- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.920
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
O zaman siz olabilirsiniz bu arada az once bende söve söv e çıktım malesef. 0/13 nedir ya
Bakma bende çok ederim de eşim de edince bi frenleyelim artık dedimYa ama bi deneseniz aslında.
Ya küfür insanı o kadar rahatlatan bir şey ki.
Ben çok stresli biriyimdir, yalnız olduğumda ediyorum yemin ederim psikoloğa gidip 300 lira bayılmışcasına rahatlıyorum.
Ama başkalarının yanında etmiyorum. Sadece yalnızken.
Bir kere sevgilimin yanında yanlışlıkla ettim ama o da şöyle : Aşırı yağmur yağıyordu, etrafı sel götürüyordu.
Araba su birikintisinden öyle hızlı geçti ki baştan aşağı yıkandık.
Ben de hay senin arabanı bir tarafına monte edeyim dedim.
Tabi o küfürü daha küfür gibi düşünün "bi tarafına" ve "monte" lafı yerine.
Ve aşırı rahatladım, yerden taş alıp camınada atcaktım ama kendime geldim ahahahah
Basit,ucuz diyen olmuş neden öyle olsun ki ya aşkolsun
Basitlik ve ucuzluk daha başka şeylerde belli olur.
Mesela sevgilini elinden alan en yakın arkadaş.
Seni aldatan koca.
Karısını döven adam.
Borç alıp da ödemeyen karaktersizler.
vs vs vs.
Yani sonsuz saygı duyarım öyle düşünene de ama biraz da burdan bakarsak çok haksız değilim bence be ?
Dozajını koruduktan sonra sıkıntı yok bence
Bakma bende çok ederim de eşim de edince bi frenleyelim artık dedimtabi ki rahatlatır
HahahhaabhaTabi tabi bazen erkekler çok aşırıya kaçıyor. Misal benim babam. Çok kızıyorum yani.
Ama benim sevgilime etmiyor. Çok rahatsız oluyorum. Anormal geliyor bana hiç küfür etmemesi.
Korkarım ben hiç küfür etmeyen adamdan, sinsi midir nedir ?
O zaman siz olabilirsiniz bu arada az once bende söve söv e çıktım malesef. 0/13 nedir ya
Korkarım ben hiç küfür etmeyen adamdan, sinsi midir nedir ?
Kocam da aynı takılma aranız iyiyse asla değişmezYemin ediyorum paralicam çok az kaldı!
Kızımı uyuttum yanına geldim genel olarak iyi bir ikiliyiz bi sıkıntımız yok ama acayip küfür ediyor bazen kendini kaybediyor ve benide çıldırtıyor.
Oyuna girdi yanına oturdum tv izliyorum yemek masasindayiz başladı bağırmaya a.... k sizin yok iste bitane kurye alın kurye ( bu sırada klavyeye öküz gibi vuruyor)
Ya sakin olsana bi dedim bağırdım bende o ses tonuyla.
Bana sen sus be diyor. Sinirlendiğimi anlayınca isi biraz girgira vurdu sonra siniri yine tavan yapti daha da ileri kufurler edince eeeh dedim yeter çıktım salondan.
Çocuğun yanında etmiyor 1,2 defa agzindan kacirdi uyardim allah var ama deli oluyorum artik. Baslicam oyununa da bu adama da simdi.
Sizde de var mı böyle oyun oynarken anormal anormal hareketler yapan goriller ?
Bir de sana etmiyorsa sıkıntı YÖKYemin ediyorum paralicam çok az kaldı!
Kızımı uyuttum yanına geldim genel olarak iyi bir ikiliyiz bi sıkıntımız yok ama acayip küfür ediyor bazen kendini kaybediyor ve benide çıldırtıyor.
Oyuna girdi yanına oturdum tv izliyorum yemek masasindayiz başladı bağırmaya a.... k sizin yok iste bitane kurye alın kurye ( bu sırada klavyeye öküz gibi vuruyor)
Ya sakin olsana bi dedim bağırdım bende o ses tonuyla.
Bana sen sus be diyor. Sinirlendiğimi anlayınca isi biraz girgira vurdu sonra siniri yine tavan yapti daha da ileri kufurler edince eeeh dedim yeter çıktım salondan.
Çocuğun yanında etmiyor 1,2 defa agzindan kacirdi uyardim allah var ama deli oluyorum artik. Baslicam oyununa da bu adama da simdi.
Sizde de var mı böyle oyun oynarken anormal anormal hareketler yapan goriller ?
Örgüye başlamış olmasınAl kopyala yapistir. Aynisi yani esimle. Ilk defa duydugum.kufurler var yani kac defa kavga ettim ama yok unutuyor tekrar basliyor. En son bi nako nako diye bagiriyordu kendince kufur dili uydurmus
Evet :/ bende öyleyim aslında yani severim oyunu çocuğu yatirdigimda gece oyun oynuyoruz sıra sıra ama onunki abartı. Laptopta oyun oynuyor köşeye de telefonunu koyup laptopta öldüğü zaman telefondaki oyununa devam ediyorKötü bir alışkanlık
Oyun bağımlısı mı acaba
Evet :/ bende öyleyim aslında yani severim oyunu çocuğu yatirdigimda gece oyun oynuyoruz sıra sıra ama onunki abartı. Laptopta oyun oynuyor köşeye de telefonunu koyup laptopta öldüğü zaman telefondaki oyununa devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?