Esimin çılgınlıkları

klana açıklamasını yapıyorum arkadaşlar sanırım çözdüm sonunda şimdi önce cümleyi ele alalım

Ayagimdayken yalamayi su klana nasil gelmezsiniz anlamiyorm çok sevdiğini söyledi bana sizinkilerdede böyle birsey var mı ?

yeşil kısmı çıkarın anlamlı cümle oluyor.. aslında yeşil cümle daha önceden kurulmuş ama silerken karıştırılıp silinmesi unutulmuş.. Muhtemelen de şu ana yazmak isterekn şu klana olmuş.. Teorim bu yönde :deli:

Tamam işte karakterde valkrie
okçu çıplak ayak şifacı çıplak syak uçuyo
cadının ayakları bile gözükmüyo
okçu kraliçede çıplak ayak

Sevgilisi kızıl saçlı valkrie

Eşinize söyleyin topuklarda çok his yok, hatta zamanla nasırlaşırlar falan hayal kırıklığı olmasın.
Ayak tabanınızın çukur bölümünü ve bileklerinizi yalasın da bari işe yaramış olsun.

Yahu google a basit bir aramayla cinsellik ve ayak yazsanız bir sürü şey çıkar karşınıza.
Ayak fetişi olabilir,
Rahatsız oluyorsanız eşinize bunu söyleyin. Cinselliği sizin sevdiğiniz gibi yaşayan biriyle devam ettirin.
Ha olmuyorsanız da o zaman dilediğiniz gibi eşinizle yaşayın.
Konunuzun amacı nedir anlayamadım.

Tamam işte karakterde valkrie
okçu çıplak ayak şifacı çıplak syak uçuyo
cadının ayakları bile gözükmüyo
okçu kraliçede çıplak ayak

Sevgilisi kızıl saçlı valkrie
Adam basssss Adam basssss okçu kulesine saldırın topuklu ayakkabı fırlatın oyalansınlar :KK70:

Ayakta değil ayakkabı.
Hemde bu sıcakta?
Iykk dedim.

Tüm gün çorapla evin içinde giy o topukluları akşam o gelene kadar ayakkabı ve ayakların tam anlamıyla çöplük gibi olur,uzat bakalım bir daha isteyecek mi?:deli:

Back
X