Eşimin bitmek bilmeyen sikayetleri

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Mrba hanımlar öncelikle evet gene konum eşim ve bitmek bilmeyen şikayetleri daha öncede anlattığım gibi esim basta bi sehirde çalışıyor ve aksama kadar kafamı utulemekle geçiyor sürekli buram agriyo buralar çok kötü suram agriyo hatta en sonki msji kafam agriyo burnuma ameliyat dediler kulaklarım patliycak gibi gözlerim net gormuyo. ..ay yemin ederimki sistim artık bende burda aksama kadar çalışıyorum aksam gelip çoluk cocuk sabaha kadar bebek uyumyo onla sabahla gene is geçim derdi vs vs..Yav bikezde moral ver diyorum yok sürekli bi şikayet akıl sagligima goz dikti sanırım yani ben artık onun sağlık problemlerindende bıktım ben burda 40 derece ateşle kızıma bakmaya çalışırken sende bi moral ver amaya...

Haklsın.Bi dönem benim eşim de yaptı.Ağladım artık.Biz de ayrıyız bizim de dertlerimiz var.Bi gün de nasılsın de gerçekten dedim ,enerjimi bitirdin kalmadı dedim.

Bi de o öyle yaptıkça insan duyarsızlaşmaya başlıyor ,sonra korktum gerçekten bişey olsa umursamayacağım diye.

Bence biraz boşluktan yapıyorlar.Şu an çok yoğun kendini dinleyemediği için sorun üretmiyor eşim :)

Sağolun öncelikle aynen oyle sürekli bi şikayet acaba benim burda naptimi sanıyor ya biraz bi destek ol nolcak işin kötü tarafı artık acimiyorumda ona bıktım ya bıktım evlilik yil donumunu bile hastalığa bağlayarak unuttugunu geçiştirdi ...70 yasinda bir adamlami evliyim diyorum bazen bunladim bu sikayetlerinden

Onun saymasına fırsat vermeden siz başlayın şikayetlerinizi sıralamaya. Sürekli anlatin şöyle hastayım şöyle yorgunum şöyle yalnızım bilmem ne ... Belki bu şekilde empati yapar da biraz utanır. Çoluk çocuk sizdeymiş zaten neye yakınıyor bu kadar. Onun sizin moralinizi yüksek tutması motive etmesi gerekir.

Hastalık hastası! Acaba kötü hastalığa mı tutuldun, bu gidişle çok yaşamazsın, hayır öl demiyorum yaşasan nolur diyorum, diye moral verin :) belki size böyle yakınmaktan vazgeçer

Onun saymasına fırsat vermeden siz başlayın şikayetlerinizi sıralamaya. Sürekli anlatin şöyle hastayım şöyle yorgunum şöyle yalnızım bilmem ne ... Belki bu şekilde empati yapar da biraz utanır. Çoluk çocuk sizdeymiş zaten neye yakınıyor bu kadar. Onun sizin moralinizi yüksek tutması motive etmesi gerekir.
Sayıyorum inanki geçende hastanede olmama rağmen hastanedeyim basim donuyo dedim sonra dedim ki doktor dedi ki stres yasak moral vs salladim belki susar diye yok ya nerde ...cinsel anlamda da çok soğudum eskiden bir ay gormesem ozlerdim valla şimdi görmek bile çok anlam ifade etmiyor yav okadar ugrasimin arasında bide bunun hastalık hastalığı ...e diyorumokadar da diyorum bıktım yoruldum diye s....dik yaristir gibi benimle dert yaristiriyoya

Erkek milleti başı ağrısa ölcekmiş gibi davranıyo, nazlarından geçilmiyo. Hiç dayanıklı değiller oysa ki erkek dediğin biraz güçlü karakterde olmalı. Kadınlar ciddi hastalık durumları da olsa yine her işi yapıyolar, sızlanmıyolar. Erkekler değil kadınlar güçlüdür. Çok duymayın dediklerini, dinlemek istemediğinizde de çocuk durmuyo bakmam lazım diyip kapatın telefonu.

Ben kocamın yüzünden hasta bile olamıyorum. Şöyle bir ağız tadıyla hastalanıp yatayım yok yıllardır. Ben ne zaman hasta olacak olsam adam benden önce hastalanıyor. Bende onla da uğraşmamak için hemen ilaç ıhlamur ne bulursam içip ayağa kalkıyorum. Seninki bir de uzakta ya çocuk gibi nazlanıyor ilgi bekliyor senden Allah sabır versin canım :)

Benim eşim bu konuda doktoru delirtmisligi var..kanları temiz çıkar.. gene ici rahat etmez..doktor ne istiyorsan söyle demiş birgün.. başka problem yoksa obsesif olabilir esin..bir psiyatra görünsün.. halledilmiyecek bir durum degil

