- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi meredithgrey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu vakitte bozcaada boş olur ya.. temmuz-ağustos gibi gidin bari.otel ayarlamadan gitmeyin sokakta kalabilirsiniz.Herkese merhaba, büyük bir dert değil ama son aylarda o kadar şey yaşadım ve bunaldım ki nefes almaya çok ihtiyacım var o yüzden küçük de olsa dert.
Bozcaada' yı bir türlü görmek nasip olmadı geçen sene zaten iş kurmamız sebebiyle tatile çıkmadık, ondan önce de başka yerleri tercih etmiştik tatillerimizde.
Eşim araba kullanmayı sever, günübirlik gezilerimiz olur İstanbul içinde trafikte delirmektense uzun yola çıkmayı kendi ister ve sever dediğim gibi. Ve ben Cuma gecesi sabah karşı ya da sabah çok erken Bozcaada'ya gidip Cumartesi akşam da dönmek istiyorum ama ikna edemiyorum. Uzun bir tatilimizde gideriz diyor ama Ramazan bayramında çalışacak ( yazılım şirketinde maalesef ve çok yoğun ) e Kurban da ta Eylül' de ve o zaman da kayınvalidem Datça'daki yazlığa bekliyor.
Ocak ayında arkadaşları ve aileleriyle program yaptı kalktık arabayla Denizli'ye termale gittik bir gece kaldık döndük. Te Denizli'ye ! Ve inanın o gezi zehroldu bana yorgunluktan. Bu şekilde gittik daha çok yol gittik ama Bozcaada'ya ikna edemiyorum.
Elbette uzun bir kaçamak en iyisi olur ama hiç mi düşündüğüm şekilde gidilmez ?
Son bir senede şirketimiz kapandı, iflas ettik, kendi işimden ayrılmıştım işsiz kaldım, maddi manevi sıkıntılar yaşadık, taşınma stresi derken emlakçı dolandırdı ve ben cidden yoruldum bunaldım ! Kendimi değersiz hissediyorum sanki tüm görevim ev, kediler, eşmiş gibi. İnanın saçımı bile taranıyorum Donald Trump gibi geziyorum evde saçlarım berbat, ben berbat![]()
bu vakitte bozcaada boş olur ya.. temmuz-ağustos gibi gidin bari.otel ayarlamadan gitmeyin sokakta kalabilirsiniz.
İyi de yaşla ilgili değil onu diyorum, yaşım geçti diye saldım demiştin. Salma bak salmayanlar taş gibi çıtır hala.Ama o Burcu Esmersoy ben vive Tombulsoy![]()
Iyide iflas ettik dolandirildik sikintiliyiz demissiniz tatil para demek bilemedimki![]()
Canım senin yaşadığın yer neresi?
İstanbu da yaşıyorsan günü birlik gitmenin hiçbir anlamı yok. 1 gün zaten yolda geçiyor. Ve evet bu mevsim de Bozcaada felaket. Denize giremezsiniz bi tadı olmaz. Öyle şaşalı gezilecek görülecek bir yeri de yok.
Günü birlik için başka geziler düşün bence. :)
İyi de yaşla ilgili değil onu diyorum, yaşım geçti diye saldım demiştin. Salma bak salmayanlar taş gibi çıtır hala.
Anadolu yakası sahildeyiz canım. Ağvaya mı gitsek acaba ? Ay Bozcadayı da çok istiyorum ama ya![]()
Bozcaada 1 gece için çekilecek yol değil bence de..Aslında o kadar yola değecek yer değil de neyse görmek lazım tabii :)
Yapmayın ya bana da çok güzel geliyor renkli kapılar, beyaz boyalı binalar falan![]()
Bozcaadayı bilmiyorum ama mesela gökçeadanın ulaşımı falan sıkıntı hadi atlayalım gidelim diyemiyorsunuz. Bizim iş için gitmemiz gerekiyordu bazen oradan biliyorum.
Yine de içinizde kalacağına gidin ya bence.
İnşallah en kısa zamanda maddi sıkıntılarınızı azaltır ve istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.