdiğini biliyorum ama bunu unutmak istemiyorum..

kendinizi siz suçluyorsunuz biz ne diyelim yeterince dua etmiyorumda samimi değilimde
adamlar sinirleniyor ama suç yeteri kadar dua etmediğiniz için sizdemi ?

yapmayın lütfen kendinize bunu
eğer eşinizin siniri dua ile çözülecekse tüm apartmana dua dağıtın bakalım nolcak

sinirli erkekle uğraşmak gerçektende zordur yaa. benim babamda çok sinirli bir insandır. annem de tam tersidir. annem baştan beri alttan ala ala babam artık her sinirlendiğinde haklı durumunda oluyor. annem de sesini çıkaramıyor tabi. yani idare eden taraf annem oluyor. ama annem hep söyler baştan alıştırmayın yoksa öyle devam eder diye:) bence güzel bir şekilde konuşmalısın olmadı sert bir dille tepkini göstermelisin. Allah herkesin yuvasına huzur versin ve Allah yardımcın olsun..

bu arada benim eşimde balık
fakat hiç surat yapma huyu yoktur olsa çekemezdim zaten
yani bunu burca bağlamamak gerek bence

ben balık burcu kadınıda olsun erkegıde olsun dayanılmaz bır hassasiyet ıcınde olduklarını dusunuyorum cnaım
ben mesela akrebım :) oyleyımdırde :) hehe

buarada ben esıne hak vermıyorum konu sahıbının ama ben bozuldum kafamı cevırdım dıyor e o adamda tanıyor sızı ve bozuldugunuzu anlıyor

ben balık burcu kadınıda olsun erkegıde olsun dayanılmaz bır hassasiyet ıcınde olduklarını dusunuyorum cnaım
ben mesela akrebım :) oyleyımdırde :) hehe

buarada ben esıne hak vermıyorum konu sahıbının ama ben bozuldum kafamı cevırdım dıyor e o adamda tanıyor sızı ve bozuldugunuzu anlıyor

benimkinde hiç hassaslık yok malesef,
bazen sinirlerini ve duyglarını ameliyatla aldırdığını düşünüyorum :ssz::ssz:
duygu nakli diye bişi varsa yaptırmayı planlıyorum :37::37::37:

kendinizi siz suçluyorsunuz biz ne diyelim yeterince dua etmiyorumda samimi değilimde

eğer eşinizin siniri dua ile çözülecekse tüm apartmana dua dağıtın bakalım nolcak

kendimi değil başta böyle yetişmesine sebep olduğu için babasını sonra benim üzüldüğümü görüp bişey yapmayan eşimi suçluyorum. eşimden ayrılmaya karar vermedikçe onu çekeceğim demektir. bi yandan da böyle sürmemesi için elimden geleni yapmam ve bunun için gerçekten karalı ve istekli olmam gerekir. benim kendimi suçladığım şey hemen rest çekmek, ben böyle istemiyorum, bunu yaşamak istemiyorum, bıktım bu asabiyetten demek oluyor.. yeterince bişey yapmadım vede çok çok isteyerek günlerce dua etmedim. bunu azmetmeye de benzetebiliriz. yani siz elinizden ğince vazgeçmeden denersiniz denersinzi.. yani fiilen de dua etmiş olursunuz, her zaman denemek te istemektir.. yada bu güne kadar yapmayı denediklerim çalışmadı, belki de çalışıyo ama daha meyvelerini toplamaya başlamadım...

kendimi değil başta böyle yetişmesine sebep olduğu için babasını sonra benim üzüldüğümü görüp bişey yapmayan eşimi suçluyorum. eşimden ayrılmaya karar vermedikçe onu çekeceğim demektir. bi yandan da böyle sürmemesi için elimden geleni yapmam ve bunun için gerçekten karalı ve istekli olmam gerekir. benim kendimi suçladığım şey hemen rest çekmek, ben böyle istemiyorum, bunu yaşamak istemiyorum, bıktım bu asabiyetten demek oluyor.. yeterince bişey yapmadım vede çok çok isteyerek günlerce dua etmedim. bunu azmetmeye de benzetebiliriz. yani siz elinizden geldiğince vazgeçmeden denersiniz denersiniz.. yani fiilen de dua etmiş olursunuz, her zaman denemek te istemektir..
yada bu güne kadar yapmayı denediklerim çalışmadı,
belki de çalışıyo ama daha meyvelerini toplamaya başlamadım...

ben henüz evli değilim ama uzun süren bi ilişkim var. 5 yıldır beraberiz. aslan burcudur çok iyi bi insandır, bazen öyle anlayışlı olur ki hayret derim içimden ama sinirlenince bambaşka bi insan olur. sık sık tartışma yaşarız bazen çekilmez derecede tartışırız, yine de çok seviyorum onun da sevdiğinden eminim ama sonumuz ne olacak bilmiyorum.
neyse konuyu fazla saptırmadan dşüncemi söyliyim.
bunu en iyi eşinizle konuşarak çözebilirsiniz bence. aynen burda anlattıklarınızı samimi bi şekilde eşinize de anlatın sıkıntınızın ciddi boyutundan bahsedin, ilişkimizin eskimesini istemiyorum deyin. anlattığınıza göre anlayışlı iyi bi insan olmalı. eminim anlıyacaktır sizi.

