İyi akşamlar, uzun yıllardır takip ederdim,bu akşam yazmak bana nasip oldu malesef.12 yıllık evlilik ve 11-6-1 yaşlarında evlatlar. Eşimin yıllardır bitmeyen borçları var, azalma yerine sürekli artıyor.bugün 300.000 olmuş durumda. Ev ve araba kredilerini ben ödedim , bütün ihtiyaçlarımı kendim karşılarım.çocuklarımında üstüne başına ben alırım. Kendisi elektrk su ve internet faturasını öder , araba arıza verirse onu yaptırır. Bu biriken borçlarının neredeyse %90 nını kardeşleri ve yeğenleri nedeni ile oldu.kendisinin bu tavrı beni haliyle ailesinden soğuttu. Ve artık devam ederse hasta olacağımı fark ettim. Bugün konuştuk bu kadar borca rağmen hala kendisini haklı buluyor , borç yiğidin kamçısıymış ve aslında benimde maaşımı ona vermem gerekirmiş.
İşin özeti böyle biz boşanacağız ama nafaka konusunda netleştiremedik. Eğer işin ucu çekişmeli ayrılmaya giderse borçlarının olması, geçim sıkıntısı yaratması onun kabahtli olduğunu gösterirmi?
Aslında yazma ile ne kadar anlaşılabildim bilemiyorum ama sorularınıza cevap vermeye çalışacağım
İşin özeti böyle biz boşanacağız ama nafaka konusunda netleştiremedik. Eğer işin ucu çekişmeli ayrılmaya giderse borçlarının olması, geçim sıkıntısı yaratması onun kabahtli olduğunu gösterirmi?
Aslında yazma ile ne kadar anlaşılabildim bilemiyorum ama sorularınıza cevap vermeye çalışacağım