Ben size bisey solicem annemin senelerce çocuğu olmamış
Tedaviler doktorlar oho neler neler..
Bu arada kayinvalidesi ile yaşıyormuş aynı evde..
Tabi kayinvalide her dakika cocuk cocuk falan diyor kimbilir baska neler diyordur cadaloz gunahim kadar sevmem babaannemi..
Sonra annem babama diyor ki,sen her gece içki içiyorsun belki ondan olmuyor cocuk.
Babam da erkek ya hani.. Doktora gidiyor falan babamda sorun çıkmıyor ya da cok az çıkıyor tam emin degilim,doktora 1 sene gidip geliyor babam. Kadin dogum uzmani nişantaşı nin ünlü bir doktorlarindan. Hatta türkan şoray in da doktoruymus. O zamanlar tup bebek turkiyede yeni sayılır
Dogal yolla olur diyor ve oluyor tabi annemin yaşı 40 a dayanmis ben olmuşum ama

Ay iyi ki varim cok tatliyim

Babam o esnada kendi annesine ona buna bir daha komse bisey sormayacak sizi ilgilendirmez bizim çocuğumuz bilmemne diyor. Yapar da edepsizdir biraz.
Herkesin ağzını kapatıyor
Boyle islerde is biraz erkekte bitiyor,çünkü kari koca arasina nifak sokan hep 3.şahıslar
Ben hep boyle gördüm ve esimle ailesel problemlerimiz,kendi aramizdaki gerilimlerimiz de bu milletin cocuk lafı yüzünden çıktı. Cok kotu kavgalar ettik
Benim esim bana senden dolayi olmuyor falan demedi zaten hersey ortada doktora vs gittik birlikte hatta bir olumsuz aşılamam var. Gecen ay oldum tutmadi.
Ama benim esim adam mi derseniz degil 1 gram degil agzini acip annesine bilmemnesine anne ya sormayin artik karim üzülüyor ya da biz geriliyoruz açmayın konusunu vs diyebilseydi
Ben bosuna bu kadar sinir sahibi olmayacaktim kavga da çıkmayacaktı
Bir de kaynanam 837372920 kere sordu gitmis demis ki ben ona 2 kez sordum sadece
Dünyanın en komik ve kısa fıkrası gercekten.
Simdi kaynanamla da görüşmüyorum
Ve bu tip seler yüzünden yuvalar yıkılıyor 3. Sahislar yüzünden