- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kardelen92
Merhaba , ben 10 yıllık evliyim. İlk evlendiğim sene tayin sebebiyle eşimle aynı şehirde değildik . İlk ilişkide sorun yaşadık ve eşim çok sert davrandı ve biran önce çözmem gerektiğini sert şekilde söyledi . Vajinusmus olduğumu öğrendim ve bu nedenle ikinci yıl psikoloğa giderek 2. yılın sonunda çözdük . Ondan öncesinde tam birleşme olmadı . Çözdükten 6 ay sonra bir oğlum oldu ve eşim cinselliği henüz yaşayamıdığını acele ettiğimi söyleyerek suçladı . Sonrasında hamilelik , doğum ve çocuk sonrası bana yakınlaşmadı çok fazla zaten yakınlaştığında da tatmin olmuyordu . Ben yıllar sonra sertleşme sorunu olduğunu anladım ve bunu kesinlikle kabul etmiyordu . Cinsellik sırasında hep performansına odaklanıyor ön sevişmeyi yeteri kadar yapmıyordu ve sonrasında yine memnun olmuyordu. Memnun olduğu çok nadirdir . Ve eşimin bu tavırlarında dolayı bende ondan uzak durmaya başladım sırf görev bilinciyle yaklaşıyordum ve bazen reddediyordum . Eşim normalde de soğuk yapılı bir insan ama şuan beni suçlarken eskiden seninle ilgilenirdim , sarılırdım sen kadınlık yapmadığın için bıraktım diyor , kendini yüzde yüz haklı görüyor. Son iki yıldır benden tamamen uzaklaştı ve sürekli beni suçluyor , kadınlık yapmadın diye . İlk yıl çözseydin iki yıldır nerdeydin , 10 yıldır nerdeydin gibi sürekli en ufak farklı bir sorunda bu konuyu açıyor ve küfür ediyor . Eşimde öfke sorunu da var ve biz daha öncesinde başka konular nedeniyle tartışıyorduk. Son zamanlarda aşağılaması ve eleştirileri arttı. İşte sıkıntıları var ve bunuda bana yansıtıyor , küfür ediyor , sinirlenince eşyaları kırıyor . Ayrıca şeker , tansiyon gibi sorunları var ve ne terapiyi ne tedaviyi kabul etmiyor . Ben defalarca gitmeme rağmen sen git diyor . Bu sinirinin sebebinin ben olduğumu düşünüyor ve sen beni strese soktun beni reddettin sürekli diyor . Aslında ben tatmin olmadığım halde onu sürekli reddetmedim . Daha önce sadece kendi tatminine odaklandığını benim isteklerimi önemsemediğimi defalarca anlattım ama anlamadı hep beni suçladı . Şimdi en ufak onu kıskanmamda beni kıskanacağına kadınlık yapsaydın diye suçluyor , iki yıldır ben peşine düşüyorum onca hakaretlere rağmen ama soğudum şimdi sen bekle bakalım diyor . Ben kendimi hatalı mıyım diye üstüne düştükçe mücadele ettikçe uzaklaşıyor ve suçluyor . Son zamanlarda aldatırım gibi tehditler ediyor . Ben artık ne yapacağımı bilemiyorum . Bu durum normal mi bu durumu yaşayanlardan cevap bekliyorum.