• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çalışma saatleri

Evlenmeden lüks içinde olup evlendikten sonra nasıl bu duruma düşülüyor? Şimdi mesleğim yok diyorsunuz. Önceden nerden geliyordu para? Annenizden mi? Ablanizdan niye medet umuyorsunuz? Siz kendinize sahip cikamiyor musunuz? Sürekli biri sizi geçindirmek zorunda değil. Bana eşinizden pek kurtulmak istiyorsunuz gibi gelmedi.İsteyen şartları zorlar.

Değil 3 yılınızı 3 dakikanızı bile harcamayın. Böyle evlilik olmaz.
Hele birlikte olmadığımızı ailem duyarsa bilezikleri sana bırakmaz lafından sonra döne döne boşanır bu adam.

konu sahibi siz kendinizi kurtarmazsanız, kimse sizi kurtarmaya gelmeyecek. önce buna ikna olun.

ayrıca ablanızı boşuna suçluyorsunuz. abla evli değil mi? size çık gel dese ne kadar süre evinde kalacaksınız? eşi buna ne diyecek?

Hayır sevgiden değil de çok kötü hissettiğim ve yanlış karar verdiğim bir döneme denk geldi . Ben hep tekim kapısını çalacak konuşacak tek bir kişi bile yok . Şey düşünüyorum altınların bir kısmını bozsam 1 2 senelik ev tutsam o arada sınava hazırlansam . Ama sonrasında ya atanamazsam diyorum hazıra dağ dayanmaz . Özele girsem asgari ücret kiraya yetmez devamında bilemiyorum birsürü plan var kafamda ama adım atamıyorum . Hiç desteğim yok . Belki arkadaşlarım bile görüşmez artık benle boşandığım için bilmiyorum toplum baskısı beni çok sıkıyor

Nasılsa adamın varlığı yokluğu bir. Evde otururken çalışın. Atanın öyle boşayın madem böyle bir plan var?

konu sahibi siz kendinizi kurtarmazsanız, kimse sizi kurtarmaya gelmeyecek. önce buna ikna olun.

ayrıca ablanızı boşuna suçluyorsunuz. abla evli değil mi? size çık gel dese ne kadar süre evinde kalacaksınız? eşi buna ne diyecek?
Hayır yanlış anlaşıldım ablamdan maddi olarak hiçbi beklentim yok diyorum ya en kötü altınları bozup ev tutarım . Ablamlardan önce annem var zaten . Ama engel olması beni sinir ediyor . Boşanmak istiyorum dediğim zaman saçmalama herkesin bi sorunu var zaten diyor . Benim istediğim dese ki kardeşim mutsuzsan kararının destekçisiyiz . Bunu demiyorlar

Nasılsa adamın varlığı yokluğu bir. Evde otururken çalışın. Atanın öyle boşayın madem böyle bir plan var?
Sürekli huzursuzluk çıkarıyor ama evi bal dök yala yapsam yine bi kusur buluyor moralim çok bozuluyor . İnanın 3 senede özgüvenimi mahvetti beni öyle bi hale getirdi ki şu an bu durumu bana başkası anlatsa derhal boşan derdim eleştire eleştire öyle bi kıvama getirdi ki bu cesareti bulamıyorum

Sürekli huzursuzluk çıkarıyor ama evi bal dök yala yapsam yine bi kusur buluyor moralim çok bozuluyor . İnanın 3 senede özgüvenimi mahvetti beni öyle bi hale getirdi ki şu an bu durumu bana başkası anlatsa derhal boşan derdim eleştire eleştire öyle bi kıvama getirdi ki bu cesareti bulamıyorum

İyi de adam uzun saatler yok evde
Sex yok. O geldiğinde de uyuyor oluyorsunuz.
Gördüğünüz birkaç saatte de konuşsun duymayın. Hedefe odaklanın. He diyin geçin.
Hafta sonu da gezdirmesin. Çıksın arkadaşlarının yanına. Sizin sorununu bu kadar büyükken birlikte gezmiyoruza takılıyorsunuz.
3 yılda sizi evde parasız oturtan motivasyon neydi yani anlamıyorum ki.
Kusura bakmayın ama basiretsizsiniz. Bu konuda tamamen adamı suçlayamayız.
Hepimizin karşısına yanlış insanlar çıkabilir. Ama bir çoğumuz şu duruma düşmeyiz.
Çare sizin elinizde ve bunu yapacak gücünüz kuvvetiniz gençliğiniz var. Hiçbir şey yapamazsanız gidin ananızın dizine yani. Zor mu geliyor baba evi bu yaşta?

Valla soru sahibi biraz da siz kendine yapıyorsunuz... Boşanmamak için önünüzde aman aman büyük engeller yok. Gerçi ben sizin yerinizde olsam bu karaktersizle evli kalacağıma tüm engelleri aşmak için çabalardım. İstediğin kadar konu aç eşim böyle şöyle diye iş yine sen de bitiyor. Bak demişsin en kötü altınlarımı bozarım diye boz altınlarını ev tut boşan zaten çocukta yok. Kimseden medet ummak doğru değil bu hayatta kendi başının çaresine bakmaktan başka çaren yok.

Üç kuruşluk adamdan sevgi dileneceğine, evde oturup onun bekleyeceğine tek celsede boşan hayatını kurtar emin ol bu çok daha iyi hissettirecek sana

Hayır yanlış anlaşıldım ablamdan maddi olarak hiçbi beklentim yok diyorum ya en kötü altınları bozup ev tutarım . Ablamlardan önce annem var zaten . Ama engel olması beni sinir ediyor . Boşanmak istiyorum dediğim zaman saçmalama herkesin bi sorunu var zaten diyor . Benim istediğim dese ki kardeşim mutsuzsan kararının destekçisiyiz . Bunu demiyorlar
Bir işler çeviriyor, kumar oynuyor benim adıma krediler çekebilir, sizden bile yalan söyleyip para isteyebilir vs laflarını hangi anne baba duysa hemen boşan der. Siz güçsüzlüğünüze cesaretsizliğinize kılıf üstüne kılıf bulun. O boş beleş adam başkasını bulur gününü gün eder, kapılırsa da hemen boşar sizi. Annem arkamda durmuyor... Zorla evlendirilmediniz değil mi, nikah memuruna annenizden ablalarınızdan korkup evet demediniz.

6 aydır gram ilerleme yok, 6 ay sonra yine konu açar hatırlatırsınız kendinizi. Çocuk yok mecburiyet yok, yılların birikimi mal mülk çekişmesi yok, karı koca ilişkisi bile yok. Siz oturup diz dövmeye devam edin.

Bu manipülasyon döngüsünü kır kimsenin enayisi olma. Bedava hizmetçilik yapıyorsun mont bile alamadığın evlilikte işin ne? Hadi aranızda bir aşk, aidiyet vs olsa anlarım ama anlattıklarına göre duygusal bir bağınız da hiç yok. Niye duruyorsun orada? Arkadaşların boşandın diye seninle konuşmayacaksa yobazlardır zaten. Annenin evine neden dönemiyorsun? Dön ve oradayken çalışmaya başla? Bunlar çok basit adımlar ve uygulanabilir sorun ne ben anlayamıyorum gerçekten.

Back
X