Eşimin çalışma saatleri

Bilezikleri evde tutmayin. İlişki yasamadiysaniz direkt bosanabilirsiniz avukat değilim ama böyle bir şey okudum doğru mu bilmiyorum. Ananiz bir konuşur iki konuşur bir şey olmaz bu kadar dert etmeyin. Bir an önce bırakın şu köle hayatını lütfen. Yıllarınız boşa gidiyor.

Not: Adam gay bence, ya da sizden önce birisi vardı onunla devam ediyor olabilir :(
Çekişmeli olsa dahi mi çünkü anlaşmalıya yanaşmaz

Çekişmeli olsa dahi mi çünkü anlaşmalıya yanaşmaz
Yani cok tuhaf bir sey soruyorsunuz su an. Evlilik temeli oluşmamışken tabii ki hakim sizi boşar. Çekişmeli olsa da boşar. Altinlar da zaten sizin. Eşinizin sizi gidersen altınları bırak diye tehdit etmesi herhangi bir şeyi değiştirmiyor.

Yani cok tuhaf bir sey soruyorsunuz su an. Evlilik temeli oluşmamışken tabii ki hakim sizi boşar. Çekişmeli olsa da boşar. Altinlar da zaten sizin. Eşinizin sizi gidersen altınları bırak diye tehdit etmesi herhangi bir şeyi değiştirmiyor.
Tuhaflıktan değil tek celsede bitsin istiyorum uğraşmak istemiyorum psikolojik olarak beni ne kadar hırpalar biliyorum

Ne kadar altınınız var? Bir ev tutup eşya almaya yetermi? Yerinizde olsam hazır çocuk yokken böyle bir evlilikten kurtulurdum. Evinizi tutup yerleştirin sonra asgari ücretli bir işe girin çalışın. Şu anki hayatınızdan kat kat iyidir.

Tuhaflıktan değil tek celsede bitsin istiyorum uğraşmak istemiyorum psikolojik olarak beni ne kadar hırpalar biliyorum
Alınmayın ama eşinizin bayram edeceğine eminim. Tek derdi altınlar olur muhtemelen. Zaten o da kanunda sabit gelinde kalır. Siz evli değilsiniz sadece ev arkadaşlığı sizinki. Yazık etmeyin kendinize. Yeni hayatınıza geçin bir an önce.

Arkadaşlar lokantada çalışmıyor öyle bi şey yazmadım . Lojistik firmasında . İnanın ben artık bıktım usandım şu an bir mesleğim olsaydı beş dakika durmazdım . Biraz birikmiş paramdan başka bi şeyim yok . Anneme güvenip ayrılamam çünkü annem bi gün ayrıl diyor diğer gün idare et diyor bi dediği diğerini tutmuyor . Kendisi ataerkil bir kafa yapısında . Benim eşime yaklaşmam gerektiğini söylüyor. Bense böyle düşünmüyorum . Bu birliktelik ilk olmadığı günden beri ona doktora gidelim dedim bi kez bile yanaşmadı . Şu an ben de uzak duruyorum . Bu evlilik beni fiziksel olarak da ruhsal olarak da mahvetti . İçimde sevgi kalmadı. Kadın olduğumu unuttum . boşanmak hep aklımda ama cesaret edemiyorum toplumsal baskı maddi problemler . Ki evlilikte de rahat değilim evlendiğim günden beri borçları ile uğraşıyoruz bir gün feraha ermedim . Bir de beni beraberlik konusunda tehdit ediyor . Bir kez ayrılıktan konu açıldı . Bana ben seni istemesem “ bilezikleri de bırak git” derim dedi. Ben de bilezik ne alaka bunda da hala onu mu düşünüyorsun dedim. Babamlar bilse beraber olmadığımızı sana yar eder mi bilezikleri sanıyorsun dedi . Daha sonra ara sıra sigara içiyor ben hoşlanmıyorum ve ailesinden saklıyor . Ben de dedim neden söylemiyorsun madem korkuyorsun içme ya da ben söyleyeyim . Buna karşılık bana eğer söylersen benim de söyleyeceklerim var dedi. Beraberlik konusunu kast etti . Anlamıyorum beni sürekli bu konuyla tehdit ediyor . Sanki ben yanlış bi şey yapmışım gibi. Pisliğin teki kısacası bundan ayrılmak da pat diye olmayacak biliyorum
Abla son durum ne bilmiyorum ama bu evlilikte daha çok konu mankeni gibi kalmışsın. İnşallah boşanmaya karar vermişsindir.

Gencecik kadın olarak niye senelerdir kendinizi evde çürütüyorsunuz?
Girin bir işe iyi kötü demeden atın kenara paranızı birikim yapın 5 6 ay sonra bakarsınız duruma.
Kumar borcu vs için isterse de vermeyin bamkada tutun paranızı elinizde hiç nakit vs tutmayın.
Ayrıca altınlarınızı da evde tutmayın sakın eşiniz gidip bozdurabilir .
Cinsellik meselesini anlamadım sorun ne kimden kaynaklı ?
Vajinismus iktidarsızlık hangisi?

Sürekli huzursuzluk çıkarıyor ama evi bal dök yala yapsam yine bi kusur buluyor moralim çok bozuluyor . İnanın 3 senede özgüvenimi mahvetti beni öyle bi hale getirdi ki şu an bu durumu bana başkası anlatsa derhal boşan derdim eleştire eleştire öyle bi kıvama getirdi ki bu cesareti bulamıyorum
Valla ne olursa olsun her şey insanın kendi elinde.
İnsanın içinde o güç var.
Bal dök yala yapmanıza da gerek yok evi beğenmiyorsa da ağzının payını verir geçerim ben.
Ayrıca adam evde değil ki zaten günde kaç saat görüyorsunuz da kavga edecek kadar bile zaman geçirmiyorsunuz zaten.

Back
X