Eşimin bitmeyen göz çapkınlıkları!

Bahane aramayın kendınızı sogutmussunuz yeteri kadar.. Net sebeplere ihtiyacınız yok..

Eşinin kardeşini uyarması ne haddine?:skandal:
Siz kardeşinizi suçlu ilan ettiniz, eşinizi temize çıkardınız. Çok güzel kafa :olamaz:

16 yaşındaki kız da aslında 25 gibi duran taş gibi hatunmuş, olgunlaşmış falan. Ona da öyle dedi. Bu da sübyancılığa kılıf.
Ama yok ya, taş gibi hatun yani ne işi var kendi evinde gecelikle? Ne kadar ayıp. Bi de utanmadan kendi evinde sere serpe uyumuş.

Konuyu ilk actiginizda iflas olmaz bir sapik tarif ettiniz. Su anda ise onu tahrik eden dogan gorunumlu sahib pardon 25 gorunumlu 16 yasinda kiz var. Kizlardesinize sulanmasini ise abi kardes iliskisine vermenize ise hic girmiyorum. Hayata bakisimiz ucurum cunku. Esinizi koruyorsunuz sapik seviyesinden azicik kacamak yapab bir tatlis seviyesine geldi. Bosanacaksan bosan bosanmayacaksna bosanma ne yaparsaniz yapin. Ama milletin karisini kizini taciz etmesin ikaz et. Birgun biri denk gelir cok sevdigin toz kondurmadigin kocanin agzini burnunu kirarlar iki tane meme gorucem diye ; )

Eşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.

Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.

Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.

Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?

Siz de boşanmak istiyormuşsunuz bundan ala boşanma sebebi mi olur? Adam sizin yanınızda bunları yapıyorsa siz yokken ne yapıyordur bir de bunu düşünün. Üstelik bu konuşma ile düzelecek bir şeye benzemiyor.:110:

direk sapık diyemem sonucta acık bir dekolte görsek kafınlarında gözü kayar. 16 yasındaki kıza gelince adAm bilerekmi bakıyor balkonda oturuyor . o demediyse yer değistirelim diye ne olmus

Eşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.

Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.

Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.

Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?
Aradığınız sebebin kriterleri nelerdir?bence yeteri kadar sebebiniz var.

Kocanın baldızı uyarmasını bekleyen mi dersin, eşi arkadaşının eşini açık giydi diye uyaran mi istersin. Ne güzel kafalar var ya. Kimin ne haddine de yetişkin bi insanı kıyafetınden dolayı uyarıyor? Farketmeden bi tarafı açılsa uyarsın da karşıdakı kadın bile isteye öyle giyinmeyi tercih etmiş, uygun görmüş ötesi kimı ilgilendirir. Bı erkek bize yol yordam göstermeden bilemiyoruz biz kadınlar nasıl davranmamız gerektiğini zaten. Yazık çok sinirimi bozdu bu konu. Herkesin bakmış çok yanlış ama diye devam eden yorumlar yapmış. Amadan sonrası hep hatayı kadınlarda buluyor. 8,9 yaşındaki kızlar tecavüze uğramış ama rızası varmış dırenmemıs diye mahkeme kararları çıktı mı hepimiz lanet okuyoruz ne farkı var bu durumdan. Israrla yaptıkları hareketlerden muaf tutmak, haklı bulmak için çabalıyoruz erkekleri. Karsıdakı çıplak gezen zihinsel engelli bi kız olsa ayıracak miydi bu zihniyetteki adam. Aması filan yok bu işin. Ortadaki şeyin yumusatılacak tarafı da yok.

direk sapık diyemem sonucta acık bir dekolte görsek kafınlarında gözü kayar. 16 yasındaki kıza gelince adAm bilerekmi bakıyor balkonda oturuyor . o demediyse yer değistirelim diye ne olmus

Bir çok üye "kadın olarak gözümüz kayar" diye yazmış...
Bir tasarımcı olarak evet bende Kadın/erkek farketmez bulunduğum her ortamda gittiğim her yerde insanların kıyafetine,tarzlarını takip ederim. Tanıdığım insanların ( akraba, aile, arkadaş) kıyafetlerine dokunurum hatta.

Moda : toplumda en çok beğenilen ürünlerin giyilmesi, aksesuarların takılması, ayakkabıların seçilmesi kitlece beğenilen her şeyin kendine uygulanmasıdır.

Günümüzde, Kadınlar için kuşkusuz ki dış güzellik oldukça önemlidir. Güzellikleriyle kendilerinden söz ettirmek isterler. Modayı çok sık takip etmeye çalışırlar. Bir tasarımcı olarak bende tarzım konuşursun, babamdan tuttun abime, ablama, anneme, arkadaşlarıma, akrabalarıma kadar isterim ki insanlar tarzımdan bahsetsin. Ama en çok ta kendim için giynerim. Ayna da kendimi gördüğümde mutlu olmak istiyorum ve her sabah ayakabilarımı giyindiğimde ve dışarı çıktığımda modum ne olursa olsun kapıyı açtığımda hep bir gülümseme oluşur yüzümde.

Moda : aynı zamanda kişiyi iyi hissetirme/özgüven yükseltme/karakter belirleme aracıdır.

Burda bir çok insan dekolte giyen kadınlarda suç bulmuş.
Ama arada çok ince bir çizgi var sizin düşündükleriniz ve yukarda yazdıklarım ile.

Eğer bir kişi sırf sapıkça düşünceleri için giyiniyorsa ben o kişinin de beyninden şüphe eder ve karşısında bulunan kişi kadar o kişiye de sapık derim.

