• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cimrilikkkkleri....

SEVMEYECEGIM27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
179
4
26
Edirne
Başlıkta belirttiğim gib arkadaşlar eşimin ciimrilikleri,durumu iyi,maaşımız iyi çocuk yok,taksitimiz yok,ama her ay mutfak masrafı ve bana verdiği en fazla 200 lira dışında para geçmiyo elime,bana güvenmiyomu?benimsemiyomu,işi dışarda gidiyo 10 gün 15 gün bana 200-250 lira birakıyo,normal mi benmi abartıyorum,bayanım sonuçta yeme içme dışında bir ihtiyacım olsa karşılayamıyorum,bugün tartıştım,niye böyle yapıyosun diye,parn mıyok fakirmisin durumun olmasa anlarım,niye bu varlık içinde yokluğu yaşatıyor bana????zulüm ediyor,arkadaşlarıma bakıyorum maaş kartı bırakıyo arkadaşları giderken yada daha fazla,ben niye hem bu cefayı çekiyorum hemde parasız aç sefil dolaşıyorum,1 yaptı 2 yaptı sesimi çıkarmadım,ama sonunda patladım madem var karına niye vermiyosun giderken??oda bana arkadaşıyla para göndermiş madem var giderken niye bırakmıyosun?????nolurrr akıl verin moralim çok bozukkkkk..

Başlıkta belirttiğim gib arkadaşlar eşimin ciimrilikleri,durumu iyi,maaşımız iyi çocuk yok,taksitimiz yok,ama her ay mutfak masrafı ve bana verdiği en fazla 200 lira dışında para geçmiyo elime,bana güvenmiyomu?benimsemiyomu,işi dışarda gidiyo 10 gün 15 gün bana 200-250 lira birakıyo,normal mi benmi abartıyorum,bayanım sonuçta yeme içme dışında bir ihtiyacım olsa karşılayamıyorum,bugün tartıştım,niye böyle yapıyosun diye,parn mıyok fakirmisin durumun olmasa anlarım,niye bu varlık içinde yokluğu yaşatıyor bana????zulüm ediyor,arkadaşlarıma bakıyorum maaş kartı bırakıyo arkadaşları giderken yada daha fazla,ben niye hem bu cefayı çekiyorum hemde parasız aç sefil dolaşıyorum,1 yaptı 2 yaptı sesimi çıkarmadım,ama sonunda patladım madem var karına niye vermiyosun giderken??oda bana arkadaşıyla para göndermiş madem var giderken niye bırakmıyosun?????nolurrr akıl verin moralim çok bozukkkkk..

Ne kadarlık evlisiniz?
Flört döneminizde nasıldı?
Şu para işleri ilk baştan rayına oturtulmalı derim.
Ama kavgayla değil,sakinlikle anlatırsanız daha kolay olur belki.

tepkı vermekle cok ıyı etmıssın canım arkasında dur bu tyepkının madem yenı evlısınız nasıl basladıysa oyle gıder varken kısmak ne demek ya olmasa anlarım ama var yanı
yarın bırgun cocugunda olsun ondanda kısar bu adam emın ol
sen madem verdın tepkını bak nasıl yollamıs arkadasıyla bu sekılde devam et sık sık ıste ıhtıyac cıkar kısısel olarak harcamalarını soyle alıssın canım yoksa cok cekersın mutlaka boyle davran allah yardımcın olsun

cok saçma bence eşının yaptığı 200 lira ile evmi döner ya bu adamın carsı pazardan haberı yok heralde.. ee ustune basına neyı nasıl alıyosun sen o zaman sonuçta bı kadın ıcın onemlıdır hadı onuda gectım ozel ıhtıyaclarınıdamı dusunmuyo.. yada sen cok harcayan bırımıydınde ksıtı bı kadar... al karsına konuş busekılde olmaz bence yerı gelıyo hepımız eslerımızden para lıyoruz ama aydada 200 lira neye yetecek ....

cok saçma bence eşının yaptığı 200 lira ile evmi döner ya bu adamın carsı pazardan haberı yok heralde.. Ee ustune basına neyı nasıl alıyosun sen o zaman sonuçta bı kadın ıcın onemlıdır hadı onuda gectım ozel ıhtıyaclarınıdamı dusunmuyo.. Yada sen cok harcayan bırımıydınde ksıtı bı kadar... Al karsına konuş busekılde olmaz bence yerı gelıyo hepımız eslerımızden para lıyoruz ama aydada 200 lira neye yetecek ....

cnm görmezden geliyo ihtiyaçları pirinç bulgur aldımı evin ihtiyaçları bitiyo sanıyo manav bile zor geliyo ooo çokmuşş pahalıymışş..canımdan bezdirdi beni deterjana karışır sabuna karışır..bekarken de vardı evet ama bukadarını tahmin etmemiştim,özel ihtiyaçlar mı??ne diyosun sen onlar bile gözüne öyle bi görünüyoki yaa bide 3 tane evleri arabası iyi bir maaşı varr..olacak şeymi allahaşkına..tartıştım zaten..ama ne gerek var onla bunla para göndermeye yani varsa versene pintii görmemiş adam yaaa...

