• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çocuğuma ve bana yaptıklarından gına geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevimliturta

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
910
Puanlar
28
Kızlar merhaba konuya nerden giricegimi bilemiyorum ama hayatım kabus gibi içinden çıkamıyorum eşim ve benim 2. Evliliklerimiz ve ikimizinde eski evliliklerinden birer çocuğumuz var benim 8 yaşında kızım ve onun 6 yaşında oğlu var kızım benimle birlikte evlenirken geldi onunda oğlu ama eşim sürekli kızıma annenin g.. dolanma yemek yerken dökme igreniyroum vs dedi ama ben geldiğimde eşimin oğlu 3 yaşındaydı bez bağladım biberonla sütünü verdim poposunu sildim nedense ben igrenmiyordum demekki suan 6 yaşında geceleri altını ıslatan bir çocuktu şuan herşeyi öğrettim yapabiliyor ama kızıma bir ton laf etti tableti vardı kullandırmadi oğlumda yok diye iki sene kullandirmadı bizde kavga çıkmasın diye bişey demedik hiç kullanmadi ogluna tablet aldı şimdi sürekli kullanıyor ben karismiyorum karissamda kavga eder zaten kızım şuan annemde bu dönem orda kalmak istedi okulunu orda devam ettiriyor bende telefon aldım kızımla görüntülü konuşmak için annemler tuşlu kullanıyor diye bize bir saat uzaklıkta gidip geliyorum hasta oldu kızım babam yaşlı o yüzden eşime hastane için alıp gel diye tamam dedi telefonu da getirsin dedim guvenemedim telefon açık şekilde benle konuşurken gelsin diye bebeğimde hasta gidemedim kızımla eşim götürecek onu hastaneye istemiyorum dedi bende annemle gelsin dedim kavga ettik giderken de oğluna tableti verdi bende ona tablet vermeni istemiyorum dedim seni pişman ederim dedi tehtid etti bir bebegimiz var ortak 3 aylık sezeryanla doğum iki tane de tümör ve kist alındı ağır geçti o yüzden 7. Gündü eve geldiğim kızım yan dönmüş uyuyordu domaliyor dedi düzgün uyusun dedi bende ne var uyumasinda dedim tartıştık istemiyorum dedi bende senin cocugunu istemiyorum dedim o zaman çocuğumu istemeyenden ayrılırım dedim ayrılma lafı edince o ameliyatli halimde benim çenemi sıktı amaliyat sürecinde kızımı koruyamadım sürekli biseyler yaptı azarladı vs tartışırsam şiddet uygular ameliyatliyim diye sadece kızımla uğraşma dedim ve kızımı anneme gönderdim şuan ara tatilde ve bayramda getirdim gene son gitmeye yakın yeter annenik peşinde dolandigin vs demeye başladı çok zor bir lohusalik geçirdim sürekli kızımla ters düşen hareketleri bana ters gelen hareketleri var kızımi babasız büyüttüm zordu ama inanın 3 aylık oğlum babasıyla daha zor büyüyor topluma göre tamam içki yok kumar yok ama psikolojik şiddet fiziksele dönüşüyor ayrıca kızımı tekrar getiricem yazın dayanamadım oda dayanamadi kızımı getirince aynı hareketlerine devam ederse ayrilmalimiyim yoksa ikinci evliligim çocuğum diye idare edilir tarafindan mi bakmaliyim

Anlattıklarınıza göre siz iyilik yapmışsınız oğlunu bile büyütmüşsünüz . Çocuğunuzdan rahatsız olması sanki onu kabullenmemiş gibi gözüküyor. Sizin ona verdiğiniz ilgiyi değeri de kıskanıyor olabilir . Domalıyor ne demek tövbe estağfirullah. Bu adamın aklı fikri ne ,??????, kızınızı bu adamdan uzak tutun lütfen

