• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin davranışları artık zoruma gidiyor

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
merhaba arkadaslar.
Eşime düşkün bir kişiliğim var çalışmıyorumda , hamileyim üçbuçuk aylık. Evde tek başıma sıkıntıdan sanırım eşime daha da düşkün oldum. Gün içinde en fazla 10 kere arıyorum , eve geldiğinde yemek çay falan yanından ayrılmıyorum. Bütün gün tek başıma evdeyım aksam o geldıgınde de haliyle arkasım gıbı onunla vakıt gecırmek istiyorum ama artık eşim rahatsız oluyor. Sanki çocuk gibi sürekli onun peşinde onsuz hiçbirşey yapmıyormuşum gibi kuyruğuymuşum gibi muamele yapmaya başladı. Dalga geçiyor bununla ilgili ve çok üzülüyorum. Artık gün içinde beni bir kere bile aramıyor sürekli ben arıyorum merak ediyorum bunu bu hale getıren de ben oldum. Nasıl bunu duzeltebılırım dalga geçmeleri artık benı uzuyor

surekli yemek yerseniz biri size yemek teklif eder mi?
sızın aramanızdan fırsat mı kalıyor da arasın adamcagız..
şaka yollu rahatsızlıgını da dile getirmiş.
daha napsın...
siyam ikizi değilsiniz siz.
gebelikle ilgili alın yıgınla kitap veya hergün gidin kütüphaneye gecer zaman , adam da nefes alır.
üzmeyin onu da kendinizi de bebeginizi de.

Buldumcuk olmuşsunuz, o sizin eşiniz oyuncağınız değil.
Okuyunca bile fenalık geldi banada.
Çocuğun olacak madem al birşeyler ör yap alışverişe git

Disari cik yazda geldi. Cocuk icin alisveris yap yanliz yapmak istemiyorsan once git begen sonra esinle ciktiginiz da ona da gosterirsin. Hamile grubu bul ordan arkadaslar edin vs vs

Gün içinde 10 kere neden arıyorsunuz yahu? İnsan darlanır normal olarak. Kitap okuyun, yürüyüş yapın ne bileyim hamile meditasyonu yapın ama adama sarmayın bu kadar.

Tahammül edilemez bir durum seveceği ilgi göstereceği varsada korkar ürker göstermeye

merhaba arkadaslar.
Eşime düşkün bir kişiliğim var çalışmıyorumda , hamileyim üçbuçuk aylık. Evde tek başıma sıkıntıdan sanırım eşime daha da düşkün oldum. Gün içinde en fazla 10 kere arıyorum , eve geldiğinde yemek çay falan yanından ayrılmıyorum. Bütün gün tek başıma evdeyım aksam o geldıgınde de haliyle arkasım gıbı onunla vakıt gecırmek istiyorum ama artık eşim rahatsız oluyor. Sanki çocuk gibi sürekli onun peşinde onsuz hiçbirşey yapmıyormuşum gibi kuyruğuymuşum gibi muamele yapmaya başladı. Dalga geçiyor bununla ilgili ve çok üzülüyorum. Artık gün içinde beni bir kere bile aramıyor sürekli ben arıyorum merak ediyorum bunu bu hale getıren de ben oldum. Nasıl bunu duzeltebılırım dalga geçmeleri artık benı uzuyor
benim esimde suna bak günlerdir görüstğün yek insan benim hayatında suan olan tek insan benim derdi .sabah 8 aksam 7 gibi gelirdi. ben catlardım aynı senin gibi konusalım sürekli beraber vakit geceirelim istersim sonra calıstım gecti

sen konus beni kırıyorsun de. ve kendine hobi bul . ben ozman bir ara etamin yapardım cok rahatlamıstım.yonla hobi var . komsularla tanıs. ozamn komsu frlan istemezdim ama sindilerde insan ferahlıyor iki kişiyle sohbette bile.

Arkadaşınız yok mu ya da kuzen-kardeş falan?
Evde canınız sıkılıyor belli, eşiniz de sıkılabilir normaldir eğer sürekli sürekli arıyorsanız. Kendi kendinize hobi edinmeye çalışın ya da kitap okuyun film izleyin evde kafanız dağılsın.

Meşgale bulun.Hamilesiniz boş vakitte bir dua okuyun bebeğe birşeyler örün araştırın.Yetiştirme konusunda yazılar okuyun.Yada beslenme ile ilgili araştırma yapın.Çiçek yetiştirin.Alışveriş yürüyüş falan yapın.Vaktin hep duayla geçmeli şuan.Can sıkılacak ve kocaya saracak vakit degil çünkü.

10 kere araman gercekten cok abarti ve bunaltir ne buluyosun gercekten konusacak? Aksam once dinlenmesine firsat ver sonra beraber vakit geçirin..

Back
X