- Emoji Skoru
- 910
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi sevimliturta
Kızlar merhaba konuya nerden giricegimi bilemiyorum ama hayatım kabus gibi içinden çıkamıyorum eşim ve benim 2. Evliliklerimiz ve ikimizinde eski evliliklerinden birer çocuğumuz var benim 8 yaşında kızım ve onun 6 yaşında oğlu var kızım benimle birlikte evlenirken geldi onunda oğlu ama eşim sürekli kızıma annenin g.. dolanma yemek yerken dökme igreniyroum vs dedi ama ben geldiğimde eşimin oğlu 3 yaşındaydı bez bağladım biberonla sütünü verdim poposunu sildim nedense ben igrenmiyordum demekki suan 6 yaşında geceleri altını ıslatan bir çocuktu şuan herşeyi öğrettim yapabiliyor ama kızıma bir ton laf etti tableti vardı kullandırmadi oğlumda yok diye iki sene kullandirmadı bizde kavga çıkmasın diye bişey demedik hiç kullanmadi ogluna tablet aldı şimdi sürekli kullanıyor ben karismiyorum karissamda kavga eder zaten kızım şuan annemde bu dönem orda kalmak istedi okulunu orda devam ettiriyor bende telefon aldım kızımla görüntülü konuşmak için annemler tuşlu kullanıyor diye bize bir saat uzaklıkta gidip geliyorum hasta oldu kızım babam yaşlı o yüzden eşime hastane için alıp gel diye tamam dedi telefonu da getirsin dedim guvenemedim telefon açık şekilde benle konuşurken gelsin diye bebeğimde hasta gidemedim kızımla eşim götürecek onu hastaneye istemiyorum dedi bende annemle gelsin dedim kavga ettik giderken de oğluna tableti verdi bende ona tablet vermeni istemiyorum dedim seni pişman ederim dedi tehtid etti bir bebegimiz var ortak 3 aylık sezeryanla doğum iki tane de tümör ve kist alındı ağır geçti o yüzden 7. Gündü eve geldiğim kızım yan dönmüş uyuyordu domaliyor dedi düzgün uyusun dedi bende ne var uyumasinda dedim tartıştık istemiyorum dedi bende senin cocugunu istemiyorum dedim o zaman çocuğumu istemeyenden ayrılırım dedim ayrılma lafı edince o ameliyatli halimde benim çenemi sıktı amaliyat sürecinde kızımı koruyamadım sürekli biseyler yaptı azarladı vs tartışırsam şiddet uygular ameliyatliyim diye sadece kızımla uğraşma dedim ve kızımı anneme gönderdim şuan ara tatilde ve bayramda getirdim gene son gitmeye yakın yeter annenik peşinde dolandigin vs demeye başladı çok zor bir lohusalik geçirdim sürekli kızımla ters düşen hareketleri bana ters gelen hareketleri var kızımi babasız büyüttüm zordu ama inanın 3 aylık oğlum babasıyla daha zor büyüyor topluma göre tamam içki yok kumar yok ama psikolojik şiddet fiziksele dönüşüyor ayrıca kızımı tekrar getiricem yazın dayanamadım oda dayanamadi kızımı getirince aynı hareketlerine devam ederse ayrilmalimiyim yoksa ikinci evliligim çocuğum diye idare edilir tarafindan mi bakmaliyim