Eşimin bitmek bilmeyen batıl inançları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesine gitmek istedigi zaman hemen tesadufen bi bardak kirin :-)

Ah canım annesi yokki evliliğimizin üçüncü ayında vefat etti.Ailesinden hiç kimseyle görüşmüyor yıllardır.Bir tek benim annemlere gider geliriz kendi annem içinde bardak kıramamki:9:

siz de kendinize benzer bir batıl inanç bulun..aaaa baak böyle olursa o gece sefişmek iyi değildir diye o mesajı alır zaten ..bırakır o batıll inançlarını bir kenaraEki Görüntüle 370679
Hayatta en son kabul edeceği şey bu olsa gerek zaten o açıdan çok dertliyim şekerim 13 yıldır bir insan ilk evli olduğu günlerdeki gibi olmazki canım aaa o dert içinde ayrı bir topik açmayı düşünüyorum:1::1::1::1::1::1:

benim eşimde karakedi görünce saçından az bi tutam alarak,çekiyordu.. bende bir kahkahaaaaa :)))
birde terlik ters olunca hemen çevirir,düzeltir.bende özellikle tekrar ters çeviririm, ve yaptıgının batıl dan ibaret oldugunu söylerim, bak ters oluncada birşey olmuyor derimm :)
yani tedavi falan la ilgisi yok, kendi annesinde öyle görmüşler,öyle uygulamışlar..
aslında hepsini boşverin diycem ama dışarı çıkmayalım falan demese o batılların size bir zararı yok

benim eşimde karakedi görünce saçından az bi tutam alarak,çekiyordu.. bende bir kahkahaaaaa :)))
birde terlik ters olunca hemen çevirir,düzeltir.bende özellikle tekrar ters çeviririm, ve yaptıgının batıl dan ibaret oldugunu söylerim, bak ters oluncada birşey olmuyor derimm :)
yani tedavi falan la ilgisi yok, kendi annesinde öyle görmüşler,öyle uygulamışlar..
aslında hepsini boşverin diycem ama dışarı çıkmayalım falan demese o batılların size bir zararı yok
Bir nebze olsada yanlız olmadığımı hissettim:31:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X