• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bu huyu beni cok yipratti

bunlar ne manasız ne anlamsız yorumlar kusura bakmayın ama
essiz gidilecek yere var eşle gidilecek yer var aman zorlamayın olur mu canım
bu cok zor bir durum konu sahibi size sabır dıiliyorm
eşiniz mutlaka tedavi olmalı.siz hep alıp basınızı yalnız gideceksenz niye evlendinz
Neden nanasız olsun ki çok da doğru söylemişler.. siz böyle olmadığınız için garipseyebilirsiniz.. bende sürekli sosyal takılanları garipsiyorum..

Yalnızlığı sakinliği seviyorum.. eşim de öyle.. bu konuda uyumlu olduğumuz için bi sorun da yaşamadık.. konu sahibi ve eşi bu konuda ters düşmüşler.. eşinin açısından bakınca da adam haklı.. herkesin bi yapısı var neticede hastalık değil bunun adı

eşiniz mutlaka tedavi olmalı.siz hep alıp basınızı yalnız gideceksenz niye evlendinz
Haddinizi bilirseniz daha kolay iletisim kurabiliriz

Bize göre oldukça manalı kusura bakmayın.
Şükür tedavilik olduğumuzu da ilk sizden duyduk,uzman değilseniz pek dikkate alamayacağım yorumunuzu.

peki şöyle sorsam diyelim bir ortam da akşam için plan yapılıyor. siz rahatlıkla (eğer eşinizin bir işi olmadığını biliyorsanız)tamam geliriz diyebiliyormusunuz?

esini zolamak olmaz ama onu birlikte disari cikarmaya alistirabilirsin sonra bir cift arkadaslarinla gorusmelere.Zor geliyor olabilir.Yavas yavas oluyor bu durumlar annem anlatir ilk evlendigimizde babanla misafr gelirdi disari kacardi diye simdi babamla geziyorlar arkadaslari geliyor bu zaman ve sabir isteyen bir surec

esini zolamak olmaz ama onu birlikte disari cikarmaya alistirabilirsin sonra bir cift arkadasnla gorusmelere zor geliyor olabilir.Yavas yavas oluyor bu durumlar annem anlatir ilk evlendigimizde misafr gelirdi disari kacardi diye simdi babamla geziyorlar arkadaslari geliyor bu zaman ve sabir isteyen bir surec
inşallah :(

benim de eşim sevmiyor ben de onu her ortama sokmaya çalışmıyorum, ama genelde gidelim mi dediğim yerler için suratını asmaz gider, bazen söylenir, bazen gittiği yerde konuşmaz, ortamda bunaldığını baya hissettirir, bir adım o gelecek bir adım siz gideceksiniz ki orta yol bulunsun. ama sizin eşiniz hiç fedakarlık yapmak istemiyor, sevmiyor olabilir anlarım tıpkı eşim gibi, ama sizin hatrınıza sevmediği ortamlarda bulunmayı da öğrenmeli.

Hep böyle miydi? Evlenmeden önce ya da evliliğin ilk zamanlarında? Eğer öyleyse ve onu böyle kabul ettiyseniz yapılacak bir şey yok, yalnız gideceksiniz. Herkesin yapısı farklı.

peki şöyle sorsam diyelim bir ortam da akşam için plan yapılıyor. siz rahatlıkla (eğer eşinizin bir işi olmadığını biliyorsanız)tamam geliriz diyebiliyormusunuz?
Eşime sormadan söz vermem.. zaten işi çok yoğun evinde dinlenmek ister diye düşünüyorum.. eşim de bana sorar muhakkak.. eşimin işi çok zor bi iş yeri geliyo haftada 2 gün eve gelebiliyo bazen o bile olmuyo.. tüm gün evde olduğu bi pazar var bazen o da olmuyo.. onu da birlikte geçiriyoruz zaten.. birbirimizi özlediğimizden önceliğimiz birbirimiz oluyo..

Onun dışında da ara ara görüştüğümüz insanlar var ama sürekli bi program içinde değiliz..

kesinlikle bu olmaz ve bu kabulenilemz birsey üstelik siz çalısan bir bayansınz
asla ama asla sizi kısıtlıyamaz eşiniz siz çocukmusunz ki sizi kısıtlayacak
:KK70:Ahahahah cok güldüm yaa, ilahi siz. Bence konuyu çok yanlış anladınz da neyse.

Konuya gelince, eşinizle aynı bakış açısına sahibim. Bazen kv'in gönlü olsun diye onunla misafirliklere gidiyorum fakat o saat nasil geçmiyor anlatamam.. Eşim de hiç sevmez. Bu konularda birilerine baskı yapmayı haklı bulmuyorum. Eşinizin mizacı böyle, onu değiştirince belki siz mutlu olacaksınız ama o olmayacak.. Size özel bi tavır olmadığı için sitem etmeye hakkınız yok bence. Evliliklerde bireyler birey olarak kalmalı, aynılaşmamalı diye düşünüyorm. Size zararı yok, boşverin..

Sevmek zorunda değil buna zorlayamazsınız, nasıl siz sosyal olmayı seviyorsunuz o da sevmiyor.
Size baskı kurmuyor, gitmenize karışmıyor, bence sorun değil.
Seviyorsanız her haliyle kabul etmelisiniz.

evet evlenmeden önce düşünülecek sorgulanacak bi kritermiş bu.
evlenmeden önce ikimizinde memleketi olmayan bir yerde çalışıyorduk. ve küçük bir ilçeydi
sosyal ortmammız yoktu. ordan ayrılcağımızı bildiğimiz için öyle bi çabamızda yoktu. o nedenle bunu anlayacak durumum olmamış.
:KK43:((
yani böyle gidilmesi gereken yerlerde bile sorun falan çıkartması artık cidden bıktım.

örneğin bi arkadaşımın düğünü oluyor. obana gelmiş oluyor .gitmek istiyorum. onu bile problem haline getiriyor.

Aynı benim eşim. Bende cok tartıştım bu yüzden ama birsey drgısmıyor adam asosyal. Senin yakınlarına yakınlık göstermek zorunda değilim dedi bir keresinde. Ben artık bu konuda baskı yapmıyorum ama dediğiniz gibi bazı durumlarda zor durumda kalıyor insan.

Eşe sorulmadan tamam denilmemeli, karı koca birbirine sormalı

Aynı benim eşim. Bende cok tartıştım bu yüzden ama birsey drgısmıyor adam asosyal. Senin yakınlarına yakınlık göstermek zorunda değilim dedi bir keresinde. Ben artık bu konuda baskı yapmıyorum ama dediğiniz gibi bazı durumlarda zor durumda kalıyor insan.
Aynen canim kestirip atiyor.en cok uzuldugum orda duracagin iki saat hatir icin yapar ama yok.bugun iste butun arkadaslar ramazan oncesi bulustular.inat gitmedi.ustelersem kavga cikiyor.guzel konusuyorum olmuyor.cik biktim inanin.cocuklar icin cogu yere gitmek istiyorum.mutlu iluyorlar cunku

Valla genel fikirler olağan karşılamış ama bence anormal bi durum bu...
Haz etmediği kişilerle görüşürken nazlanabilir onu anlarımda...
İnsan her programda da mazeret üretmemeli...
Arkadaşlarla eşli görüşmeninde tadı ayrı...
Bence eşiniz üşeniyor gibi...
Ama çevreyede katılmak lazım..
Herkes eşleriyle takılırken sizin onu ikna etme çabanız yorucu olmalı...

Back
X