Eşimin bitmek bilmeyen küfürleri

Ya ama bi deneseniz aslında.
Ya küfür insanı o kadar rahatlatan bir şey ki.
Ben çok stresli biriyimdir, yalnız olduğumda ediyorum yemin ederim psikoloğa gidip 300 lira bayılmışcasına rahatlıyorum.
Ama başkalarının yanında etmiyorum. Sadece yalnızken.
Bir kere sevgilimin yanında yanlışlıkla ettim ama o da şöyle : Aşırı yağmur yağıyordu, etrafı sel götürüyordu.
Araba su birikintisinden öyle hızlı geçti ki baştan aşağı yıkandık.
Ben de hay senin arabanı bir tarafına monte edeyim dedim.
Tabi o küfürü daha küfür gibi düşünün "bi tarafına" ve "monte" lafı yerine.

Ve aşırı rahatladım, yerden taş alıp camınada atcaktım ama kendime geldim ahahahah

Basit,ucuz diyen olmuş neden öyle olsun ki ya aşkolsun
Basitlik ve ucuzluk daha başka şeylerde belli olur.
Mesela sevgilini elinden alan en yakın arkadaş.
Seni aldatan koca.
Karısını döven adam.
Borç alıp da ödemeyen karaktersizler.
vs vs vs.

Yani sonsuz saygı duyarım öyle düşünene de ama biraz da burdan bakarsak çok haksız değilim bence be ?
Dozajını koruduktan sonra sıkıntı yok bence

Bakma bende çok ederim de eşim de edince bi frenleyelim artık dedim tabi ki rahatlatır

Bakma bende çok ederim de eşim de edince bi frenleyelim artık dedim tabi ki rahatlatır

Tabi tabi bazen erkekler çok aşırıya kaçıyor. Misal benim babam. Çok kızıyorum yani.
Ama benim sevgilime etmiyor. Çok rahatsız oluyorum. Anormal geliyor bana hiç küfür etmemesi.
Korkarım ben hiç küfür etmeyen adamdan, sinsi midir nedir ?

Hic sevmem kufurle konusan insanlari. Guzel guzel konusmak varken ne diye agizlarina pis kelimeler aliyolar anlamiyorum ...

Hahahhaabha

eşimin ağzından değil küfür, salak manyak tarzı bi kelime bile duymadım bugüne kadar. maç izlerken bile çok sessiz adam hiç tepki yok, en fazla gözlerini pörtletiyo çok sakin bi yapısı var

Trafikte ediyor .
Bende hemen günaha giriyosun gunaaha dıyorum .
1 2 dk . Duruyo .
Tekrar ediyo .

Başka bi yerde ettiğini duymadım

Kocam da aynı takılma aranız iyiyse asla değişmez

Bir de sana etmiyorsa sıkıntı YÖK

Kötü bir alışkanlık
Oyun bağımlısı mı acaba
Evet :/ bende öyleyim aslında yani severim oyunu çocuğu yatirdigimda gece oyun oynuyoruz sıra sıra ama onunki abartı. Laptopta oyun oynuyor köşeye de telefonunu koyup laptopta öldüğü zaman telefondaki oyununa devam ediyor

Benim esimdede var oyle boyle degil ilk evlendigimde cok tuhafima gidiyordu laflar o kadar kavga ettim bu yuzden ama yok adam degismiyor

Çağın sorunu
Teknoloji malesef artık hayatımız

Bnm esim sadece trafikte ediyor malesef buda kotu ama napiyim etme diyorum refleks diyo ya he diyom geciyom

bu erkekler neden bu kadar cocuk gibi ya.
bütün tanıdıgım rkekler nişanlım olsun eniştelerim olsun oyun hastası kendilerini kaybediyorlar vallahi yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…