eşimin dengesizliği

oratoryum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
37
0
0
Denizli
kızlar uzun zamandır pasif olarak kk yı takip ediyorum bende üye olmak istedim çünkü kimseye anlatamadığım sorunlarım var benim de
sorun eşim 11 yıllık evliyiz ve eşim benimle hiçbiryere gelmek istemiyor birlikte ne çarşı ne pazar ne oturma hiçbiri birde benim akrabalarıma gelmek de istemiyor kardeşlerime de evimize gelseler soğuk davranıyor ben yıllarca onun ailesini el üstünde tuttum bütün akrabalarına gittim hatta kendi insanına karşı da soğuk benim teşvikimle yine kendi insanına buncayıl boyunca gitmişizdir iyi kötü ama o
ben de yıldım bundan sonra benden paso hiç bi kimsene gelmem senle dedim gitmiycemde bakalım noolcak allahta biz uzaktayız yanımızda akraba yok
ailemden birinin yanıma gelmesini istemiyorum eşim yüzünden insanlardan kaçar oldum
ne yapmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var bıktım artık

Senin tarafinami Boyle yapiyor yoksa kendintarafinada boylemi konustun mu neden diye yaniti ne oldu

benim tarafıma ve bana ama kendi milletine de bayılan bir tip değil hani kendi haline kalmayı seven bi tip iyide biz gidipde mağarada dağ başındamı yaşayalım ne yapalım
insani yapımızın gerektirdiği şeyler var

kızlar uzun zamandır pasif olarak kk yı takip ediyorum bende üye olmak istedim çünkü kimseye anlatamadığım sorunlarım var benim de
sorun eşim 11 yıllık evliyiz ve eşim benimle hiçbiryere gelmek istemiyor birlikte ne çarşı ne pazar ne oturma hiçbiri birde benim akrabalarıma gelmek de istemiyor kardeşlerime de evimize gelseler soğuk davranıyor ben yıllarca onun ailesini el üstünde tuttum bütün akrabalarına gittim hatta kendi insanına karşı da soğuk benim teşvikimle yine kendi insanına buncayıl boyunca gitmişizdir iyi kötü ama o
ben de yıldım bundan sonra benden paso hiç bi kimsene gelmem senle dedim gitmiycemde bakalım noolcak allahta biz uzaktayız yanımızda akraba yok
ailemden birinin yanıma gelmesini istemiyorum eşim yüzünden insanlardan kaçar oldum

esınız hafıf yabanı sanırım. benım esım de benden sıkayet eder.sosyallesmeyı sevmıyosun aıle zıyaretlerını sevmıyosun der hep. gercı ben surat asmam onun aılesına ya da akrabalarına ama ecım cok sever oraya gıdelım buraya gıdelım bıze gelsınler vs. her ınsan bır olmuyo ama eger sızın aılesıne karsı hep böyleyse o zaman hıc tavız vermeyın. ne demek yanı sız yıllarca el ustunde tutun onun aılesını ama o akrabalarınıza surat yapsın. alın karsınıza konusun baska caresı yok.

Siz de paralamayın kendinizi onun ve onun ailesi için.
Gitmek istemediğinizde gitmeyin.
Eminim herkes alışmıştır herkes eşinizin bu tavrına.
Keşke hep yanınızda olsa ama bu saatten sonra bunu yaptırmak çok zor görünüyor.
Boşuna yorup harap etmeyin kendinizi

bir çok kadının genel sorunu ayrıl bence yada ayrılıyor gibi yapıp iyice bi burnunu sürt .

ya amma meraklısınız birilerini boşatmaya yaaaaa

sanki onun aklına 11 yıl boyunca hiç gelmedi bu

çok mu güzel oluyo boşanınca çok mu huzurlu herşey yolunda oluyo

varsa bildiğin işe yarayacak hayırlı bir akıl paylaş yoksa hiç yazma

evet küçük problemler bile bazen büyütülebiliyo biz kadınlaro çok bunaltabiliyor

boğuıluyor gibi oluyoruz

adamlardan nefret ediyoruz bazen

yada emek vermekten yoruluyoruz sıkılıyoruz

ama ne yapalım işe yarayacak bişeyler bilenlerden yardım alıyoruz bazen

yada akışına bırakıyoruz

yada son bir gayret çırpınıyoruz

ama her aklımıza estiğinde her sıkıştığımızda boşanmıyoruz

kendi ailesinede farklı davranmıyormuşki,yapısı böle demekki eşinizin..bazı insanlar kalabalığı sevmez içiçe olmak istemeyebilir,süreklimi görüşmek istiyosunuz bilmiyorumda belkide başka bir sıkıntısı vardır:26:

Şu ayrıl diye akıl verenlere iğrenerek bakıyorum...
Azıcık bi sorun olunca ayrıl diyebilen, boşanmayı düşünen biri düşünsel olarak dipte ve çukurdadır.
Acıyorum size...

bir çok kadının genel sorunu ayrıl bence yada ayrılıyor gibi yapıp iyice bi burnunu sürt .

