- 4 Temmuz 2013
- 520
- 141
- 83
- 38
Merhabalar Kızlar,
Sessiz sedasız takip edenlerdenim aslında ama birde ben akıl danışayım dedim. Bugün itibariyle 8 aylık evliyim. Eşimi Çoook seviyorum.Ama bazen hareketleri inanılmaz sinir ediyo beni. bi şeyi eleştirirken aslaa güzellikle söylemiyo.örn. ben evlendiğimde 54 kiloydum evlennce kilo aldım 58 oldum hemen kendmi tutarak 54e tekrar düştüm. ama eşime göre hala kiloluyum
sürekli yemek yerden onu yeme bunu yeme insan kendine bi bakar gittikçe şişiyorsun falan diyee bi dünya laf ediyo. Bugecede yine aynı şeyi yaptı sahurda onun için gözleme yaptım bende bi tane yedim tabiii. hemen başladı ben sana ne diyorum sen ne yiyorsun. heryerinden et fışkırıyo aynaya bi bak halinede tut boğazını falan filan.. cok yemek yiyen biri değilim halbuki sadece göbeğim olduğu kilo versemde gitmiyo. kızkende boyleydi kilom. o göbek hep orda yani. ama boyle mi söylenir yaa deseki "hayatım bak bu ara kilo aldın dikkat et biraz" falan belki bende azmedicem ama bole yapınca içimden hiç dediklerni yapmak gelmiyo. Şeytan diyo ol doksan kiloo görsünnn. ufff yaaa sabaha kadar sinirimden hem uyumadım hem ağladım... beyefendi sabah giderken öpmeden asla çıkmaz evden bugünde öptü tabi ama inadına hiç uyanmadım. surat yapmayı düşünüyorum çünkü. Kırıldımm çokkk. Neden bole yapıyo bilmiyorum ama bu durumdanda hiç hoşlanmıyorum..
Sessiz sedasız takip edenlerdenim aslında ama birde ben akıl danışayım dedim. Bugün itibariyle 8 aylık evliyim. Eşimi Çoook seviyorum.Ama bazen hareketleri inanılmaz sinir ediyo beni. bi şeyi eleştirirken aslaa güzellikle söylemiyo.örn. ben evlendiğimde 54 kiloydum evlennce kilo aldım 58 oldum hemen kendmi tutarak 54e tekrar düştüm. ama eşime göre hala kiloluyum