esimin bu huyundan biktim

Bence eşin ile annesi arasındaki bağlar çok kuvvetli.Bunun benzerini bende yaşıyorum.Eşim evlendiğimiz günden beri her akşam telefonda anne babasıyla konuşmadan uyumaz.Gündüz çalıştığından akşamları arar.Bana ilk başta garip gelmişti çünkü balayında bile annesini hergün arayıp konuşmuştur.Bende aileme düşkünüm ama hergün arayıp "nasılsın bugün neler yaptın"demem.Eşim hergün anne babasının sesini duymadan yapamaz.Arada aramayı unuttuğunda ailesi bozuluyor.Ama eşim herşeyimizi anlatmak için aramıyor lakin konuşma esnasında onlar "bugün ne yaptınız " ya da "nerdesiniz"derlerse mecburen anlatıyor bende sinir oluyorum.Evde olan biten herşeyden haberleri var.Bazen sinirden şaka yollu takılıyorum "sende bu yaşında ana kuzusu " diyorum.Of yazarken sıkıldım.

Allah iyiliginizi versin cok hossunuz keske bu dediginiz bu konu aram8zda gecerken kayinvaldeyle aklima gelseydi.ne kapak olurdu

Evet ayni durum bizdede oyleydi hergun arardi .esim ama bence bu artik ana kuzulugu degil 20 yasinda cocuk degilya bunlar naptiniz dendiginde tum gun olan seyler anlatilmak zorunda diye birseymi var bizde anlatalim o zamn herseyi anne babalaraimiz esimizden sogur.aaaa boylemi dedi oyle mi yapti sana diyerek eee onlar kim bilir beni nasil cizdiler profillerinde offff

Benimki de tam tersine hicbisey soylemez. Ben kaynanama anlatirim o da ogluna kizar bana neden demiyorsun hicbiseyi diye. Ama boylesi seninkinden daha iyiymis :)

adamin huyu bu
can çikar huy çikmaz demisler
kabullenmekden bask çaren yok bosanmak disinda

Benim eşimde öyleydi hem anasına hem babasına hem bacisina.... ben sinir oldukça kudurdum. Evde hiç özelimiz yoktu biz yurtdışındayiz onlar memlekette, ben kinayeli konuşmaya başladım eşimi uyardim, telefonda anlatmaya başlarken gözüme bakardı ben söylenirdim, sonra bi ara kavgalar ettim çok şükür o huyunu bıraktı ama ben hala güvenmiyorum içimde hep bi şüphe var, belki ben yokken arayip konusuyolardir ...

Insanin kocasina guvenememesi cok kotu bende de oyle guvenim gitti bu konuda bende uzun kavgalar sonucu anlatmiyordur diyordum ama meger artik is yerinde konusuyorlarmis tabi telefon kayitlari da siliniyor eve gelmeden oyle olabilir sizinde

Berat Efe ismini sevdim.

Bence eşine dün gece yatakta yaptıklarımizı da anlattın mı diye bi sor. Telefonda annenle onun duyacağı şekilde onun kimsenin bilmesini istemediği bir şeyi anlat. Belki duygularını anlar o zaman. Ümit dünyası yani.

Esim anlatmasa bile kayinvalde cok merakli bu konulara sorduguna eminim bir anne ile ogulun arasinda konusulmicak seyler onlara gore normal atiyorm kayinvaldemin kadin sal hastaliklari falan bana gore ayip olan seyler onlara gore normal

Esim anlatmasa bile kayinvalde cok merakli bu konulara sorduguna eminim bir anne ile ogulun arasinda konusulmicak seyler onlara gore normal atiyorm kayinvaldemin kadin sal hastaliklari falan bana gore ayip olan seyler onlara gore normal
Bizimkiler de öyle malesef. Benim pco olduğu için korunmadığimiz halde bir yıl çocuğumuz olmadı. Bizimki de bunu ailesine ve cok samimi olduğu bi kuzenine anlatmış. Ben bunu duyunca çıldırdım tabi. Benim özelimi bana sormadan annene vs nasıl anlatırsın diye. Senin rahatsızlığın olsa ve ben bunu aileme vs anlatsam ne hissedersin dedim. Birkaç kez de kv kızım şundan ye çok faydalı filan demişti onları da burnundan getirdim. Şimdi bizimle ilgili ne söyleyecekse önce benden onay alıyor. Biraz iyi tepki vermek lazım herhalde. Azla anlamıyorlar :))

Bi gün yine söylediği bişeyi öğrendiğinde osurugumu söylemeyi unutmuşun de
Ne sinir bozucu durum valla iyi dayanıyorsun hani belki olurda bu kadar degil
Ayrıca o ismi koymak istemiyorsan eşine şimdiden her söylediğinde ben taşıyorum çocuğumu isminide annen degil ben koyacam de, kv bu konuyla ilgili yorum yaptığında onunla lafı ağzına tıka yoksa çok cekersin

Bu huyu güzel olan ne varsa üstünü örtmeye, cirkinlestirmeye yeter bence . Kayinvaliden yönetmeyi sevdiği gibi eşini de buna alıştırmış. Ben senin kadar sakin kalamazdim. Benim için büyük cinnet sebebi ! Ayrıca şu yeni doğan çocuğa isim koyma meselesi yuva yıkacak bir problem :) esin güzellikten anlamıyorsa cirkinles! İsim hakkı anne-babanindir. .acısını, sancısını sen çek ,doğur ,bak ,büyüt ,kafayı ye ama sana sadece doğurma vasfı olan bir nesne muamelesi yapsınlar! !!yok ya ,sıkar o biraz ..Diş gösterme vaktin geldi de geçiyor ....

ben olsam hususi
cinsel anlamda seni yetersiz buluyorum doktora gitmelisin
ev geçindirme konusunda yetersizsin bunaldım
nasıl baba olacaksın eksiksin

diye diye aşağılık kompleksine sokarım o kocayı. bakalım bunları da anlatacak mı anasına.

sanki beni yazmışsın ya cinsiyet fikrimiz bile birebir aynı sen 7 yılda vazgeçirememişsin ben daha yolun başındayım gözüm korktu benim eşimde böyle benimde en nefret ettiğim şeydir özel hayatımızı annebabasına anlatması allah bize kolaylık verin canım bir yol bulursan banada söyle lütfen

Agir olur sanki

Bakalim canim daha bulamadim ama bu cinsiyet soylememe isi belki aklini basina getirir diyorum ama yok huylu huyundan vazgecmez gibi sende bulursan bana soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…