• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin cinsellik konusunda suçlaması

kardelen92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba , ben 10 yıllık evliyim. İlk evlendiğim sene tayin sebebiyle eşimle aynı şehirde değildik . İlk ilişkide sorun yaşadık ve eşim çok sert davrandı ve biran önce çözmem gerektiğini sert şekilde söyledi . Vajinusmus olduğumu öğrendim ve bu nedenle ikinci yıl psikoloğa giderek 2. yılın sonunda çözdük . Ondan öncesinde tam birleşme olmadı . Çözdükten 6 ay sonra bir oğlum oldu ve eşim cinselliği henüz yaşayamıdığını acele ettiğimi söyleyerek suçladı . Sonrasında hamilelik , doğum ve çocuk sonrası bana yakınlaşmadı çok fazla zaten yakınlaştığında da tatmin olmuyordu . Ben yıllar sonra sertleşme sorunu olduğunu anladım ve bunu kesinlikle kabul etmiyordu . Cinsellik sırasında hep performansına odaklanıyor ön sevişmeyi yeteri kadar yapmıyordu ve sonrasında yine memnun olmuyordu. Memnun olduğu çok nadirdir . Ve eşimin bu tavırlarında dolayı bende ondan uzak durmaya başladım sırf görev bilinciyle yaklaşıyordum ve bazen reddediyordum . Eşim normalde de soğuk yapılı bir insan ama şuan beni suçlarken eskiden seninle ilgilenirdim , sarılırdım sen kadınlık yapmadığın için bıraktım diyor , kendini yüzde yüz haklı görüyor. Son iki yıldır benden tamamen uzaklaştı ve sürekli beni suçluyor , kadınlık yapmadın diye . İlk yıl çözseydin iki yıldır nerdeydin , 10 yıldır nerdeydin gibi sürekli en ufak farklı bir sorunda bu konuyu açıyor ve küfür ediyor . Eşimde öfke sorunu da var ve biz daha öncesinde başka konular nedeniyle tartışıyorduk. Son zamanlarda aşağılaması ve eleştirileri arttı. İşte sıkıntıları var ve bunuda bana yansıtıyor , küfür ediyor , sinirlenince eşyaları kırıyor . Ayrıca şeker , tansiyon gibi sorunları var ve ne terapiyi ne tedaviyi kabul etmiyor . Ben defalarca gitmeme rağmen sen git diyor . Bu sinirinin sebebinin ben olduğumu düşünüyor ve sen beni strese soktun beni reddettin sürekli diyor . Aslında ben tatmin olmadığım halde onu sürekli reddetmedim . Daha önce sadece kendi tatminine odaklandığını benim isteklerimi önemsemediğimi defalarca anlattım ama anlamadı hep beni suçladı . Şimdi en ufak onu kıskanmamda beni kıskanacağına kadınlık yapsaydın diye suçluyor , iki yıldır ben peşine düşüyorum onca hakaretlere rağmen ama soğudum şimdi sen bekle bakalım diyor . Ben kendimi hatalı mıyım diye üstüne düştükçe mücadele ettikçe uzaklaşıyor ve suçluyor . Son zamanlarda aldatırım gibi tehditler ediyor . Ben artık ne yapacağımı bilemiyorum . Bu durum normal mi bu durumu yaşayanlardan cevap bekliyorum.

bugün eşyaları kıran yarın sana ve bedenine zarar verir.
Deneyimsiz birine eşi yardımcı olmalı, ilk kez deniyorsun sert davranması bile şiddet. Allah bilir sende zevk almıyorsundur beceriksiz erkeklerin hepsi kadını suçlar. Aldatırım tehditide boş, bir ton falsosu var zaten boşanmayı neden hiç düşünmüyorsun?

bugün eşyaları kıran yarın sana ve bedenine zarar verir.
Deneyimsiz birine eşi yardımcı olmalı, ilk kez deniyorsun sert davranması bile şiddet. Allah bilir sende zevk almıyorsundur beceriksiz erkeklerin hepsi kadını suçlar. Aldatırım tehditide boş, bir ton falsosu var zaten boşanmayı neden hiç düşünmüyorsun
Karşımda bir narsist var ve kendini öyle savunuyor ki kendimden şüphe ettim yıllarca acaba ben mi hatalıyım gerçekten ilgilenmedim diye gerçeği anlamam son iki yıl içinde oldu hala ar ara şüpheye düşüyorum o yüzden buraya yazdım ve artık boşanmayı yeni düşünmeye başladım . Son iki yıldır psikolojik ve fizyolojik şiddeti artırdı . Eskiden sadece psikolojik şiddet uyguluyordu . Son zamanlar öfkesinin sebebini ben olarak görüyo. Ben onu strese sokmuşum ne yaparsa yapsın haklıyım edalarında gesiyo malesef . Kendinde ki sorunu kabul etmediği içinde sen reddettin diyor .

Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam neden üstüne düşüyorsunuz? O da sizi tatmim edememiş aynı dilden konuşun siz de ezdirmeyin kendinizi. Terbiyesize bak sen aldatırmış ben de seni aldatabilirim ama kişiliksiz olsaydım eğer der boşardım bu adamı. Böyle tipleri adam yerine koyduğunuz için kendilerini bir .. sanıyorlar

Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam neden üstüne düşüyorsunuz? O da sizi tatmim edememiş aynı dilden konuşun siz de ezdirmeyin kendinizi. Terbiyesize bak sen aldatırmış ben de seni aldatabilirim ama kişiliksiz olsaydım eğer der boşardım bu adamı. Böyle tipleri adam yerine koyduğunuz için kendilerini bir .. sanıyorlar
Evet kendini üstün görüyo ve ben onu bi kaç kez kıskandıkça daha da artırdı bu konuşmaları bende aldatabilirdim ama bugüne kadar duygusal olarak tatmin olmadığım halde yapmadım dedim . Ama kendini haklı görüyo ve ortada kalırsın gibi saçma sözler söylüyor .

Ne pislik bi kocan var boşan neden evlisin hala ?
Çocuğum için boşanmak istemedim çocuğuma karşı çok ilgili ve iyi bir baba ona karşı çok merhametli ve empati kurabiliyor ama bana karşı çok cezalandırıcı ve acımasız davranıyor . Sın zamanlar da. küfür ve fiziksel şidete yeltenince düşünmeye başladım boşanmayı

evlilik oturmamış cinsek hayat oturmamış çpxuk var ne diyeyim ki bu adam düzelmez ya kabul edersin ya boşanırsın sürekli kavga etmenib anlamı yok

Çocuğum için boşanmak istemedim çocuğuma karşı çok ilgili ve iyi bir baba ona karşı çok merhametli ve empati kurabiliyor ama bana karşı çok cezalandırıcı ve acımasız davranıyor . Sın zamanlar da. küfür ve fiziksel şidete yeltenince düşünmeye başladım boşanmayı
Çocuk bunlara şahit opmuyor mu

Evet kendini üstün görüyo ve ben onu bi kaç kez kıskandıkça daha da artırdı bu konuşmaları bende aldatabilirdim ama bugüne kadar duygusal olarak tatmin olmadığım halde yapmadım dedim . Ama kendini haklı görüyo ve ortada kalırsın gibi saçma sözler söylüyor .
Kendini üstün görüyor çünkü bunu sen sağladın. Sizin nezdinizde tüm kadınlara söylüyorum bunu lütfen kendinizi çok sevin değer verin siz kendinize değer vermediğiniz için bu adam böyle konuşma cesaretini bulabiliyor. Erkeğe her an gidebilecek olduğunuzu hissettirmelisiniz sizin ına muhtaç olduğunuzu düşünüyor bu nedenle de bu kadar eahat konuşuyor

Kendini üstün görüyor çünkü bunu sen sağladın. Sizin nezdinizde tüm kadınlara söylüyorum bunu lütfen kendinizi çok sevin değer verin siz kendinize değer vermediğiniz için bu adam böyle konuşma cesaretini bulabiliyor. Erkeğe her an gidebilecek olduğunuzu hissettirmelisiniz sizin ına muhtaç olduğunuzu düşünüyor bu nedenle de bu kadar eahat konuşuyor
evet onu sevdiğimden emin ve kendi ayaklarım üzerinde duramayacağımı sanıyor ama benim maaşım var zorlansa mda üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum . Son zamanlar öyle saçmaladı ki istediğimle yatarım kalkarım bana karışmazsın diyodu ailem araya girince bıraktı bu sözlerin bazılarını .

son 1 yıldır şahit oluyor malesef eşim kontrolden çıktığı için . Ben hep kendimi suçladım o yüzden boşanmadım yıllarca
anne babayı kavga ederken gören çocuk sağlıklı mı olacakta çocuğum için diyorsunuz? İlerde size bilenecek asıl.

istediğimle yatarım kalkarım bana karışmazsın diyodu ailem araya girince bıraktı bu sözlerin bazılarını
:KK57: aile bunları biliyor mu? Daha doğrusu ailen sana niye akıllıca tavsiye vermek yerine aranızı düzeltiyor?

Back
X