- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi 38meryem60
Bu kadar saçmalamaya ve suçlamaya itecek kadar ne yaşattı bu adam size? Bu nasıl bir şüphe..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani?belkı latte falan ıcmıslerdır
Kimse de para ile ilgili tek laf etmemiş :)keşke para konusuna takılsak![]()
selamlar esımın cebınden bundan aylaar once gece o uyurken cebınden cafe fısı buldum.normalde hıc cafeye falan o da bende takılmayız.9 yıllık evlıyız bu arada.neyse sadede geleyım.gece fıse baktım cafenın adı yazıyor 27.50 krs yemek yenmıs.bende derhal esımı uyandırmıd saat gecenın 1 i.uyandı bu ne dedım fiş dedi.ne fisi dedim marketın falandır dedı.bende cafe yazıyor dedım sesımı yukselttim hangı kadınla kızla gıttın dıye.ha 1 hafta oncede telefonunun ınternet gecmısını yakaladım erotık kotu sıtelere bakıyormus.ustelık onuda yalanladı ben gırmedım o sıtelere dedı.YALANCI NE OLCAK.gecenın bır yarısı caafe aramaya gıttık ben bırsey yapmadım o cafeyıde bılmıyorum dedı.gıttık bulamadı yemınler ettı falan.ertesı gun oldu tekrar gıttık bu kes bulduk orayı. oradakılere durumu anlattı oradakıler bız senı gorsek hatırlardık dedıler.sonra guvenlıge gıttık gıren cıkanların ısmı kayıt yapılıyormus orada da ısmı cıkmadı esımın.fıs kredı kartıyla yapılmıs kocamın ısmı yazıyordu.kartımı kımseye de vermedım dedı.kamera kaydı ıstedık olmaz dedıler.savcılık ıznı gerekıyormus.bu olay gecen sene temmuz ayında oldu.o zamandan berı esıme gıdelım savcılıga dedım gıtmedı hep erteledı en sonunda 2 gun once gıttık savcılıga.karakoldan cagırdılar adam dedıkı aradan bayagı zaman gecmıs ılgınc bır durum ama yuzde sıfır bulamayız dedı.yınede bakalım arastıralım dedı.ha kızlar bır de bısey daha var o zaman ramazan dı orucluyduk ıftaadan sonra kullanılmıs bu kart.cafenın sahıbıde o saatte kesınlıkle kapalıydı burası dedı
o zaman niye evlendin ataydın nişanınısanlıyken bu dedıgım kıza bakarak benı öptü dün gibi aklımda
o halde o kızı sizinle aldattı. Sizi de latteyle..nısanlıyken bu dedıgım kıza bakarak benı öptü dün gibi aklımda
belkı latte falan ıcmıslerdır
nısanlıyken bu dedıgım kıza bakarak benı öptü dün gibi aklımda
Biz buna halk arasinda ya sabir diyoruznısanlıyken bu dedıgım kıza bakarak benı öptü dün gibi aklımda
Kadinla cafeye gitse onu soyar sogana cevirirlerdi zaten,27 lirayla bir halt yiyemez kocan kafani yormaKIZLAR DEDIMYA 1 HAFTA ONCE TELEFONUNDAN KOTU SITELERE GIRMIS.USTUNE USTLUK FACE DEN BAZI KADIN LARI ARATMIS AMA BIR KAC ISMI VE SUREKLI ARATMIS 2 SENE BOYUNCA