Ayni kaynanam )))
Sekeri yoktu ama yalandan sekerim var derdi
Tansiyonum var derdi, her gun tansiyon ilaci yutardi. 1 kere bile başinin agridigi ve ya tansiyonu ciktigini gormedim.
Kalbim hasta derdi ama 2 kere kalp doktoruna gitti, kalbi saglam)))
Midem hasta derdi ama dunyalari yerdi.
Sabah uyaniyordum oram agriyo buram agriyo derdi ama evde kostururdu, agri filan yoktu. Gece uyuyana kadar oram buram derdi. 1 dakka bile soylemeden durmazdi.
Eve misafir gelir, nasilsin diye sorarlar, aninda oram agriyo, buram agriyo derdi. Misafiri de pisman ederdi.
Akrabalari arayip sordugunda yine ayni)))
Evde lahana gibi kat kat giyerdi, hastalanma korkusundan. Yazin bile kalin giyerdi.
Hatta ben hamileyken annem goruntulu konusurken kizima iyi bak, kizim hamile dediyinde ben hastayim bakamam, o bana baksin demisti)))
Eline bez alip masanin tozunu alsa hastalanir diye korkuyordu. Hatta ben 9 aylik hamileyken disarinin pencerelerini sil diye baski yapiyordu. En son ben bu karnimla nasil sileyim sen kendin sil dediyimde ben hastayim silemem demisti ))) Ve ya tum hamileliyim boyunca benden borek, manti filan istiyordu. Ben bu karnimla manti filan acamam, sen yap da yiyelim dediyimde yine ben hastayim yapamam demisti )))
Gorseniz benden saglam))) Dunyayi yiyor, kosturuyor, çene de hic susmaz ))) Sabahdan aksama kadar konusur ))) Omrumu yedi omrumu)))
ALLAH size sabr versin. Sizi en iyi ben anlarim. Boyle insanlar anca omur tuketir ...

Ayni kaynanam )))
Sekeri yoktu ama yalandan sekerim var derdi
Tansiyonum var derdi, her gun tansiyon ilaci yutardi. 1 kere bile başinin agridigi ve ya tansiyonu ciktigini gormedim.
Kalbim hasta derdi ama 2 kere kalp doktoruna gitti, kalbi saglam)))
Midem hasta derdi ama dunyalari yerdi.
Sabah uyaniyordum oram agriyo buram agriyo derdi ama evde kostururdu, agri filan yoktu. Gece uyuyana kadar oram buram derdi. 1 dakka bile soylemeden durmazdi.
Eve misafir gelir, nasilsin diye sorarlar, aninda oram agriyo, buram agriyo derdi. Misafiri de pisman ederdi.
Akrabalari arayip sordugunda yine ayni)))
Evde lahana gibi kat kat giyerdi, hastalanma korkusundan. Yazin bile kalin giyerdi.
Hatta ben hamileyken annem goruntulu konusurken kizima iyi bak, kizim hamile dediyinde ben hastayim bakamam, o bana baksin demisti)))
Eline bez alip masanin tozunu alsa hastalanir diye korkuyordu. Hatta ben 9 aylik hamileyken disarinin pencerelerini sil diye baski yapiyordu. En son ben bu karnimla nasil sileyim sen kendin sil dediyimde ben hastayim silemem demisti ))) Ve ya tum hamileliyim boyunca benden borek, manti filan istiyordu. Ben bu karnimla manti filan acamam, sen yap da yiyelim dediyimde yine ben hastayim yapamam demisti )))
Gorseniz benden saglam))) Dunyayi yiyor, kosturuyor, çene de hic susmaz ))) Sabahdan aksama kadar konusur ))) Omrumu yedi omrumu)))
ALLAH size sabr versin. Sizi en iyi ben anlarim. Boyle insanlar anca omur tuketir ...
Abovvvv daraldım

Ben esimin hic hastalandığını görmedim. Domuz gibi. Esmer. Esmerler galiba daha dinc oluyor boyle birseye inaniyorum . Beyaz tenliler daha hassas bunyeli oluyor. Cevremde gördüğüm tum esmerler sağlam
Bir kez dugun sonrasi hastalandik kara kista evlendik ondada zerdecal bal ihlamur ayaga kalktı.
Bir de esiniz erkek .
Nasil oyle kız gibi nazlaniyor ki ben anlamadım
Şaşırdım yani
Nesi var ki? Belki gercekten kotu durumdadir adam ama siz tabi huyunu biliyorsunuz belki de hastalik hastası
Aboooo

Yaşlılığını düşünemiyorum.
Günaydın demeden bugün kafamı kaldıramadımla başlar dedeler gibi.
Güzelce konuşun sonra yine devam ediyorsa gitsin doktorlara ne derdi varsa çözsün koca adam.
Allah da sizin yardımcınız olsun.

Çok ciddi bir şekilde açık açık konuştunuz mu. Bu durumun sizi ne kadar yordugunu. Böyle her aradiginda sikayet edeceksen arama beni diyin:)

Sayıyorum inanki geçende hastanede olmama rağmen hastanedeyim basim donuyo dedim sonra dedim ki doktor dedi ki stres yasak moral vs salladim belki susar diye yok ya nerde ...cinsel anlamda da çok soğudum eskiden bir ay gormesem ozlerdim valla şimdi görmek bile çok anlam ifade etmiyor yav okadar ugrasimin arasında bide bunun hastalık hastalığı ...e diyorumokadar da diyorum bıktım yoruldum diye s....dik yaristir gibi benimle dert yaristiriyoya
Öy
İşin zor bu adamla kardeş. Açık açık söyle bari benim derdim bana yeter bir dert de sen olma diye. Önemli birşeyi olsa ilgilenirsiniz zaten. Ya da duymazdan gelin önemsiz yakinmalarini konuşturmayin isim var kapatıyorum falan ya da laf arasında gecistirin aklıma gelen bunlar Allah kolaylık versin.

Back
X