• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cimrilikkkkleri....

benim de eşim para harcamamış vaktiyle.. ihtiyaçları olmaz.. hesabını falan fazlasıyla yapar. kendisinin uzmanlık alanı zaten.
ama ben evlenmeden önce de bu konularda nasıl biriyimdir ona gösterdim. evlendikten sonra taksitlerimiz, borcumuz vardı anlayışla bekledim.. işe başlamamıştım ama borçlar bitince geldi eski günler. eşim kendine masraf etmez benim etmemden de kesinlikle hoşlanmıyo daha yeni yaptığım alışverişi görünce acımamışsın yine dedi biliyorum uzatmak istiyo ama bişey diyemiyo. sen de bu kadar duyarsız davranmasına engel ol en başta. sen ona sürekli bana para ver benim enerji kaynağım paradır demiyosun ki.. senin de istediğin özendiğin şeyler var. yeni evlisin.. arkadaşların var. ister istemez kıyasladığın yeni evli arkadaşların var..
eşinin kredikarttı varsa sende kalsın mesela. bana daha çok lazım de. bilmiyorum ölçüyü aşabilecek biri misin ama.. yani ben sürekli alışveriş yapmam ama yapınca da beğendiğimi alırım uçuk bi fiyatı olmadıkça.
benim de eşim baya görmezden gelir ihtiyacı. yani senin ihtiyaç dediğine kolay kolay ihtiyaç demez. nişan var kıyafet lazım derim var ya bissürüder. git seç bi tane bakalım benim için ne bulacaksın derim ben de:)

daha once soylediler mi bilmiyorum ama calismayi denesen?..cocugunuzda yokmus maden?.cok kotu bir durum parasiz kalmak..kadiniz sonucta gezmek istiyoruz yeri geldiginde..gordugumuz birseyi almak istiyoruz, kucuk buyuk farketmez. Hemde evinde ihtiyaclari var…calismadigin icin ozellikle bu durumda fazla sesini cikaramiyorsun gibi geldi bana..

Back
X