bir iş bulup çalışmayı denesen.parası az bile olsa senin paran neticede.eşin müsade etmezse verdiği parayla pek çok ihtiyacını karşılayamadığını anlat.kaldı ki şehir dışına çıkıyormuş hadi o yokken acil para lazım oldu.ne yapacaksın bu durumda?

tepkı vermekle cok ıyı etmıssın canım arkasında dur bu tyepkının madem yenı evlısınız nasıl basladıysa oyle gıder varken kısmak ne demek ya olmasa anlarım ama var yanı
yarın bırgun cocugunda olsun ondanda kısar bu adam emın ol
sen madem verdın tepkını bak nasıl yollamıs arkadasıyla bu sekılde devam et sık sık ıste ıhtıyac cıkar kısısel olarak harcamalarını soyle alıssın canım yoksa cok cekersın mutlaka boyle davran allah yardımcın olsun

yenide sayılmayız aslında 2 yıl olacak,ama pinti işte herşeyi parasıyla halldeceğine inanan kazma duygusz bir adammış benim eşim ama anlayamadım evlenmeden önce 1 gram adamlık olsa zaten ya ben bu kadını bırakıp gidiyorum ne yer ne içer bitince birinde mi istesin be adammm....ama bunu böyle yapan hep aile oğlum paranı tut harcama birikim yap,bide utanmadan geçende x yerden yazlık alalım diyo,kira alamıycaz eee yılda 1 aylığına kullanacaz eee??okadar lüks yaşıyoruz madem ben bu varlık içinde yokluk niye yaşıyorumm...

cnm görmezden geliyo ihtiyaçları pirinç bulgur aldımı evin ihtiyaçları bitiyo sanıyo manav bile zor geliyo ooo çokmuşş pahalıymışş..canımdan bezdirdi beni deterjana karışır sabuna karışır..bekarken de vardı evet ama bukadarını tahmin etmemiştim,özel ihtiyaçlar mı??ne diyosun sen onlar bile gözüne öyle bi görünüyoki yaa bide 3 tane evleri arabası iyi bir maaşı varr..olacak şeymi allahaşkına..tartıştım zaten..ama ne gerek var onla bunla para göndermeye yani varsa versene pintii görmemiş adam yaaa...

Yaa canım genellemeyım ama gordugum kadarıyla parası olan daha cımrı oluyor. Kendımden ornek vereyım ogretmenım aidat parası toplanıyor okulumuzda durumu ıyı velıler gecstrmeye calısıyor ama gercekten veremeyecek durumda olan velıler bı sekılde verıyor sorun etmıyor. Nefret ediyorum bu tıp kısılerden yaa.. En nefret ettgm erkek tipi cimri erkektir.. Allah kımsenın basına vermesın vala. Sizede allah yardım etsın. Sızınle evlendıyse sıze bakmayı goze almıs demektır. 200 tl ne yaa ay nasıl snr oldum anlatamam ıns yola gelır

o zaman canı sunu dene; alısverısı yapma az yap 1 kılo yerıne yarım al elbet sende yemek ısteyecek temız camaösır ısteyecek her ısteıgıbde yok de bakalım neden yok dersede param yetmedı de bakalaım o zaman ne diyecek sana günde 1 lıra koy kenara onun bogazundan kes bunu elbet bi gub anlar. nedmek ya cok pahalı demek yemek temızlık ısterken ıstıyo ama... ısterse 10 evı 5 arabası olsun cımrılık alıskanlıktır bıraz zor asılır....

canım merak ettim neden mutfak alışverişini birlikte yapmıyorsunuz ?
bunu birlikte yapmayı deneyin bence hafta sonları birlikte markete gidin ordan ne eksikse alın parayıda kendi ödemiiş olur böylece
onun dışındaki ihtiyaçların içinse haftalık belli bir kota belirle onu al eşinden bence
yani diyelimki haftalık 30 veya 50 her neyse işte
ama mutfak alışverişini birlikte yapın bence
oda görmüş olur hem ne kadar tuttuğunu 200 tlnin yetmeyeceğini

dayanabilirsen sen de ondan cimri ol. bulaşıkları yıkama su gider diye. hatta duş bile alma. ekmek kuru kalsın taze alma mesela. şaka yapmıyorum. psikolojide var bıkkınlık yarat onda. hatta çok çok yakın arkadaşına veya onun ailesine çok az ikramda bulun. "haftalık bütçeni" aşmamak için:) tüylerin varsa onları da alma ya kuaföre para vermemek için veya ağda parası yüzünden

eşiniz para biriktiriyormuymuş acaba merak ettim.iyi para kazanıyormuş hadi faturasıydı alışverişini kendi yapsa diyelim paranın devamını neyapyormuş.bizim komuşumuzun kocasıda cimriydi.karısına sen olur olmaz şeyler alıyorsun diyormuş.

