- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
- 358
aynı şeyleri yaşamışız canım ya bide eşimin ailesi de onu defalarca kurslara gönderdi iyi bi yer kazansın diye ama eşimi göndermediler eşimin üstüne düşmediler hep küçük kaynım hep küçük kaynım babası zavallı eşimi hep ikinci plana atar eşimde napsın babası yıne kıyamazOkudukça sinirlendim çünkü benimde başımda olan bir durum. Aşağı yukarı aynı.. Tek kardeşi aralarından bir yaş var bizimki ev geçindiriyor oda sorumsuz ailesine saygısız bir şekilde kız arkadaşlarıyla keyif yapıyor beyefendi. Kimseye bir faydası yok burnunu aşağı indirmez, aman küsmesin diye millet tepesine çıkarmış. Üniversiteyi zar zor bitirdi ayda bir asgari ücret parası yiyerek ki ailesinin durumu da belli... ama ona hayır diyemediği için kimse aman küsmesin derdinde olduğu için herkes. Şimdide bütün bir yıl oturdu üç kuruş bir yerde iyi kötü çalışıp kazanayım demedi.
Şimdide KPSS kursuna yazıldı kazanacak mı hayır yine bizim başımıza kalacak. O kurs parasını nereden ödediler hiç bilmiyorum. Eşimden bile şüpheleniyorum ki benim şuanda tedavi sürecim falan var ekstra ücretler var bir sürü :/ yani zaten bundan bi emin olsam ortaya çıkarabilsem herşey çok daha farklı olacak...
Abisi yani eşim dayanamadığı için benimde tepki gösterdiğimi bildiği için gizli gizli veriyor biliyorum. Haketse inanki gıkım çıkmaz bir çabaladığını görsem ama yok.
Ay canım valla öyle sinirlendim ki senin topiğinde kendi derdime düştüm. Yani ne yapılır ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum. Eşlerimiz hayır demeyi öğrenmediği sürece yapacak birşey yok sanırım :/
bnmde tadevi sürecim var çouğm olmuyor ilerde çok paraya ihtiyacmız olablir ama eşim bunları düşünüp para birktireceğine ailesine yediriyor allah bize sabır versin canım
senin eşinin ailesi biliyormu peki??