• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin davranışı.Ben mi suçluyum o mu?

Sarılmakla abdest bozulmaz , gerçi mezhebini bilemem tabii.
Bu kadar abartmayın,heveslidir, öyle durmak istemiştir, belki o an farklı birşey istememiştir.
Bir sürü ufak nedeni olabilir o cümlenin .
Bu kadar dert edinecek birşey göremedim ben.

Eğer diğer zamanlar davranışlarında bir değişiklik yok ise, herşey yolundaysa buluttan nem kapmayın.
Yok sarılınca başka yerlere gidiyor bazen gerisi geliyor öyle olucak diye herhalde
Fakat zaten tuvalete gideceği için sorun olmucaktı
Zaten telefon etti özür diledi buda iyi birşey

Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Ben de akşam hiç konuşmadım oda konuşmadı
Haksız mıyım sizce
canım herhangi bi topluluk yada tarikata takılıyor mu?
bi ara abım tarikatlara gidip geliyordu. Havlusu omzunda geziyordu.
komik gelebilir bende ilk zamanlar güldüm felan ama sonrası cok trajikti. dünya ile ilişkinisi kesti nerdeyse.
ailemizde asla baskıcı değildir. hiç bir konuda. neyse artık sarık giymesi konusunda baskı olunca bizde hiç olumsuz konuşma yapmadık kendiliğinden daha sonra doğru bi yol buldu. eğer böyle bişey varsa dikkatli, yok ise sende ilgi gösterme bi süre bak bakalım ne yapacak.

bnm eşim de abdesti bozulmasın diye.hep.uzak durur.kendisinin mezhebinde abdest bozuluyor cunku bana degdiginde.hatta abdesti bozulunca tartisiyo.erkekler biraz tembel bence baska bir aciklamasi yok

Şafi olsa bile eşine dokunmasıyla abdesti gitmez, namahremle temas etmek abdesti bozar.
Konu sahibi bencede abartılacak bir durum yok. suçlu suçsuz olayına girmenize bile gerek yok. biraz geri çekilin kendisi gelip eteğindeki taşları döker zaten.
yanlis bilgi safilerin esiyle de bozulur abdest

bnm eşim de abdesti bozulmasın diye.hep.uzak durur.kendisinin mezhebinde abdest bozuluyor cunku bana degdiginde.hatta abdesti bozulunca tartisiyo.erkekler biraz tembel bence baska bir aciklamasi yok
Eşim hangi mezhebten bilmiyorum ama sanırım Hanefi

Back
X