esımın cebınden cafe fısı cıktı

kızlar zaten bız 9 yılık evlıyız.evlendıgım gun yan komsunun kızının bunun eskı sevgılısı oldugunu ogrendım ustelık bızden cıkmazlardı agzını gozunu bayayıp sureklı bıze gelırdı

selamlar esımın cebınden bundan aylaar once gece o uyurken cebınden cafe fısı buldum.normalde hıc cafeye falan o da bende takılmayız.9 yıllık evlıyız bu arada.neyse sadede geleyım.gece fıse baktım cafenın adı yazıyor 27.50 krs yemek yenmıs.bende derhal esımı uyandırmıd saat gecenın 1 i.uyandı bu ne dedım fiş dedi.ne fisi dedim marketın falandır dedı.bende cafe yazıyor dedım sesımı yukselttim hangı kadınla kızla gıttın dıye.ha 1 hafta oncede telefonunun ınternet gecmısını yakaladım erotık kotu sıtelere bakıyormus.ustelık onuda yalanladı ben gırmedım o sıtelere dedı.YALANCI NE OLCAK.gecenın bır yarısı caafe aramaya gıttık ben bırsey yapmadım o cafeyıde bılmıyorum dedı.gıttık bulamadı yemınler ettı falan.ertesı gun oldu tekrar gıttık bu kes bulduk orayı. oradakılere durumu anlattı oradakıler bız senı gorsek hatırlardık dedıler.sonra guvenlıge gıttık gıren cıkanların ısmı kayıt yapılıyormus orada da ısmı cıkmadı esımın.fıs kredı kartıyla yapılmıs kocamın ısmı yazıyordu.kartımı kımseye de vermedım dedı.kamera kaydı ıstedık olmaz dedıler.savcılık ıznı gerekıyormus.bu olay gecen sene temmuz ayında oldu.o zamandan berı esıme gıdelım savcılıga dedım gıtmedı hep erteledı en sonunda 2 gun once gıttık savcılıga.karakoldan cagırdılar adam dedıkı aradan bayagı zaman gecmıs ılgınc bır durum ama yuzde sıfır bulamayız dedı.yınede bakalım arastıralım dedı.ha kızlar bır de bısey daha var o zaman ramazan dı orucluyduk ıftaadan sonra kullanılmıs bu kart.cafenın sahıbıde o saatte kesınlıkle kapalıydı burası dedı

Eşinin yerinde olsam sana çoktan boşanma davasını açmıştım...

Nasıl bir güvensizliktir bu yaa, bukadar güvenmiyorsan niye berabersiniz hala?

Arkadasiyla gitmiş olamazmı? Alt tarafı cafe, yani bar veya başka bir yer değil, yada şüphe uyandiracak başka şeyler var mı?

şaka mısınız yaa
eşiniz birde sizle kalkıp o kafeyi bulmaya mı gtti:)
boyle dallga gecen yorumları hıc sevmem ama siz çok komıksınız cidden :)))))))

ben de eşimsiz bi yere cıkmam eşim de cıkmaz ama bazen eve geldiğinde komidinin üzerine ıslak mendil falan bırakır değişik restoranlar ya da kafelere ait sormam bile
siz fiş bulup gecenin birinde uyandırmıssınız ,kocanız iyi adammış valla ben bile olsam deli olurum o saatte

başka işiniz gucunuz yok mu sizin ?
keske o savcılıkta ben olsaydım ya da gazeteci falan olsaydım komik haber diye sizi yazardım :))))

adam hıc mı gıdıp bir cay içemez karnı acıkıp bırsey yıyemez

Ay inanmiyorum size. Kinamiyorum sizi basima gelmesin diye. Gercekten sasirtici bir tavir. Esinizin kafe fisi bulmaniz disinda bir supheli hareketi var mi? Yani olabilir. Kafeye de gider yemege de gider.

Back
X