- 23 Ekim 2015
- 17
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi karaekmek90
Herkese selam arkadaşlar.sizlere danışmak istediyim konu eşimle alakali.biz 8 yıllık evliyiz.2 oğlumuz var.eşimle severek evlenmedim.yani görücü üsulu oldu.ama tabii beyendim onu.nişanlılık döneminden beri hep şiddetli kavgalaromiz oluyordu.o hep kendi dediyi olsun ister.diktatörlük yapardı.bende uyardım akılsız başım.şiddet bile uyguluyordu bana.annem bunlari göre göre ört bastlr ediyordu tabi.eşimin arası annemlerle oldukca iyiydi.hep onu tutuyorlardi şünki.her kavgamızda azarlanan ben oluyordum.neise biz taşındık yurt dışına.çocuklar doğdu.bana artık şiddet uygulamiyor.neredeyse 5 senedir.ama oldukça asabi.annemler bize kalmaya geldiler yurtdışına.1 ayı resmen brnumdan getirdi.onlarıa ters haraketler filan.kız kardeşimle hep kavga.ama döktüyünü topla.pasaklı.ki gerçekten zavallım hep dikkat ederdi.oturuşuna dikkat et.lardeşim merhaba yazsa kavga çıkarır azarlardı.en son kardeşim onu blok yapti.bu delirdi.ne terbiyesiz kardeşim varmış.ailecek böyleymişiz saydırdı.kardeşim neyse sora özür diledi açtı blokdan.aile içi uzatmaya gerk yok diye.şimdi kız bayramlarda mesaj yaziyor bir tek.onda bile azarliyor.neler neıer yazmış.kardeşim söylemiyor tabii bunlarl bana.tel.girdim okudum.yanlış yaptım ama ne yapıyım merak ettim.eşim 9 audır bizimkilerle konuşmaz.adları gelince ağız buruşturmalar filan.ben eşimi sevmiyorum.bu olay için deyil.ama bu olaylarda tuz biber oldu.bıktım.boşanmak istiyorum.artık sesini bağırışlarınl duymak istemiyorum.yoruldum gücüm kalmadı.ama eşim sen kim oluyorsunda beni boşuyorsun.o sözü söylediyim için bana yaklaşmıycakmış.çokta umrumdaya.ne yapıcamı şaşırdım artık.be yapıyım.nasıl yol izliyim nasıl davraniyim sizce.hepiniz sağolun