eşimin cinsel isteksizliği

aysegul0308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
14
0
1
38
mrb arkadaşlar iki yıllık evliyim ve 5 aylık bebeğim var.eşimle severek evlendik ve evlendiğimiz günden beri cinsel hayatımız biraz durgun ayda bir veya iki kere ben yaklaşmazsam kendinin hiç öyle bir talebi olmuyor.bi de çocuk olduktan sonra iyice azaldı.aslında seviyo beni çok da saygılı ve olgun ben de onu seviyorum.ama cinsel hayatın bu yaşta bu kadar durgun olması uzuyo beni ve korkutuyo ilerde bu mesele yüzünden birbirmize olan sevgimiz ilgimiz azalır mı sonuçta evliliğin temeli bu :KK43:

Çocuk var uyuyo eşim istiyo ama benim uykum geliyo istemiyorum kendimi de saldim ya aslında yanlış ama adamı mutlu etmek lazım
Aynen ya istememekte değil aslında ama çocuklar yorgunluk çoğu zaman adam istemese rahatım aklıma gelmiyor akşm bebeğim geç yatıyor a saatten sonra zor geliyor sabahta halim olmuyor gözümü açmayla saat bahane galiba ama ben yorgunluğun ve sorumlulukların etkisi oldugunu düşünüyorum bu durumda gerçi adam yorgunluk tan ölse gece uykusundan kaldırsam yok demez :))) kimyamız farklı

Kirmizi gecelik mis.seksi seyler giymek felanla olmaz.isteyen herturlu istiyo pazen donda giysen.
erkek cok istekli olurda hani gecelik giyilirse seksi ozmn biraz daha farkli oluyo ama.sirf erkegi sehvete getircem diye giyiliyosa ise yaramaz.
:D Sesli güldüm.
doğru diyosun.

evliliğin ilk günlerinden beri durgundu ama bu kadar değil.küçük yaşlardan beri sigara içiyor.ondan olabilir diye düşünüyorum.bir bayan olarak konuşmak bu konuyu bana çok gurur kırıcı geliyor ne bilim yapamam gibi geliyo

Çalışma saatleri çok mu uzun? Uykusuz kalıyor mu? Beden gücü gerektiren bir işte mi çalışıyor? Her insanın cinsel ihtiyacı farklı olur ama sanki biraz libidosu vefat etmiş gibi. Burdan eşinize yapılabilecek pek bir şey yok. Doktora gidip hormonlarına falan baktırması lazım fizyolojik mi psikolojik mi başka sorunları var mı vs. Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Boşuna babaydollara g stringlere para döküp kendinizi yıpratmayın. Bunun sevgiylede alakası yok seviyordur doğrudur. Sizin seksapelinizlede alalası yok. Sorunu onun çözmesi lazım.

evlenmeden önce cinsel hayatınız var mıydı ?

evliliğin ilk günlerinden beri durgundu ama bu kadar değil.küçük yaşlardan beri sigara içiyor.ondan olabilir diye düşünüyorum.bir bayan olarak konuşmak bu konuyu bana çok gurur kırıcı geliyor ne bilim yapamam gibi geliyo

sigarayla alakası olduğunu sanmıyorum :/ gurur kırıcı diye düşünmeyin bunu sadece siz yaşamıyorsunuz burada çok fazla bu tarz konu var yalnız değilsiniz.

Bir "bayan" olarak konuşmak size niye zor geliyor? O çocuğu nasıl yaptınız?
Eşinize taleplerinizi söylememek sizi daha "hanımefendi" yapmaz. Eşinizin isteksiz değil de cinsel yaşamınızdan memnun olmayabileceği gibi bir ihtimal geldi mi aklınıza.
Açık olun.
Ben birlikte olmak istiyorum ve bu halden mutlu değilim, deyin.
Evlilikte saygı, anlayış, hoşgörü evet önemli ama eğer cinsellik önemli olmasa hepimiz gider en yakın arkadaşımızla evlenirdik, değil mi?
Seks bir ilişkinin en önemli dinamiklerinden biridir.
Konuşun.
Neden hoşlandığınızı, neden hoşlanmadığınızı, ne zaman sevişmek istediğinizi bilsin kocanız.
Adam sizin kocanız yahu, utanmak, gururu kırılmak ne demek?
Derdinizi anlatın.
Siz anlatın ki bir sıkıntısı varsa o da size anlatsın.
Ben mutlu değilim, acaba şunu mu deneyelim desin. Ereksiyon sorunum var, desin mesela.
Beraber bir çözüm arayın.

İşinde yoğun mu?Geçim sıkıntınız var mı?Sürekli yorgun mu ? Kullandığı ilaçlar var mı?
İsteksizlikte bunlarda etken olabiliyor.
Rahatlıkla eşinizle konuşabileceğiniz bir durum.Açık olun birbirinize o nu da öyle alıştırın.Ayıp şeyler fısıldayın kulağına :KK53:
Belki onun için sex her şey demek değildir...İsteksizlik sizi sevmediği anlamına gelmez ki.

ayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.

Back
X