• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Bu Tavrından Artık Sıkılmaya Başladım Ama Ne Desemm Anlamıyooooo:(((

Açık konuşmak gerekirse boyun 1.58 ise 54 kilo fazladır, seni de kısa gösterir. Neden dersen benim boyum 1.67/8 civarı ve 55 olduğumda direk belli ediyorum kilomu yanaklardan, kalçadan ama 50 kiloda fit oluyorum boyum hemen meydana çıkıyo:25:

Öyle aman aman bi'kilon yok ki böyle sevmiş zaten seni ekmeği kesip, bol suyla gider zaten hemencecik:)

Erkekler malesef fit kadın seviyo kendilerine hiç bakmadan:kkk: Benim erkek arkadaşım da sporunu vs eksik etmediği için benim aldığım bi'kiloyu bile benden önce farkediyo. En son ben kilo vermeden önce söylediğinde "sen de çok cılız duruyosun" demiştim de ozaman anlamıştı:27: Sen de açıkca kırılıyorum de, bazen imadan da anlamıyolar:44:

Bi'de ekleme olarak hep şey diyo kilolu yaşıtımız birini gördüğünde "daha bu yaşında salmış kendini bi'de doğum yapsa iyice sağlıksız gözükecek" direk kiloyu kendini salmak, dikkat etmemek, önemsememek olarak algılıyo. Yalnız şu da var çevremde ne kadar yeni evli varsa hep kilo almaya başlıyo:1:

Son düzenleme:
hadi kız çaktın lafı öne geçtin altta kalmadın iyisin yine.

yooo.. laf falan çakmadım, tespitte bulundum. "ergen erkekler kulübü" adlı bir site yok mu ,seni oraya alalım. yorumların seni çok ele veriyor, biraz daha özenli ol derim... abla tavsiyesi...

yooo.. laf falan çakmadım, tespitte bulundum. "ergen erkekler kulübü" adlı bir site yok mu ,seni oraya alalım. yorumların seni çok ele veriyor, biraz daha özenli ol derim... abla tavsiyesi...

hehehehe internet üzerinden cinsiyet tespiti yapma yeteneğin süpermiş ablası.Forma yazmış olduğum mesajları inceleseydin beni bununla itham etmezdin.Sana abla tavsiyesi hiçbir zaman ön yargılı olma.

hehehehe internet üzerinden cinsiyet tespiti yapma yeteneğin süpermiş ablası.Forma yazmış olduğum mesajları inceleseydin beni bununla itham etmezdin.Sana abla tavsiyesi hiçbir zaman ön yargılı olma.

yetenekli kadınımdır vesselam. bu sana son yorumumdu. yatarken sütünü içmeyi unutma e mi ...

Back
X