Kızlar merhaba konuya nerden giricegimi bilemiyorum ama hayatım kabus gibi içinden çıkamıyorum eşim ve benim 2. Evliliklerimiz ve ikimizinde eski evliliklerinden birer çocuğumuz var benim 8 yaşında kızım ve onun 6 yaşında oğlu var kızım benimle birlikte evlenirken geldi onunda oğlu ama eşim sürekli kızıma annenin g.. dolanma yemek yerken dökme igreniyroum dedi ama ben geldiğimde eşimin oğlu 3 yaşındaydı bez bağladım biberonla sütünü verdim poposunu sildim nedense ben igrenmiyordum demekki suan 6 yaşında geceleri altını ıslatan bir çocuktu herşeyi öğrettim yapabiliyor . kızıma bir ton laf etti tableti vardı kullandırmadi oğlumda yok diye iki sene kullandirmadı bizde kavga çıkmasın diye bişey demedik ogluna tablet aldı şimdi sürekli kullanıyor ben karismiyorum karissamda kavga eder zaten kızım şuan annemde bu dönem orda kalmak istedi okulunu orda devam ettiriyor bende telefon aldım kızımla görüntülü konuşmak için annemler tuşlu kullanıyor diye bize bir saat uzaklıkta gidip geliyorum. hasta oldu kızım babam yaşlı o yüzden eşime hastane için alıp gel kızımı dedim tamam dedi . telefonu da getirsin dedim guvenemedim telefon açık şekilde benle konuşurken gelmesini istedim tek geliyor diye bebeğimde hasta gidemedim kızımla eşim götürecek onu hastaneye istemiyorum telefonu getirmesin dedi bende annemle gelsin dedim kavga ettik . giderken de oğluna tableti verdi bende ona tablet vermeni istemiyorum dedim seni pişman ederim dedi tehtid etti bir bebegimiz var ortak 3 aylık sezeryanla doğum iki tane de tümör ve kist alındı ağır geçti o yüzden 7. Gündü eve geldiğim kızım yan dönmüş uyuyordu domaliyor dedi düzgün uyusun dedi bende ne var uyumasinda dedim tartıştık istemiyorum dedi bende senin cocugunu istemiyorum dedim o zaman çocuğumu istemeyenden ayrılırım bende diyince ayrılma lafına deli oldu o ameliyatli halimde benim çenemi sıktı . amaliyat sürecinde kızımı koruyamadım sürekli biseyler yaptı azarladı vs tartışırsam şiddet uygular ameliyatliyim diye kızımla uğraşma dedim ve kızımı anneme gönderdim şuan ara tatilde ve bayramda getirdim gene son gitmeye yakın yeter annenik peşinde dolandigin vs demeye başladı çok zor bir lohusalik geçirdim sürekli kızımla ters düşen hareketleri bana ters gelen hareketleri var kızımi babasız büyüttüm zordu ama inanın 3 aylık oğlum babasıyla daha zor büyüyor topluma göre tamam içki yok kumar yok ama psikolojik şiddet fiziksele dönüşüyor ayrıca kızımı tekrar getiricem eşime söyledim keyfine göre gidip gelemez giderken benden izin almadi gelirkende gelemez dedi ama tabikide kızımı istemezse bende kendini istemem
. kızımı getirince aynı hareketlerine devam ederse ayrilmalimiyim yoksa ikinci evliligim çocuğum diye idare edilir tarafindan mi bakmaliyim
Ağzına yüzüne sıçıp boşan. Kızına zarar verir bu sapık pedofili siktiriboktan insan müsvedesi

Anlattıklarınıza göre siz iyilik yapmışsınız oğlunu bile büyütmüşsünüz . Çocuğunuzdan rahatsız olması sanki onu kabullenmemiş gibi gözüküyor. Sizin ona verdiğiniz ilgiyi değeri de kıskanıyor olabilir . Domalıyor ne demek tövbe estağfirullah. Bu adamın aklı fikri ne ,??????, kızınızı bu adamdan uzak tutun lütfen
Ya o duruş şeklini tarif için dedi yoksa o yöne benzetmek için değil tabikide o şekilde kendiside diyemez tabikide

Evet kızını benden önde tutamazsın diyor bana

Bu allahin cezasi pislik herifin oldugu yere kizinizi getirmeyin. Cok lazimdi dimi aman kocasiz kalmayin hemen yeni koca hooop yeni bebek. Adam agir ruh hastasi ve sapik.
Canım inan ki bu sefer ikinci evliligim tanımadan yapmam dedim ve tanıdıktan sonra yaptim bunlar lohusa sürecinde oldu yapma sebebide bence çocuğumuz oldu kızı gitsin amaçlı yaptı diye düşünüyorum

Offf ne iğrenç bir adam bu. Keşke bebek olmasaydı diyeceğim ama olmuş artık. Bu adamla olmaz, o cümleyi kurmayı bırakın,düşünen bir adamla kızımı asla aynı yerde tutamazdim, pis sapık .
Bende yıprandım çocuğuma böyle yaptıktan sonra asla eskisi gibi olamıyorum

Ya o duruş şeklini tarif için dedi yoksa o yöne benzetmek için değil tabikide o şekilde kendiside diyemez tabikide
Ona neymiş kızın yatış şeklinden? Aklına öyle şeyler geliyor ki öyle söylüyor sapık herif.

Eşiniz sapık. Kucucuk çocugun yatış pozisyonundan bile farklı mana çıkarıyor. Asla asla asla kızınızı eşinizle yalnız bırakmayın. Ben cok korktum eşinizden.

kızımı getirince aynı hareketlerine devam ederse ayrilmalimiyim yoksa ikinci evliligim çocuğum diye idare edilir tarafindan mi bakmaliyim
Aynı hareketleri mi kalmış hanımefendi yazık değil mi çocugunuza. Kucağınızdaki bebeğinize de daha iyi olacağını zannetmeyin zihniyeti bozuk. Sen kızının yanına git kızını o eve geri getirme.

