- 6 Ekim 2020
- 42
- -21
- 6
- 35
- Konu Sahibi incitanesi06
Arkadaşlar biz 8 yıldır evliyiz. Eşim ev işlerinde bana hep yardımcı olur. Sıkılma diye gezdirir, maddiyatımız yettiğince ne istersen alır. Tüm arkadaşları yenge mehmet seni çok seviyo falan derler. Yani günlük hayatımızda bir sorun yok gayet mutluyuz. Eşimin iş yerine gittiğimde herkes ne güzel evliliğinin var falan derler. Ben kiloluydum tüp mide ameliyatı oldum. Zayıfladıkça herşey daha güzel oldu. Ameliyat olalı beş ay oldu eşim ev işlerinin tümünü üstlendi sen ameliyatlısın ben yaparım der. Ama tüm bunlara rağmen eşimle dışarı çıktığımızda farkediyorum eşim kızları süzüyor. Geçen hastaneye gittik bir kızı baştan aşağı süzdü. Bu beni çok üzüyor. Bana ne kadar iyi davranırsa davransın kızlara baktığı zaman tüm sevgim bitiyo. Eşimden galiba soğudum. Cinsellik anlamında iki haftadır yanıma yaklaştırmıyorum çünkü başka kızlara baktığı aklıma geliyo tiksiniyorum. Çok büyük kavga ettik. Sen kendi kafanda kuruyosun diyo. Ama gördüm gözü kızlara kayıyo yani. Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Evde gün boyu ağlıyorum boşanmayı bile düşünüyorum. Elime eski yakınlığım kalmadı. Hala seviyorum ama eskisi gibi değil. Abartıyo muyum