kızlar eşimle severek evlendik hatta maddi manevi okadar zorluklar olmasına ragmen eşimin ailesi bi kaç sene önce vefat ettiğinden kız kardeşide bizimle kalmasını kabul ettim sevaptır dedim sagolsun kardeşide evlenir evlenmez yanımızda bitmedi ama 4-5 ay sonra geldi suan arkadasına kalmaya gitti ve yasadıklarımı rahatca buraya yazmaya karar verdm kafayı yemek uzereym.eşim özel günlerii unutmaz dogumgünü,yıldönümü gibi.ama normal günlerde gelir yemek yer alır karsısına ne yaptn gün içinde diye 5-10 dk konusurz sonra tv basına geçer uyuklar yataga gider bu hep byle tabii cinssel yönden bi ihtiyacı olmadıgında böyle ihtiyacı oludugunda yanıma yanasır ugrasır benimle ben ona bin kez anlattım tmm diyo ama anlamıyor beni sadece cinsellk oldugunda yanıma yanasıyor sırnasıyo.hep ben onu yapalımmı bunu yapalımmı diyo ist.dayız bişey yapmıyosun dedğimde araba yok bi yere gitmeye kalksak otobüslerde indi bindi zaman kaybı diyo ondan bişey yapmıyormus herneryse buraya kadar onu anlattım asıl sorunumuza gelelim cok sinirli en ufak seylere bile kızar sert bir yapıya bürünür dun aksam yemek yiyoduk bu ne be dedi bende ona noldu begenmedinmi dedim yok ama söyle yap dedi bende tamam olur dedm tabi uzuldum tv ye cevirdm kafamı sonra bu basladı sana bişey denilmiyo herseyee alınıyon kırılıyorsun tabi evde kardeşide yoktu ya konusuyo da konusuyor bagırmya basladı sus diyorum susmuyor herseye alınıyorsun dedi masaya vurdu bende kendimi savunmak için konusmaya kalmadım işte sinirleniyosun müdürün bagırdıkca bana patlıyosun demeye kalmadı elinde kasıgı bana fırlattı üstüme yürüdü surat yapma bana dedi habire aynı seyi söylüyosun dedi söylediğimde 2 yada 3 tür oda son zamanlarda müdürünün anlatırdı ondan söyledim vurmadı ama elini kaldırdı cok zoruma gitti gittm agladım odamda neler cektim evlenmek için ugrastım ama sonucu bumuydu dedim kendi kendime. sinirlendiği anlarda kendini kaybediyo anlmıyor bin kere anlattım ona beni kırıyor haksızda olsa bagırıyo cagırıyor sonrada bişey yokmus gibi geliyor buda beni deli ediyor ben haksız olduugmda özürümü dilerim ama o dilemiyor kac kez konustuk yapıp özür dilemek cok sacma asıl yapmamak gerekli ben özür dilemenin aptalca oldugunu düşünüyorum diyor ama artık bunaldım daha bi sene yeni oldu evleneli ama beni kırıyor sinirli olmadıgı anlarda gayet iyi yeri gelir yardımda eder bana ama cok duragan sessiz ketum bişeye üzüldüğünde sormadan anlatmaz bense herseyi ince ayrıtnısında bile anlatırım off off kızlar ben napayım artık cok seviyorum ama cok ta üzülüyorum kızkardeşinede yansıtmamaya calısıyorum calısıyoruz ama korkuyorum yanlıs anlar diye :43::43::43::43::43:

senin gibi kadın bulmuş öpsün başına koysun
karı koca tartışırken bile aman kardeşi yanlış anlar kendine zanneder diyosun
böyle iyi bi kadınsın
ama eşin şımarmış söyleyim
bu arada Allah bilir kardeşi başka yerde kalmaya gitti diye sinirliydi sana patladı
erkekleri anlamak zor valla..
benimkide öyle annesi sağolsun sayesinde ben moralsiz hep küsen alınan insan oldum
herşeye küsüyorum hemen surat asıyorum filan adamın üstüne yapıştırıyolar valla öylesin böylesin diye
anlıyorum seni..bi süre güleç gez laf saysa da moralini düşürme ki yarın bigün ağladın mı kıymeti olsun
biz bayanlar hemen ağlayınca adı kalıyor timsah gözyaşıymış gibi
oysa yanıyor içimiz ama bi süre böyle sallamaz takıl yani alınma küsme daha doğrusu öyle görün bakalım nolacak

Ben de normalde iyi bir insanımdır, toleranslıyımdır, elim açıktır, güçlüyümdür, kolay pes etmem vs vs. Ama bir sinirleneyim bambaşka bir insan olurum ve ağzımdan neler çıktığının farkında olmam. Bu yüzden bir şeye sinirlenince konuşmam, surat yaparım çünkü konuşunca batırırım.
Sizin eşinizin de sinirlenince böyle oluyor olabilir. Ben bunda ciddi bir şey göremedim açıkçası, yeni evlisiniz diye kavga etmeyecek misiniz? Mutlaka ki kavga edilecek hatta daha büyükleri bile olacak. Mesele zaten tartışmamak değil tartışmaları güzel bir şekilde sonuca bağlamaktır.

Back
X