- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi sersemsinem
Bahane aramayın kendınızı sogutmussunuz yeteri kadar.. Net sebeplere ihtiyacınız yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin kardeşini uyarması ne haddine?
Siz kardeşinizi suçlu ilan ettiniz, eşinizi temize çıkardınız. Çok güzel kafa![]()
Eşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.
Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.
Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.
Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?
Aradığınız sebebin kriterleri nelerdir?bence yeteri kadar sebebiniz var.Eşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.
Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.
Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.
Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?
direk sapık diyemem sonucta acık bir dekolte görsek kafınlarında gözü kayar. 16 yasındaki kıza gelince adAm bilerekmi bakıyor balkonda oturuyor . o demediyse yer değistirelim diye ne olmus
Sadece ayrılma planin hakkında yorum yapacağım. Bu şekilde ayrılırsan yani bir bahane ile o adam annenin evine gelir senin peşin seni geri dönmek için ikna etmeye çalışır. Dahası senden kolay vaz geçmez. Gerçek sebebi neyse seni bosanacak kadar rahatsız eden onunla ayrıl işte.
Eşinin kardeşini uyarması ne haddine?
Siz kardeşinizi suçlu ilan ettiniz, eşinizi temize çıkardınız. Çok güzel kafa![]()
En önemli boşanma sebeblerinden birini yaşıyorsunuz ama hala boşanma sebebi aramanız çok enteresan...
Kızkardeşin evlatdan öte olmasi???
Koca kız kardeşin göğüslerine baktı diye kız kardeşin eve bile gelmesini istememe? ??
Bu adam sizin ayarlarınızı bozmuş anlaşılan Eşinizin iflah olacağını hiç sanmıyorum
16 yaşındaki kız da aslında 25 gibi duran taş gibi hatunmuş, olgunlaşmış falan. Ona da öyle dedi. Bu da sübyancılığa kılıf.
Ama yok ya, taş gibi hatun yani ne işi var kendi evinde gecelikle? Ne kadar ayıp. Bi de utanmadan kendi evinde sere serpe uyumuş.
Konuyu ilk actiginizda iflas olmaz bir sapik tarif ettiniz. Su anda ise onu tahrik eden dogan gorunumlu sahib pardon 25 gorunumlu 16 yasinda kiz var. Kizlardesinize sulanmasini ise abi kardes iliskisine vermenize ise hic girmiyorum. Hayata bakisimiz ucurum cunku. Esinizi koruyorsunuz sapik seviyesinden azicik kacamak yapab bir tatlis seviyesine geldi. Bosanacaksan bosan bosanmayacaksna bosanma ne yaparsaniz yapin. Ama milletin karisini kizini taciz etmesin ikaz et. Birgun biri denk gelir cok sevdigin toz kondurmadigin kocanin agzini burnunu kirarlar iki tane meme gorucem diye ; )
Aradığınız sebebin kriterleri nelerdir?bence yeteri kadar sebebiniz var.