Ona neymiş kızın yatış şeklinden? Aklına öyle şeyler geliyor ki öyle söylüyor sapık herif.
Çok kıskanç güya benide cokkk kıskanır kendi pis düşünceli olduğu için herkesi öyle saniyor arkadaş hapis hayatı yaşıyorum

Eşiniz sapık. Kucucuk çocugun yatış pozisyonundan bile farklı mana çıkarıyor. Asla asla asla kızınızı eşinizle yalnız bırakmayın. Ben cok korktum eşinizden.

Aynı hareketleri mi kalmış hanımefendi yazık değil mi çocugunuza. Kucağınızdaki bebeğinize de daha iyi olacağını zannetmeyin zihniyeti bozuk. Sen kızının yanına git kızını o eve geri getirme.
Yo düzelmez benimde umudum yok annesinin babasının adam edemediğini ben edecek değilim teşekkür ederim

Kızlar merhaba konuya nerden giricegimi bilemiyorum ama hayatım kabus gibi içinden çıkamıyorum eşim ve benim 2. Evliliklerimiz ve ikimizinde eski evliliklerinden birer çocuğumuz var benim 8 yaşında kızım ve onun 6 yaşında oğlu var kızım benimle birlikte evlenirken geldi onunda oğlu ama eşim sürekli kızıma annenin g.. dolanma yemek yerken dökme igreniyroum dedi ama ben geldiğimde eşimin oğlu 3 yaşındaydı bez bağladım biberonla sütünü verdim poposunu sildim nedense ben igrenmiyordum demekki suan 6 yaşında geceleri altını ıslatan bir çocuktu herşeyi öğrettim yapabiliyor . kızıma bir ton laf etti tableti vardı kullandırmadi oğlumda yok diye iki sene kullandirmadı bizde kavga çıkmasın diye bişey demedik ogluna tablet aldı şimdi sürekli kullanıyor ben karismiyorum karissamda kavga eder zaten kızım şuan annemde bu dönem orda kalmak istedi okulunu orda devam ettiriyor bende telefon aldım kızımla görüntülü konuşmak için annemler tuşlu kullanıyor diye bize bir saat uzaklıkta gidip geliyorum. hasta oldu kızım babam yaşlı o yüzden eşime hastane için alıp gel kızımı dedim tamam dedi . telefonu da getirsin dedim guvenemedim telefon açık şekilde benle konuşurken gelmesini istedim tek geliyor diye bebeğimde hasta gidemedim kızımla eşim götürecek onu hastaneye istemiyorum telefonu getirmesin dedi bende annemle gelsin dedim kavga ettik . giderken de oğluna tableti verdi bende ona tablet vermeni istemiyorum dedim seni pişman ederim dedi tehtid etti bir bebegimiz var ortak 3 aylık sezeryanla doğum iki tane de tümör ve kist alındı ağır geçti o yüzden 7. Gündü eve geldiğim kızım yan dönmüş uyuyordu domaliyor dedi düzgün uyusun dedi bende ne var uyumasinda dedim tartıştık istemiyorum dedi bende senin cocugunu istemiyorum dedim o zaman çocuğumu istemeyenden ayrılırım bende diyince ayrılma lafına deli oldu o ameliyatli halimde benim çenemi sıktı . amaliyat sürecinde kızımı koruyamadım sürekli biseyler yaptı azarladı vs tartışırsam şiddet uygular ameliyatliyim diye kızımla uğraşma dedim ve kızımı anneme gönderdim şuan ara tatilde ve bayramda getirdim gene son gitmeye yakın yeter annenik peşinde dolandigin vs demeye başladı çok zor bir lohusalik geçirdim sürekli kızımla ters düşen hareketleri bana ters gelen hareketleri var kızımi babasız büyüttüm zordu ama inanın 3 aylık oğlum babasıyla daha zor büyüyor topluma göre tamam içki yok kumar yok ama psikolojik şiddet fiziksele dönüşüyor ayrıca kızımı tekrar getiricem eşime söyledim keyfine göre gidip gelemez giderken benden izin almadi gelirkende gelemez dedi ama tabikide kızımı istemezse bende kendini istemem
. kızımı getirince aynı hareketlerine devam ederse ayrilmalimiyim yoksa ikinci evliligim çocuğum diye idare edilir tarafindan mi bakmaliyim
Aklınız başınızda mı sizin ya?
Adamın bu halini bile bile bir de çocuk yapmışsınız.
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Eğer kocam kocam diyip boşanmayacaksanız getirmeyin çocuğu dursun annenizin yanında.
Ne tuhaf tuhaf hayatlar var ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X