bence de yaa ağzınız alıştı sizinde hemen boşan ayrıl demeye arkadas bosanma sebebini göstersene bi valla gülüyorum yanii....
benim eşimde cok hoşlanmaz öyle akraba eş dost.kendi ailesine bile resmidir.yapısı öyle ne yapayım şimdi adam millete gidip gelmiyor diye bosayım mı töbe yarabbim yaa :53::53: sevmeyince sevmiyor yani sana sevmediğin bişyi zorla yaptırmaya kalksalar hoşuna gidermi adam da öyle seyleri sevmiyor demekki.Allahtan benim yapımda biraz öyle severim ama olmadıgında da hiç aramam.konu sahibi bence cok büyütülecek bi sorun yok ortada adam öyle raharsa öyle yasasın :51:

bosanmak çare mi?

sizin bundan sonra yapacaginiz gitmek istemediginiz yere gitmiyceksiniz onun gibi madem o gitmiyor gelmiyor aynisini yapn

kendi arkadaş grubunu veya komşu grubunu kur.

eşinin evde olmadığı zamanlarda arkadaş ve aileni kabul et. yada eşine falanca kişi gelecek, istersen sende arkadaşlarının yanına git diyebilirsin.

bazı insanlar yanlızlığı seviyor, bazıları ise insanlarla oturup konuşmayı.

bazıları evden dışarı çıkmak istemez, bazıları ise her dakika gezmek ister.

yani zevkler ayrı ayrı oluyor. üzme kendini.

bu konuyu eşinle konuşmadınız mı hiç. neden böyle davranıyor. hep mi böyleydi..

zaman zaman insanlar kimseyle görüşmek istemez, yalnız kalmak ister.bunun gibi durum söz konusu olabilir mi?

bunu dert bile etme erkekler yabani yaratıklar canım sende kendin gez o evinde otursun benim eşim gitmeye gelmeye karşı değil ama gittiği yerde bir muhabbet kurmaz bende sıkılırım onunla gittiğim yerlerde ama şimdi napıyorum gelene gidiyorum gündüzleri de kafama göre takılıyorum arkadaşlarla gündüz görüşmeyi tercih ediyorum hem daha zevkli oluyor kız kıza:))))

iyi yapmışsın.
verdiğin kararda tutarlı olursan seni anlayacağını düşünüyorum.
yanlız biraz geç kalmışsın.
11 seneyi böyle mi geçirdiniz?

benimde böyle bir tanıdığım var yıllardır evliler ama kadın çok şikayetçi.eşinin ev gezmesi sevmemesini anlarım ama hiç gezmeyi sevmemesi seninle hiç dışarı çıkmaması can sıkıcı bir durum:26:en azından eşini ailece dışarda gezmeye yavaş yavaş alıştır canım.bu arada bir insan kimsenin evine gitmemeyi tercih edebilir ama evine gelene surat yapmamalı soğuk davranmamalı özellikle de akrabaya böyle davranmak hiç doğru değil:20:

yorumlarınız için teşekkür ederim
bekara karı boşamak kolay gelir 2 çocuk var ortada başta ben kötülük olsun istemedim eşimin ailesinde yana bir sıkıntımda yok niye boşyere ortam gereyimki diye düşündüm ozaman kendimi de üzecem bu yıllarca böyle sürdü ha düzelir ha düzelir derken 11 sene geçti
tamam o gelmiyorsa bende gitmeyeyim ama ben bunu akrabalarıma anlatamam çünkü bizler gitmeyi gelmeyi seven bir sülaleyiz birbirimize bağlıyız eşimi anlayamaz kınarlar ben aman anlamasınlar budurumun farkında olmasınlar diye yıllarca uğraştım yıprandım artık zaten kimseye gitmeyince herkes aptal değil ya anlıyor ama bana birşey diyen yok
ben mahçup oluyorum

demekki benim onun için katlandığım şeylere sen katlanamıyorsun diyorum bundan sonra ben de gelmiyecem dedim ve gitmeyecem de hayır
bir akrabam arasa size geilyoruz diye o zaman nasıl gelmeyin derim utanırım gelseler eşim zaten alakalı değil ben misilleme yapıncadaha beter davranır huyunu biliyorum ama yine de restiçektim inceldiği yerden kopsun

esınız hafıf yabanı sanırım. benım esım de benden sıkayet eder.sosyallesmeyı sevmıyosun aıle zıyaretlerını sevmıyosun der hep. gercı ben surat asmam onun aılesına ya da akrabalarına ama ecım cok sever oraya gıdelım buraya gıdelım bıze gelsınler vs. her ınsan bır olmuyo ama eger sızın aılesıne karsı hep böyleyse o zaman hıc tavız vermeyın. ne demek yanı sız yıllarca el ustunde tutun onun aılesını ama o akrabalarınıza surat yapsın. alın karsınıza konusun baska caresı yok.

konu ile alakası yok ama avatarınızdaki bebiş sizinmi, maşallah çok tatlı, topaç gibi

Back
X