Eşimin davranışı

gunder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
140
6
68
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum esimle iligili.Az önce biligisayarın geçmişine bakıyordum ve eşimin google ve facebooktan bir bayanı arştırdığını gördüm.
Baya da bir araştırmış.Aradım sordum üniversiteden bir arkadaşım dedi.
Ama niye başka arakdaşını araştırmıyor da onu özellikle araştırıyor.
Eski sevgilisi falan herhelde.Çok kötü bir duyguymuş.
Buradan okuyordum ve işte benim de başıma geldi.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Evlisiniz Yuvanızı Kurmuşsunuz artık eşindeki meraktan başka birşey değildir. İlla Sevgilisi olmasımı lazım arttırdığı kişi ? Belki okulda arkadaşlık döneminden birisidir. Arkadaşlıkları iyi geçmiştir sonra kopmuşlardır birbirlerinden Oda merak edip bakmıştır. Hemen Üzüntü stres yapma. kafanı da Soru işaretleriyle doldurma Evlenmiş barklanmış adam ı kim ne yapsın

Bu konunun üzerinde durup kuruntu yapma bence. Arkadaşıdır eski sevgilisidir ne olursa olsun, üzerinde durma ve eşine kesinlikle bu konuyu bir daha açma.

yok sadece araştırmış
Ben eşime güveniyorum yani öyle irtibata geçmaz ama
Yine de yapmaması gerekiyordru kırlıldım
Ben ne biliyim ki bu kız ne kim
Aslında eşime güveniyorum ama aşırı kıskanç bir insanım sorunum bu

hemen boşan dermişim...
cnm bence bir daha konuyu açma, eşine bahsetme...
aklına sokmuş olursun iyice..
merak etmiş, bakmıştır...
hemen eyvah benimde başıma geldi die düşünme bence...

sadece araştırmıştır ben bazan arkadaşlarımı araştırıyorum şimdi ne yapıyorlar diye ......eşimde bazan sorar bunlar kim der liseden ,ilk okuldan, üniversiten derim güler geçer, bunda bir şey yok kanımca eğer araştırılan ex aşkı değilse.

canım eğer iletişime geçmediğinden eminsen çok takma, eski sevgilisi bile olabilir belki meraktan bakmıştır şimdi ne durumda diye, hemen kötü düşünme ama gözün yine de üstünde olsun.

şimdiye kadar aldattığını veya başka birine baktığını söyleye itiraf eden tek 1 kişi görmedim burada, hep inkar edilir. evet üni arkadaşı olabilir ama tedbiri elden bırakmayın bence...

Ben de araştırdım arkadaşlarımı ama arakadaşlarımı yani senin dediğin gibi bir sürü kişi
Bu özellikle bir kişi üstüne yoğunlaşmış onun için kızdım
Bence de meraktan bakmıştır ama bakmasın niye bakıyor

belki gerçekten sadece arkadaşı ama bir daha bu konuyu açmadan izleyin derim.. boşuna huzurunuzu kaçırmış olmayın.
Böyle konuları telde sormayı doğru bulmuyorum.. yüz yüzeyken sorun vücut dilini görün..o zaman anlarsınız yalan mı söylüyor doğru mu.. çok kafanıza takılırsa akşam alın karşınıza nedenini sorun. açıkça konuşun.. rahatsız olduğunuzu belli edin.

Essegın aklına zorla karpuz kabugu sokarız bız kadınlar hemen bısey olsun en kotusunu dusunuruz bıraz sessız kal ızle bakalım hemen kotu dusunme

Merak etmiştir bakmıştır tabi bakmasa daha iyi ama nerelerde ne yapıyor a
Diyemerak edip bakmıştır. O kadar üstüne düşmeyin bence. Çoğumuz bakıyoruz eski arkadaşlara, tanıdıklara, hatta sevgililere.

ben ilkokuldan bu güne kadar olan bütün arkadaşlarıma, öğretmenlerime, komşularıma falan baktım, yetmedi eşimin çevresindekilere de baktım. eşim çok meraklı olduğumu iddia ediyor ama merak ettim ne yapmışlar? uzamışlar mı? kısalmışlar mı? bu kötü birşey değil ki, sonuçta sitenin kuruluş amacı bu. eminim eşiniz de öylesine bakmıştır bence tepki duyulacak birşey yok

not: hmm şimdi gördüm google dan da araştırmış eşiniz, ama ben hala kötü birşey olduğunu sanmıyorum, sıkmayın canınızı :)

Son düzenleme:
belki sadece meraktan bakmıştır ama rahatsız olduysan bunu eşine uygun bir şekilde söyleyebilirsin.

neden araştırmış acaba
sen çok aklına sokma bence bu durumu yapacağı yoksa bile aklına düşer
ama takip et bakalım bundan sonra da araştıracak mı
aynı şeyi tekrarlarsa iyice hesap sorarsın

bi taraftan da sen de bak bi kimmiş filan öğren netten
nasıl güzel bi kadın mı fotosu filan var mıydı
facete bilgileri yazıyodur az çok nerde yaşıyo filan bi şekilde öğrenmeye çalış bence

normalde arkadaşını aratması sorun değil de özellikle sürekli arattıysa dikkatli olmak lazım bence
unutamadığı biri filan olabilir belki ya da eski sevgilisi

Son düzenleme:
Hepinize yorumlarınızdan dolayı tesekkür ederim.aksama kadar bekleyemedigim icin telefonda sordum yüzyüzeyken sormak tabi daha mantikli.Sordum sevgilinmiydi diye yok degil dedi dogru soyluyordur bu konuda güvenirim.O kisinin fotografı yok o da ulasamamis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…