Merhabalar. Eşim sürekli bi konuda eleştiriyor beni. Halbuki geleli 1 hafta oldu ama bu bir haftada bile sürekli sinir etti. Bilenler vardır araba kullanmaya 2 aydır flan başladım yok iste 2 ay oldu hala öğrenemedin o nasıl geri çıkmaz nasıl yanındakine yol veriyon sen. Kızımın dediği bsey yapayım hemen sürekli de sen çocuğun dediğini yapıyorsun simart zaten senin yüzünde şımarık olacak bu çocuk. Çocuk bisey yapsın ona karışır zaten gecen tutamadım hızlıca ayakkabısıyla çıktı yukarı neden çıkardın tutsana biraz sözünü dinlet senden korksun çocuk. Kız kardeşimden kıyafet alcam tatil için dedim iste başkasının kıyafeti mi giyilir yani sürekli beni aşağı çekiyor. Moralimi bozuyor evde tatsızlık oluyor tabiki 2 hafta ayrıydik o çalışıyordu bende annemlerde kaldım çok rahattık karışan eden yoktu eleştiren yoktu. 1 hafta kaldı allahtan yarın gidiyo yine ama sinir oldum ve sizlerle dertleşmek istedim. Eşime sinirlenince sürekli ona zarar vermek istiyorum arabasına zarar vermek istiyorum artık en küçük bir hareketine bile tahammül edemiyorum bazen diyorum bosver umursama ama bazen de çok sinir oluyorum. Sanki kendisi mükemmel şoför bir anda öğrendi. Sanki kendisi mükemmel baba herseyi en iyi o yapıyor ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama ne zmana kadar sakin kalırım bilmiyorum.