esımın cebınden cafe fısı cıktı

38meryem60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
115
32
48
selamlar esımın cebınden bundan aylaar once gece o uyurken cebınden cafe fısı buldum.normalde hıc cafeye falan o da bende takılmayız.9 yıllık evlıyız bu arada.neyse sadede geleyım.gece fıse baktım cafenın adı yazıyor 27.50 krs yemek yenmıs.bende derhal esımı uyandırmıd saat gecenın 1 i.uyandı bu ne dedım fiş dedi.ne fisi dedim marketın falandır dedı.bende cafe yazıyor dedım sesımı yukselttim hangı kadınla kızla gıttın dıye.ha 1 hafta oncede telefonunun ınternet gecmısını yakaladım erotık kotu sıtelere bakıyormus.ustelık onuda yalanladı ben gırmedım o sıtelere dedı.YALANCI NE OLCAK.gecenın bır yarısı caafe aramaya gıttık ben bırsey yapmadım o cafeyıde bılmıyorum dedı.gıttık bulamadı yemınler ettı falan.ertesı gun oldu tekrar gıttık bu kes bulduk orayı. oradakılere durumu anlattı oradakıler bız senı gorsek hatırlardık dedıler.sonra guvenlıge gıttık gıren cıkanların ısmı kayıt yapılıyormus orada da ısmı cıkmadı esımın.fıs kredı kartıyla yapılmıs kocamın ısmı yazıyordu.kartımı kımseye de vermedım dedı.kamera kaydı ıstedık olmaz dedıler.savcılık ıznı gerekıyormus.bu olay gecen sene temmuz ayında oldu.o zamandan berı esıme gıdelım savcılıga dedım gıtmedı hep erteledı en sonunda 2 gun once gıttık savcılıga.karakoldan cagırdılar adam dedıkı aradan bayagı zaman gecmıs ılgınc bır durum ama yuzde sıfır bulamayız dedı.yınede bakalım arastıralım dedı.ha kızlar bır de bısey daha var o zaman ramazan dı orucluyduk ıftaadan sonra kullanılmıs bu kart.cafenın sahıbıde o saatte kesınlıkle kapalıydı burası dedı

SAKIN YANLIS ANLAMAYIN PARAYI FALAN PROBLEM ETTIGIMDEN DEGIL.SADECE ESIMMI GITMIS KIMLE GITMIS BU SARULAR KAFAYI YEDIRTECEK BANA:KK42:

Iftardan sonra cafe kapali olmaz. Asil iftardan sonra insanlar disari cikar cafeler sahur saatine kadar acik olur.
Esiniz cafeye gitmis olabilir bunu neden kabul etmiyor orasi muamma.
Cafede kendi kredi kartiyla hesap odemis fiside cebine koymus.
Baskasinin boyle birsey yapmasi mumkun degil.

KIZLAR DEDIMYA 1 HAFTA ONCE TELEFONUNDAN KOTU SITELERE GIRMIS.USTUNE USTLUK FACE DEN BAZI KADIN LARI ARATMIS AMA BIR KAC ISMI VE SUREKLI ARATMIS 2 SENE BOYUNCA

Vallahi fişi merak ettim ben :)
Dükkan sahibi o saatte kapalıydı diyor,güvenlik görmedim diyor,eşin de öyle bir harcama yapmadım diyor.
Erotik video baktı ve cebinden yemek fişi çıktı diye aldatıyor konumuna getirmişsin adamı.Bir de gece uyandırmışsın falan.
Burdaki dert ne tam anlamadım.O kredi kartını kimin kullandığı mı,yoksa kapalı olan dükkandan birinin nasıl alışveriş yaptığı mı,ya da ne?
Allah sana yardım etsin,eşine de sabır versin.

SAKIN YANLIS ANLAMAYIN PARAYI FALAN PROBLEM ETTIGIMDEN DEGIL.SADECE ESIMMI GITMIS KIMLE GITMIS BU SARULAR KAFAYI YEDIRTECEK BANA:KK42:
Yahu 27 liraya kime ne yedirecek adam?
Hic sokaga cikmiyor musunuz fiyatlar ne durumda bilmiyor musunuz? Bu kadar da olmaz yani, adami rahat birakin biraz

Back
X