esimin bugun ogrendigim planlari...

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.931
merhaba hanimlar,
cok cok uzun zamandir bu forumu hamileligimden dolayi takip ediyordum fakat sorularimin cevaplarini genelde buldugum icin hesap acmak zorunda kalmamistim ama simdi bi sorunum var ve bunun cevabi yok..

4 yillik evliyim,bir evladim var.Her ailede oldugu gibi arada esimle itissek de beni sevdigini dusunurdum hep ta ki bugune kadar..bugun icimden bi ses su adamin bilgisayarini karistir dedi ve karistirdim,Allah var ne kadin kiz resmi ne ayip acayip videolar hicbisey bulamadim ne bilgisayar gecmisinde ne ozel dosyalarinda..tam bilgisayari kapaticakken gozume planlar diye bi dosya ilisti..bakayim ne varmis planlarinda dedim actim baktim..

spor yap,kitap oku,uzmanligini bitir,gez toz vs..orta vadeli planlarda ise `BOSANMAK` yaziyordu..bidaha bidaha okudum..:KK61: sonra devam ettim okumaya..YAPMAMASI GEREKENLER kisminda ise `COCUK` yaziyordu ki son 1 aydir oluyor ikinci cocugumuz olsun diye..hatta oglumuzun kardesi olursa beraber oynarlar sen rahat edersin diyordu..bu planlar 2 ay oncesine ait..

simdi evde yok arkadaslariyla disari cikti gelir 9 gibi..ben planlarini kendi mail adresime attim..ama simdi nasil tepki verecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..seytan diyor ustune atla yuzunu gozunu ciz..kufret bagir:KK43:
ama kendimi kucultmek istemiyorum..saglikli dusunemiyorum..
sizce ne yapmali boyle bi durumda..:KK61:
onerileriniz icin simdiden tesekkurler..

Hic birsey yapma önce ne yapmak istedigine kendin karar ver.Ani tepki belki ters teper.
Bosanmayi dusunuxorsa süreci hizlandirirsin

Acaba bir arkadaşı konuşurken, bak planlarım falan diye göndermiş olabilir mi?
Hiç fark etmemeniz ilginç geldi de.

Kesinlikle sakin ol arkadaşım.. Çok sakin ama çok üzülüp kırıldığını gösterecek şekilde bu planları okuduğunu söyle ona bakalım ne tepki verecek.. Ne yüksek ses ne gözyaşı.. Sakin ol böylece onu şaşırtacaksn.. Ağlarsan ya da bağırıp çağırırsan haklıyken haksız duruma düşersin, o da bağırır saçma sapan şeyler olur..

Acaba bir arkadaşı konuşurken, bak planlarım falan diye göndermiş olabilir mi?
Hiç fark etmemeniz ilginç geldi de.

bilgisayarini hic acmam,kendi calisma odasinin kapisi hep kapalidir oglum oralari dagitiyor diye girmiyorum pek..bugun evden ciktiktan sonra girip kontrol edesim geldi..:KK61:

Zaten planlarini dosyalayan biri biraz tuaf, yani gez, toz, egleni biyerlere yazmak zorunda hissetmekte nedir? Üstüne bide bosanma plani! Vallah fevri davranmamak gerekir evet ama heralde ben olsam, bavulunu hazirlar ve o gelince "planlarini geciktirme" diyip kapi disari ederdim... Ama her erkek gibi kesin "gecerli" bi sebep sunacaktir ve yelkenler suya, sonrada sizde hep bi kafa karisikligi... Bari ikinci cocuk icin acele etmeyin, sizde bi plan programa girin...:KK14:

bilgisayarini hic acmam,kendi calisma odasinin kapisi hep kapalidir oglum oralari dagitiyor diye girmiyorum pek..bugun evden ciktiktan sonra girip kontrol edesim geldi..:KK61:

Dosyayı değil de, öyle hissettiğini fark etmemeniz ve şaşırmanız ilginç geldi. Bu yüzden düşünmediğiniz bir şey var gibi geldi bana.

oyle plan mi yazarki insan
yazdikalri unutulacak seyler deilki not tutsun
niye yazmis onlari esin çok merak ettim ...

bilgisayara neden yazmış ki acaba

bu yeni bi aliskanligi degil..benim laptopuma da bi ton yapilacaklar listesi filan kaydeder..ben oyuzden hic dikkate almazdim actigi dosyalari filan..bilgisayarinda sifre filanda yok,yani gizlisi saklisi yoktur diye pek ilgilenmedim ozeliyle :KK43:

Sakin ol mümkünse yarın akşamı bekle,insanız hepimiz belki mutsuz olduğu bir anda yazdı,aslında bunu düşünmüyor olabilir.Hepimiz umutsuz ,mutsuz olduğumuz anlarda neler düşünmüyoruz ki.Çok üzerinde durulacak konu değil bence,üzülme

Dosyayı değil de, öyle hissettiğini fark etmemeniz ve şaşırmanız ilginç geldi. Bu yüzden düşünmediğiniz bir şey var gibi geldi bana.

limoni olsak da o lafi hic gecirmezdi esim..git simdi sonra konusalim derdi.ya resmen son 1 aydir agzimin icine dusecekti adam,belki oyuzden de hissetmedim bilmiyorum:KK43:

ben deli doluyum aksine o cok sakindir..ayrilik lafi olunca sen deli misin,cocuk varken hele de bu kadar sene beraberken ne ayriligi
oyle plan mi yazarki insan
yazdikalri unutulacak seyler deilki not tutsun
niye yazmis onlari esin çok merak ettim ...

bide ben bilsem..:KK61: diyorum ya kucuk dusmeyecegimi bilsem geldigi an atilcam ustune okadar uzgun ve sinirliyim:KK61:

Sakin ol mümkünse yarın akşamı bekle,insanız hepimiz belki mutsuz olduğu bir anda yazdı,aslında bunu düşünmüyor olabilir.Hepimiz umutsuz ,mutsuz olduğumuz anlarda neler düşünmüyoruz ki.Çok üzerinde durulacak konu değil bence,üzülme

evet icimden gecen beklemek ama insallah o gelene kadar uyumus olurum yoksa cenem durmaz benim..

Ilk kez boyle bisey duydum demek planlar ha fazla planci bi adam ama aptal degildir oraya yazmaz heralde oyle bir niyeti olsa yada cift karakterli size ayri kendine ayri...allah allah sizi teselli edecek veya fikir verecek bi cumle kuramadim cunku garip geldi ama ne maksatla yazdigini ogrenebiliseniz burada paylasirmisiniz insanlarin yasadiklarida tecrube oluyor bazen bizlere ...kotu dusunmeyin diyebilirim sadece

X