Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Yok arzu dolu bakışlar değil. Dediğiniz gibi iki üç saniyelik bir bakma. On kez çıktıysak üçünde böyle yapıyo. Ne zaman dışarı çıksak eşimin gözlerine bakıyorum bakacak mı diye. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi
Sorun sizde gibi geldi bana.
2-3 saniyelik bakma gayri ihtiyari olabilir. Siz sürekli gözünüz eşinizde ne yapıyor diye takip ederseniz etrafa baktığı bir anı bulursunuz.
Adama söylediğiniz lafta çok çirkin.
Şu laftan sonra boşanmayı o düşünse yeridir.

İşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum
İncitanesi esiniz cok üzerinize düsüyor ilgili bir es ve sımarıklık var siz de birazda.Sımarmadan dövüsün guzum cinsellikten uzaklasmannn:D
Ben 6-7 yaşlarındayken annem babam arkadaşları bir çiftle bir yemeğe gitmiştik. Artık ne olduysa çocuk halimle anlamadım tabi kadın kocasına “senin o gözlerini oyar zeytin diye tabağına koyar yediririm” demişti. Hala aklıma gelir, aklıma geldikçe gülerim 😂
Ahahaha yaa cok iyi😆 bir kadından korkun, gözü dönmüs bir kadından kacın🙈

bende kızlara bakıyorum :D bunda birşey yok zayıflarken birazcık psikoloji değişiyor ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum :) çok zorlanırsanız destek alın ki genellikle tüp midelilere veriyorlar

İşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum
Kendi içinizde çözeceksiniz. Çözemiyorsanız biraz yardım alacaksınız. Adamda sorun yok, sorun sizde.

Bir de seksi adama ödül olarak görüyorsunuz muhtemelen. İki hafta sevişmeyerek ceza verdiğinizi düşünüyorsunuz. Ama kendinize de ceza verdiğinizin farkında değilsiniz.

Sorun sizde gibi geldi bana.
2-3 saniyelik bakma gayri ihtiyari olabilir. .siz sürekli gözünüz eşinizde ne yapıyor diye takip ederseniz etrafa baktığı bir anı bulursunuz.
Adama söylediğiniz lafta çok çirkin.
Şu laftan sonra boşanmayı o düşünse yeridir.
Ay cidden ya eşimin hep gözüne bakıyorum ve gözü bir kadının tarafına baktığı an direk bağırıyorum. Eşim de inci araba sürüyorum sağa sola bakmam gerek diyo

Ay cidden ya eşimin hep gözüne bakıyorum ve gözü bir kadının tarafına baktığı an direk bağırıyorum. Eşim de inci araba sürüyorum sağa sola bakmam gerek diyo
Kendinizle ilgili kompleksinizin acısını eşinizden çıkarmaya çalışmayın. Araba sürerken nereye baksın adam? İyi dayanıyorlar böyle saçmalıklara. Eşiniz size aynısını yapsa namusuma laf ediyor diye yaygarayı koparırsınız.

Kendi içinizde çözeceksiniz. Çözemiyorsanız biraz yardım alacaksınız. Adamda sorun yok, sorun sizde.

Bir de seksi adama ödül olarak görüyorsunuz muhtemelen. İki hafta sevişmeyerek ceza verdiğinizi düşünüyorsunuz. Ama kendinize de ceza verdiğinizin farkında değilsiniz.
Evet haklısınız. Ay vallahi iyiki konuyu buraya açmışım objektif bakınca bazı şeyleri daha iyi gördüm

Bana bu konuda takıntılı olduğunuz icin abartıyormussunuz gibi geldi. Yorumlarınızdan anladığım bu. Yapmayın adam belli ki size değer veriyor laflarınızla hareketlerinizle Gül gibi evliliğinizi bozmayın. Konunuzu okuyunca aşırı bakıyor sandım ama yorumlarınızdan gördüğüm bu sürekli degil ve 3 saniye olduğu. Hangimiz bakmıyor o kadar. Adım atma ve düzeltme size düşüyor. Sırtından vurucam seni ne kadar çirkin bir söz. Adam soğusa bu yazdıklarını yazsa ona daha çok hak verirdim

eşinizi bilmem de
siz yakında eşinizi aldatırsınız

Back
X