Eşimin davranışları

Valla garip bi hayatınız var . Pahalı hediyeler tatiller vs boş . Gerçekten gittiğinizde zevk alıyormusunuz o tatilden . Ben eşimle delirmediğim bi tatilde eğlenemem . Ki eşimde bende kıskanırız ama hiç bir zaman eşim bana yok oraya gitme bununla konuşma vs demedi demez aksine kendi gönderiyor . Size güvenini geçtim kendine güveni de yok .. ne oluyorda sizi böyle kontrol altına alıyor mesela benim daha çok kafamı kurcalar bu ..

Evet genelde gittiği yerleri görüştüğü insanları bilirim.çoğu zaman evde zaman geçirir zaten.işden eve evden işe.haftada 1-2kez arkadaşlarıyla çay içmeğe gider.telefonu şifresizdir istediğim zaman baka biliyorum izin veriyor.şübhe uyandıracak bir tavrını görmedim henüz
kıskancım eşim de kıskanç
düşünüyorum da hafta sonu arkadaşlarımla kız kıza düğüne gittik mesela bana diyecek ki gidemezsin
nasıl rahatsız olur direk tepkimi koyarım

her insan kıskanılmaktan hoşlanır ama kıskanmak değil bu takıntı

telefonumu karıştırmaz mesela bende karıştırmam

birde hakaret ettiğinde sindirip beni el üstünde tutar moduna da girebiliyorsunuz alışmışsınız iyice

ciddi konuşup tedavi olması gerektiğini yoksa ayrılacağınızı söyleyin

İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Eşiniz şizofren olabilir

Yedirip içirip gezdirip pahalı hediyeler alacak tabi,yoksa böyle hastalıklı ruha sahip biriyle kim yaşar ki.

+++++++++++
Para diye insanlar ne manyaklara katlanıyor ... parası olmasaydı şu adam buraya konu falan olmazdı tekmeyi dimdirekt yerdi.

Sakin ve yalnız yürümek lüks olmuş. Pahalı tatiller olsa kaç yazar.
İlişkinizin dinamiği bu olmuş.siz konfor alanınızdan çıkmayı göze almadıktan sonra düzelmez.(ki düzelmeye de bilir, sonu ayrılık da olabilir. )

Valla garip bi hayatınız var . Pahalı hediyeler tatiller vs boş . Gerçekten gittiğinizde zevk alıyormusunuz o tatilden . Ben eşimle delirmediğim bi tatilde eğlenemem . Ki eşimde bende kıskanırız ama hiç bir zaman eşim bana yok oraya gitme bununla konuşma vs demedi demez aksine kendi gönderiyor . Size güvenini geçtim kendine güveni de yok .. ne oluyorda sizi böyle kontrol altına alıyor mesela benim daha çok kafamı kurcalar bu ..
Tatil dediği de otel fln değildir. Muhtemelen ıssız bir alanda havuzlu villa tutuyordur. Deniz yüzü gördüğü de meçhul. Havuzda iki çıpçıp serinliyordur

Eşinizin davranışları kıskançlıktan öte bir şey ve normal değil.
Siz de pahalı hediyelere, tatillere tav mı oluyorsunuz?

Tabii ki normal değil. İnsan sevdiğini kıskanır evet ama eşinizin ki kıskançlık değil hastalık ve sizi de kandırmayı iyi biliyor hediyeler tatiller diyerek gönlünüzü alıyor ama tehlikeli bir durum bilginiz olsun…

konu sahibi bu benim başıma gelse 3 şey düşünürdüm. aldatılma-cinsel sorunlar-paranoid kişilik bozukluğu.
pahalı tatil,hediyeler, özel soför tarzı ifadelerinle zengin bir kocanız var.
zengin adamların çok da sadık olmadığı bilinen gerçektir. istisnalar vardır.
ilişkiniz de neredeyse on yıldır sürüyor. cicim ayları zamanı geçmiş.
sizi bu kadar baskılamasının, tek başınıza bir avmye bile gidememe, arabaya binmeye bile izin vermemesinin altında yatan sebep aldatıyor olabilir. siz onun hayatını biliyor musun? sık sık iş toplantısı cumartesi işe gitmeler, iş arkadaşı kimler telefonunu karıştırıyor musunuz hiç. yoksa tüm telefon geçmişini silerek mi eve geliyor.
benim eşim yapmaz asla derseniz cinsel sorunları baş göstermiş olabilir. bunu size bile söylememiş olabilir.
üçüncü olasılık da paranoid olması gerçek ile kurgu arasında gidip gelen tutarsız kişiliğinin olması. tabi hikayenin bir diğer yüzü sizin çok açık giyinmeniz ilgi çekmeyi çok sevmeniz aşırı gösterişli olup sosyal çevrenizin erkeklerle dolu olması yani çok dikkat çeken bir kadın olmanız diyeceğim ama siz bir adamla göz göze bile gelemediğini yazmışsınız. o olasılık da elendi. davranışlarına çok dikkatli bakın. nerede ne zaman ne yapıyor gözlemleyin. hediyeler tatiller güzel şeyler ama çok ağır hakaretlerle bedel ödüyorsunuz. bu tatlı kıskançlık olayı değil konu bambaşka.

İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
ödün koptu dimi pahalı hediyelerini, tatillerini, gezmelerini bilmiycez diye

Back
X