Elbette yukarda yazdığım gibi ben herkesin giyimine bakalım ama ben vucut ölçülerine değil. Tarz, kumaş. renkler ve aksesuar uyumuna bakıyorum.
Erkek/kadın ayırmadan herkesin de bu şekilde düşünmesini çok isterim.

Çünkü insanların giyimi kendi tarzını/karakterini yansıtan bir araç tır.

Sadece ayrılma planin hakkında yorum yapacağım. Bu şekilde ayrılırsan yani bir bahane ile o adam annenin evine gelir senin peşin seni geri dönmek için ikna etmeye çalışır. Dahası senden kolay vaz geçmez. Gerçek sebebi neyse seni bosanacak kadar rahatsız eden onunla ayrıl işte.

Haklısın, eğer bi hatasının arkasına saklanıp gidesem, aklınca hatasını telafi etmek için çabalayacaktır.Bu açıdan hiç bakmamıştım.
Teşekkür ederim.

Eşinin kardeşini uyarması ne haddine?:skandal:
Siz kardeşinizi suçlu ilan ettiniz, eşinizi temize çıkardınız. Çok güzel kafa :olamaz:

Hanımefendi beyin bedava..
Biliyorsunuz di mi?
Kardeşimi uyarmak bırakın eşimi benim bile haddime değil, benim o cümleyi kurma sebebim eşimin kardeşime baktığını gördüğümü ifade etmekti.sen kardeşimin gögüslerine niye baktın şerefsiz bilmem ne deyip böyle bi iğrençliği konu haline getiremeyecek kadar gururlu bi insanım, bu tarz konuların konuşulmasından bile imtina ederim.
Dile gelecek mevzuular değil bana göre, çok çirkin şeyler.

En önemli boşanma sebeblerinden birini yaşıyorsunuz ama hala boşanma sebebi aramanız çok enteresan...

Boşanma sebebi arıyorum demedim ki..
yeterince geçerli sebeplerim var zaten farklı konularda.
Ama bi kavga gürültü cıngar olmadan alıp bavulumu çıkarsam eşimin beni ve çocuklarımı rahat bırakmayacağını düşünüyorum, o yüzden büyük bi kavganın ertesinde hadi bana eyvallah demek istiyorum.

Kızkardeşin evlatdan öte olmasi???
Koca kız kardeşin göğüslerine baktı diye kız kardeşin eve bile gelmesini istememe? ??
Bu adam sizin ayarlarınızı bozmuş anlaşılan Eşinizin iflah olacağını hiç sanmıyorum

Ayarlarım gayet yerinde ama sanırım konunun ağırlığı sizi biraz affallatmış.
Evet kardeşim evlattan öte, elimde büyüdü, tek dostum herşeyim, her halde yanımda hissettiğim tek insan.
Kardeşimin eve gelmesini istemiyorum evet çünkü o gün kardeşim bu bakışları hissetmedi, ama bidahakine o da hissederse çok çirkin şeyler yaşanabilir.Kardeşimin bu duruma düşmesinden, eniştesi tarafından göz tacizine maruz kalmasını istemediğimden gelmesini istemiyorum.

16 yaşındaki kız da aslında 25 gibi duran taş gibi hatunmuş, olgunlaşmış falan. Ona da öyle dedi. Bu da sübyancılığa kılıf.
Ama yok ya, taş gibi hatun yani ne işi var kendi evinde gecelikle? Ne kadar ayıp. Bi de utanmadan kendi evinde sere serpe uyumuş.

Konuyu ilk actiginizda iflas olmaz bir sapik tarif ettiniz. Su anda ise onu tahrik eden dogan gorunumlu sahib pardon 25 gorunumlu 16 yasinda kiz var. Kizlardesinize sulanmasini ise abi kardes iliskisine vermenize ise hic girmiyorum. Hayata bakisimiz ucurum cunku. Esinizi koruyorsunuz sapik seviyesinden azicik kacamak yapab bir tatlis seviyesine geldi. Bosanacaksan bosan bosanmayacaksna bosanma ne yaparsaniz yapin. Ama milletin karisini kizini taciz etmesin ikaz et. Birgun biri denk gelir cok sevdigin toz kondurmadigin kocanin agzini burnunu kirarlar iki tane meme gorucem diye ; )

İşte sizin gibi insanlara gülüyorum,
Konuyu anlayamayan beyinlerinizi bi de yorum yapmaya zorluyorsunuz.
Kapasiteniz belli arkadaşlar çok da yormayın ltfen kendinizi.

Aradığınız sebebin kriterleri nelerdir?bence yeteri kadar sebebiniz var.

Bunların dışında da çok ciddi sebeplerim var zaten,
Sebep aramıyorum, eşimin peşimize düşmesini engellemem için kavga kıyamet çıkmam lazım bu evden.
Bunu bekliyorum sadece.

Benim esim açıklığa felen bakmazda geçen pikniğe gittik orda bi kiza bakti iste pişman ettim onu şimdi ne zaman kiz gecse kafasini çevirir misal dün kadınlı kızlı bi eve gittik erkeklerde var neyse bizlere çay getiren kiz bildiğin elbise giymis içi görünüyor birde yanlardan arkadan sutyeni görünüyor esime sıkıyosa bak dedim o kiz ne zaman gelse kafasini çevirdi adamlarla konuştu felen öyle yani sende şey et pişman et iste!! Trip at şirret ol hayirdir bizlere birsey giydirmezler omuzun görünüyor popon dışarda diye kendileri böyle yapiyo oldu oldu!! Selam soyle:D!

Back
X