Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ah canım annesi yokki evliliğimizin üçüncü ayında vefat etti.Ailesinden hiç kimseyle görüşmüyor yıllardır.Bir tek benim annemlere gider geliriz kendi annem içinde bardak kıramamki
siz de kendinize benzer bir batıl inanç bulun..aaaa baak böyle olursa o gece sefişmek iyi değildir diye o mesajı alır zaten ..bırakır o batıll inançlarını bir kenaraEki Görüntüle 370679
siz de kendinize benzer bir batıl inanç bulun..aaaa baak böyle olursa o gece sefişmek iyi değildir diye o mesajı alır zaten ..bırakır o batıll inançlarını bir kenaraEki Görüntüle 370679
Hayatta en son kabul edeceği şey bu olsa gerek zaten o açıdan çok dertliyim şekerim 13 yıldır bir insan ilk evli olduğu günlerdeki gibi olmazki canım aaa o dert içinde ayrı bir topik açmayı düşünüyorum
benim eşimde karakedi görünce saçından az bi tutam alarak,çekiyordu.. bende bir kahkahaaaaa :)))
birde terlik ters olunca hemen çevirir,düzeltir.bende özellikle tekrar ters çeviririm, ve yaptıgının batıl dan ibaret oldugunu söylerim, bak ters oluncada birşey olmuyor derimm :)
yani tedavi falan la ilgisi yok, kendi annesinde öyle görmüşler,öyle uygulamışlar..
aslında hepsini boşverin diycem ama dışarı çıkmayalım falan demese o batılların size bir zararı yok
benim eşimde karakedi görünce saçından az bi tutam alarak,çekiyordu.. bende bir kahkahaaaaa :)))
birde terlik ters olunca hemen çevirir,düzeltir.bende özellikle tekrar ters çeviririm, ve yaptıgının batıl dan ibaret oldugunu söylerim, bak ters oluncada birşey olmuyor derimm :)
yani tedavi falan la ilgisi yok, kendi annesinde öyle görmüşler,öyle uygulamışlar..
aslında hepsini boşverin diycem ama dışarı çıkmayalım falan demese o batılların size bir zararı yok