• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin cahilliği

Bizde 7 sene çocuk için çok uğraştık 4kere olumsuz tedavilerimiz oldu
problem eşimde olduğu halde
kv beni suçlar sözlerde bulundu diye
1 sene boyunca evimize kabul etmedim o kadını
En sonunda gelip özür diledi eşimin hatrı için kabul ettim

Eşim bunu yapsa asla ve asla ondan çocuk yapmayı istemezdim ve uğraşmazdım

Size şimdi böyle konuşan adam ilerde başka sorunlarda yaşatır.
problem sizde olsaydi özürde dilemezdi..

21 yaşındasın ve 1 buçuk yıldır çocuk için mi uğraşıyorsun?
Yani 1 buçuk yıl önce olsa 19 yaşında hamile kalacaktın?
Eşine cahil diyorsun ama senin de pek aydın bir kimse olduğun söylenemez..
Senin yaşında evlenip çocuk sahibi olmak isteyenler pek kabul etmezler ama sen daha kendin çocuksun.

Eşinin de laflara bakarsan olgunlaşmasına daha çook yıllar var.

Siz ikiniz yapmayın daha çocuk falan insan yetiştirmek öyle kolay değil..

Asıl başka sorun ki ben kendimi hazır hissetmiyorum yani istemiyorum anne olmak bu yükü bu sorumluluğu almak yapamamaktan korkuyorum yetersiz kalmaktan daha bir cok sey

Bence asıl büyük probleminiz bu. Sebepsiz infertilitenin psikolojik kısmında da bu çıkar genelde, kişiler ya istemediklerini itiraf ederler ya da bilinçaltında aslında istemediklerinin farkına varırlar. Henüz 21 yaşındaymışsınız ve hazır hissetmemeniz de çok normal. Lütfen sadece eşiniz istiyor diye kendinizi mecbur hissetmeyin. Çocuk istememeniz sizi asla kötü biri yapmaz, kimsenin etkisinde kalmayın..

5. senemde çocuk sahibi oldum.çocuk sahibi olduktan sonra bu adama neden çocuk yapılmaması gerektiğini iyicene öğrendim.

e siz de bu adama hala çocuk yapıyorsunuz. cahil nesil üremesin mümkünse.

Çok özür dilerim, gerçekten maksadım sizi kırmak değil ama severek evlendiğinize emin misiniz? Siz sevmişsinizdir ama eşiniz sizi gerçekten seviyor mu? Çünkü bir kadınla bir erkeğin birbirini sevmesi, sevgileri üzerine birbirine nikah sözleri hastalıkta ve sağlıkta diye başlar, mutlu huzurlu bir evliliği bebekle taçlandırmak güzeldir ama kadınla erkeğin sevgisinin, evliliğinin ana temeli bebek üzerine kurulu değildir, olmamalıdır, birbirini her halinizle kabul etmek, olan veya çıkabilecek sağlık sorunlarıyla beraber mücadele etmek, her şartta koşulda sevmektir.

Eşiniz cahil midir bilemem ama özür dilerim kötü kalpli biri, seven insan eşine bebek doğurmayı kastederek beceremiyorsun deyip ruhunu, yüreğini yaralamaz.
Aslında evliliği çok guzel özetlemişsiniz bende bu sözlerden sonra severekmi evlendigimize şüphe etmiyor değilim

Neden üzülüyorsun arkadasim sinirlen :sinirli:
O sözleri duyduktan sonra ben otomatik iptal oluyorum zaten sınır zaten oluyorum ama sinirlenncede ağlıyorum daha hiç unutmam 2 hafta önce negatif çıkması sonucu ağır cümleler kurdu o gece ağlamaktan gözlerim sisti hiç uyymamistim

O kadar cahillikle ilgili konulara denk geldim sizin eşiniz hakkaten cahil. Kendimi sizin yerinize koydum benimde çocugum olmuyor eşim böyle konuşsa heralde toparlayamaz kahrolurdum.
Verecek bir önerim bile yok :KK43:

O sözleri duyduktan sonra ben otomatik iptal oluyorum zaten sınır zaten oluyorum ama sinirlenncede ağlıyorum daha hiç unutmam 2 hafta önce negatif çıkması sonucu ağır cümleler kurdu o gece ağlamaktan gözlerim sisti hiç uyymamistim
Inanmiyorum :KK43: allahin bi bildigi varki olmuyor ... hayirlisi buymus bence daha fazla deniyerek kendini yipratma

Sana cok samimi söylüyorum ben bu durumda olsam esimi gece yarisi yataginda sopayla döver yetersiz seni yetersiz seni diye bagrir evden atardim bütün mahalleyede rezil ederdim .... belki fazla sinirliyim ama esinin yaptigi resmen ser.........lik

sebepsiz degil de, sizin bir rahatsizliginiz neticesinde cocugunuz olmasa demek ki vay halinize.

vicdan merhamet yoksunu esiniz.

Sabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla:KK12:
Bu adama cocuk yaparsan 2 kez pisman olursun

Sabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla:KK12:
canım işin çok zor çocuk acısı yaşıyan biri olarak söylüyorum ki herkesin lafını çekiyorsun ama yanında iyi bir eş yoksa hayat tamamen anlamsız bence akışına bırak doktora gittiğinizde de açıkça söyle imtihanın çok ağır allah yardımcın olsun

kendine bir baksin nie olamiyormus tobe yarabbi

sorun kimden kaynaklanırsa kaynaklansın üslup çok kötü. asla öyle söylememeli. hı eğer söylüyorsa da o adamdan baba olmaz. onu haketmiyor. hatta ona evlilik bile fazla

Back
X