Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik evlenmeden önce 4 yılda flört ettik. Flört ederken de çok kavga ederdik ama birbirimizden vazgecemedik ve evlendik. Kavgalarımız şiddeti gittikçe artmakta anlaşamıyoruz bu ortada.. Eşim aşırı sinirli küçücük kavgalarımızda bile hakaretler eden küçümseyen tavırlar içinde kötü olduğumuzda çok kötü iyiyken iyi benden istedigi tek şey var sinirlendiğimde karsımda konuşma diyor ben bir susuyorum iki susuyorum ama öyle laflar ediyor ki dayanamayıp bende başlıyorum en son kavgada böylede başladı kızımın yanında bağırmaya başladı. Sebep: 8 saatir uyumayan kızım sabrımı zorlamaya başladı ayakta uyur hale geldim hatta bi ara koltukta sızmışım tam kız uyucak tvnin açık sesi ve birden eşimin oyuncağa carpmasıyla uyandı ve esime sinirli biçimde bakmam. Gavur gibi nie bakıyorsun die başladı bağırma dedikçe dahada arttı çocuk korkuyorum dediğimde çocugu halının ortasına koydu ve antireye zorla çıkarıp bağırmaya devam çocuk içerde bagrıyo o anı anlatamam bu araya çocuk uyudu tekrar üstüme geldi dayanamıyorum bu tavırlarına diyerek boşanmak istiyorum dedi bende tamam dedim odadan ayrıldım konuşmak istedi ama gene baskıcı bi tutumla bende konuşacak bişey yok sen söyledin bende tamam dedim diyerek yatağıma gittim 1 saat sonra elimi yüzümü sıkan bağıran boşanmak istiyorum die bağıran adam gitti yerine yataktan beni kaldırıp içeri götürdü konuşmaya başladı sen çocuğa tahammül edemediğim için ters ters baktığın için böyle oldu dedi bende gördün halimi yoruldum çocuk uyumadıça sinirlerim yıprandı dedim sustuk. Suskunlukla sonra kendini kandırma sadece çocuk için bu evliliği sürdürüyorsun dedigim de koca bir sessizlik... Bu kavgamızı sadece biri hamileligimde lohusalıgımda hep böyle kavgalarda geçti bir çıkmazın içindeyim kızım için böyle devam edeyim diyorum ama esim bildiğiniz sinir hastası bebegim şuan bile uykusunda zıplıyo ve her hoşuna gitmeyen şeyde senden boşanırım die tehdit ederek konuşuyo ve çocuğumla tehdit ediyo sizce ne yapmalıyım şu an aynı evdeyiz 3 gündür ayrı yataklarda gerekmedikçe konuşmuyoruz ama psikolojimin bozulduğunu ve artık bir düzelecek umudum kalmadı korkuyorum