yaa canım genellemeyım ama gordugum kadarıyla parası olan daha cımrı oluyor. Kendımden ornek vereyım ogretmenım aidat parası toplanıyor okulumuzda durumu ıyı velıler gecstrmeye calısıyor ama gercekten veremeyecek durumda olan velıler bı sekılde verıyor sorun etmıyor. Nefret ediyorum bu tıp kısılerden yaa.. En nefret ettgm erkek tipi cimri erkektir.. Allah kımsenın basına vermesın vala. Sizede allah yardım etsın. Sızınle evlendıyse sıze bakmayı goze almıs demektır. 200 tl ne yaa ay nasıl snr oldum anlatamam ıns yola gelır

öyle cnm bide beni düşün ben nasıl kafayı yemim?ailemin durumu iyidi çalışıyodum,büyükşehiirdeydim,sevdim dedim düştüm bunun peşine,bir güne bir gün canım karım cefamı çekiyosun hakkını helal et gurbet gurbet geziyosun demeyi bırak değer bile vermediği gibi bide babanın evinde daha iyisimi varmış ozaman orda kalsaymışım vb..cümlelelr söylüyo kompleksli adam..allaha havale ediyorum madem öyleydi 7 sene konuştuk bıraksaydın yalvarmasaydın?..

eşiniz para biriktiriyormuymuş acaba merak ettim.iyi para kazanıyormuş hadi faturasıydı alışverişini kendi yapsa diyelim paranın devamını neyapyormuş.bizim komuşumuzun kocasıda cimriydi.karısına sen olur olmaz şeyler alıyorsun diyormuş.

bilmiyorum benden gizli biriktiriyomu ama dediğin gibi herşeyi çıkınca 2 milyar kalıyo ve opara her ay yokkk..eğğer yapıyosa haram olsun hayrını görmesin..sordum defalarca hesap yapalım nereye gidiyo die,hesapları bi görsen 1 lira buraya 10 lira şuraya canımdan bezdim kalktım nefret ettim hesabından da kitabından da parasındanda..

öyle cnm bide beni düşün ben nasıl kafayı yemim?ailemin durumu iyidi çalışıyodum,büyükşehiirdeydim,sevdim dedim düştüm bunun peşine,bir güne bir gün canım karım cefamı çekiyosun hakkını helal et gurbet gurbet geziyosun demeyi bırak değer bile vermediği gibi bide babanın evinde daha iyisimi varmış ozaman orda kalsaymışım vb..cümlelelr söylüyo kompleksli adam..allaha havale ediyorum madem öyleydi 7 sene konuştuk bıraksaydın yalvarmasaydın?..

onu her erkek der canım bu normal bişi yani bekarlığınla kıyaslama yaparsan her kes der bunu
bende eşime diyorum bazen bunda bir anormallik yok yani

onun dışında eşinin yapısı tam bilemediğim için bişi diyemiyorum ama alıştıracaksın işte
önce iyi yolla deniceksin gerekirse kurnazlık yapacaksın hinlik yapacaksın öyle alıştıracaksın
baktın anlamıyor çirkeflik edeceksin gerekirse böyle olursa giderim ben yokum diyeceksin

dayanabilirsen sen de ondan cimri ol. Bulaşıkları yıkama su gider diye. Hatta duş bile alma. Ekmek kuru kalsın taze alma mesela. şaka yapmıyorum. Psikolojide var bıkkınlık yarat onda. Hatta çok çok yakın arkadaşına veya onun ailesine çok az ikramda bulun. "haftalık bütçeni" aşmamak için:) tüylerin varsa onları da alma ya kuaföre para vermemek için veya ağda parası yüzünden

yaaa:::)) cnm teşk güldüm hemde düşündüm aslında çivi çiviyi söker bıkkınlık yaratsam bu kezde niye bakmıyosun kendine e para yok napim geçinemiyorum desem evet doğru kaynanam olacak kadın lazere bile gidiyo bolluk bereket ama ben?yazıklar olsun haram olsun..

canım merak ettim neden mutfak alışverişini birlikte yapmıyorsunuz ?
bunu birlikte yapmayı deneyin bence hafta sonları birlikte markete gidin ordan ne eksikse alın parayıda kendi ödemiiş olur böylece
onun dışındaki ihtiyaçların içinse haftalık belli bir kota belirle onu al eşinden bence
yani diyelimki haftalık 30 veya 50 her neyse işte
ama mutfak alışverişini birlikte yapın bence
oda görmüş olur hem ne kadar tuttuğunu 200 tlnin yetmeyeceğini

bak bunu yapabılırsın ozelıkle onu getırmeye calıs alısverıse gııtınızdede ne buluyorsan fazla fazla al bakalım 1,2 sefer dene bunu ne yapacak

Back
X