Eşimin davranışları ?

Kac gundur yasanilanlar hic kolay degil. Cok mesai yapiyorlar hanginara hangi dere aldatacak yada birini sevecek?
Insanlarin halini goruyordur. Uzuluyordur.
Sonuçta tam olarak herseye şahit oluyor.

Biraz kendi halinde kalmak istiyordur. Biraz sabirli ol. Ama gozun ustunde olsun.

ne bekliyorsunuz ki benim eşim deniz subayı olduğu halde eve gelmiyor 1 haftadır geceleri yok kırmızı alarm var ve şuanda yalnızım geliyor eve 2 dk sonra tekrar gidiyor işyerinde telefonla konuşamıyor 1 haftadır ortalık karışık

Öğretmenim ve biliyorsun mebde de açığa alınanlar oldu. Olaylar yaşanırken küçük bir ildeydim ve çevremdeki arkadaşlarımın hepsi görevi başında ama inan ben bile nasıl gerginim ki birde eşin polis. Şu durumda normal olsaydı şüphelenmen lazım bence.

Umarım eşinize kuruntularinzi yansitmamissinizdir. Evli değilim ama böyle bir durumda evime döndüğümde eşimden destek ve ilgi beklerdim diye düşünüyorm.

Canim benimkide polis ve surekli iste. Adamlar cok yoruluyo, sabah gelip uyuyo aksam kalkip yemek yiyip tekrar ise gidiyo... hatta az once o uyurken telefonuna whatsapp dan is arkadaslariyla olan gruptan mesajlar geldi uyanmasin diye sessize aldim. Muhtemelen senin adaminda mesajlardan vs basi sistigi icin sessize almistir. Cok yoruluyolar seninle ilgili degildir. Hepsi ayni durumda suan..
Bizde aynı durumdayız 12/12 bitsin istiyorum gece olunca dha zor

Kızlar hepinize teşekkür ederim valla çok rahatladım. Alışkın değilim ondan şaşkındım. İçin huzur doldu
şuan seksi düşündüğünüz için sizi kınadım bende eşimi göremiyorum bile teli sessize almıyor ama msj bile atmıyor Çünkü cok yogun lar Allah hepsini korusun

Bizde aynı durumdayız 12/12 bitsin istiyorum gece olunca dha zor

şuan seksi düşündüğünüz için sizi kınadım bende eşimi göremiyorum bile teli sessize almıyor ama msj bile atmıyor Çünkü cok yogun lar Allah hepsini korusun
Seks düşünmüyorum hanımefendi. Derdimi anlatmaya çalışıyorum

eşinize yüklenmeyin bence inşallah kısa sürede eskiye dönebiliriz milletçe.

O sizin evde aklınızda kurduklarınız eşinizin aklının ucundan dahi geçecek durumda değil şu an inan bana... bende eşinizle OHAL sebebiyle aynı şartlarda çalışıyorum ve eşinizi çok iyi anlıyorum...Sadece yoğun ve yorgun eşiniz biraz anlayış sadece şu an tek istediğimiz bu....

eşiniz polismiş.kıyamet kopuyor,ohal ilan edildi.
siz başka biri olabilir mi diyorsunuz? şaka gibisiniz

off hemen aldatma hemen baska birimi var diye dusunun esine de sor bunu iyice bunalsin adam biz ekran basinda korkuyoruz.sabahin nurunda gidip gece yarisi geliyormus adam.

Kızlar iyi günler. Eşimle evleneli bu gün tam 1 sene oldu. 3 aylık bi bebeğim var. Eşim polis memuru. Malum ülkemizde yaşanan olayları biliyorsunuz bu yüzden 1 haftadır eve uğramadı hiç. Son 3 gündür gece 12 gibi gelip sabah 6 gibi işe geri gidiyor. Biz eşimle tanışalı 2 sene oluyor. Eşimi bildim bileli telefonunu asla sessize almaz. 2 gün önce eve biraz erken geldi. Telefonundan bişeye bakacaktım sessize almış çok şaşırdım ilk defa böyle bi şey gördüm. Sebebini sordum geçiştirdi ve o gün benimle hiç muhabbet bile etmedi. Normalde eşimle aramızda sıkı bir diyalog hakim. Ben gittim yanaştım öptüm falan ama adamda tık yok anca elinde telefon bişeyler yapti. Bende sinirlendim gittim uyudum. 1 haftadır bana karşı çok soğuk. Hiç bi şekilde iletişim kurmuyor benimle. Oysaki çok güzel bi iletişim ve cinsel hayatımız vardı. Acaba bu olaylardan dolayı psikolojisi mi bozuldu yoksa başka biri mi var :KK43:
Allah onların akıllarını korusun
neler goruyorlar biz tv den izlediğimiz görüntülerle depresyonun dibine vurduk inanın yaşama sevincim yok
onlar görüyor mudahale etmek zorunda kalıyor
her yerden hedefler ve yine de kimseye yaranamıyorlar
cok uzuluyrm onlara Allah onları korusun

Back
X