İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?