Eşimin çalışma saatleri

Bilezikleri evde tutmayin. İlişki yasamadiysaniz direkt bosanabilirsiniz avukat değilim ama böyle bir şey okudum doğru mu bilmiyorum. Ananiz bir konuşur iki konuşur bir şey olmaz bu kadar dert etmeyin. Bir an önce bırakın şu köle hayatını lütfen. Yıllarınız boşa gidiyor.

Not: Adam gay bence, ya da sizden önce birisi vardı onunla devam ediyor olabilir :(
Çekişmeli olsa dahi mi çünkü anlaşmalıya yanaşmaz

Çekişmeli olsa dahi mi çünkü anlaşmalıya yanaşmaz
Yani cok tuhaf bir sey soruyorsunuz su an. Evlilik temeli oluşmamışken tabii ki hakim sizi boşar. Çekişmeli olsa da boşar. Altinlar da zaten sizin. Eşinizin sizi gidersen altınları bırak diye tehdit etmesi herhangi bir şeyi değiştirmiyor.

Yani cok tuhaf bir sey soruyorsunuz su an. Evlilik temeli oluşmamışken tabii ki hakim sizi boşar. Çekişmeli olsa da boşar. Altinlar da zaten sizin. Eşinizin sizi gidersen altınları bırak diye tehdit etmesi herhangi bir şeyi değiştirmiyor.
Tuhaflıktan değil tek celsede bitsin istiyorum uğraşmak istemiyorum psikolojik olarak beni ne kadar hırpalar biliyorum

Ne kadar altınınız var? Bir ev tutup eşya almaya yetermi? Yerinizde olsam hazır çocuk yokken böyle bir evlilikten kurtulurdum. Evinizi tutup yerleştirin sonra asgari ücretli bir işe girin çalışın. Şu anki hayatınızdan kat kat iyidir.

Tuhaflıktan değil tek celsede bitsin istiyorum uğraşmak istemiyorum psikolojik olarak beni ne kadar hırpalar biliyorum
Alınmayın ama eşinizin bayram edeceğine eminim. Tek derdi altınlar olur muhtemelen. Zaten o da kanunda sabit gelinde kalır. Siz evli değilsiniz sadece ev arkadaşlığı sizinki. Yazık etmeyin kendinize. Yeni hayatınıza geçin bir an önce.

Back
X