Eşimin derdi ne??

Melissua

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
24
2
16
Eşim benimle cinsellik yaşamaktansa gidip nette fotoğraf ve video izliyor. Niyeböyle bişey yapıyo kızlar

Eşim benimle cinsellik yaşamaktansa gidip nette fotoğraf ve video izliyor. Niyeböyle bişey yapıyo kızlar
Ne zamandır foto video durumu var?ne zamandır cinsellik sorununuz var?Cinsellik sorununuzun bir sebebi var mı örneğin sağlık sorunu,stres,aranızdaki bir kavga,kırgınlık gibi?Detay verirseniz.

Ne zamandır foto video durumu var?ne zamandır cinsellik sorununuz var?Cinsellik sorununuzun bir sebebi var mı örneğin sağlık sorunu,stres,aranızdaki bir kavga,kırgınlık gibi?Detay verirseniz.
Ona sorarsak o hep kırgın bişeylere 😊

3 senedirgeçmeyen bi kırgınlık olabilirmi ki. Her görevimi yapıyorum.Evde aslan dışardaki kadınlara kedi
3 senedir cinsellik sorunumuz var malesef evlendiğimizden belli

Bilemiyorum.Bahane de olabilir başka bir sebep de. Siz bilirsiniz bahane diyorsunuz,hep kırgın,hep böyleydi diyorsunuz.Biliyorsanız da neden bize sordunuz onu anlayamadım.
Bahane tabiki kadınlık görevlerimi yaparım öyle herşeye dır dır etmem ama hep böyle birde benden saklar tuvalete hep telle gider. Her defasındabırak şu teli derim yok yine aynı. Soğudum iyice ya aslında

Bahane tabiki kadınlık görevlerimi yaparım öyle herşeye dır dır etmem ama hep böyle birde benden saklar tuvalete hep telle gider. Her defasındabırak şu teli derim yok yine aynı. Soğudum iyice ya aslında
Hımmmm o sıkıntı işte. Telefon saklama da varsa.Yakaladığınız bir şey oldu mu peki ihanet anlamında.

Yok görevler bir kenara. Nelere kiriliyor mesela?
Bazen saçma sapan konuşurum ama ozamanda ilgi beklediğim zamanlar sadece biraz sinirliyim o konularda ilgisiz bırakıldığım zaman sinirleniyorum sadece ama öyle hakaretvs etmem

Bazen saçma sapan konuşurum ama ozamanda ilgi beklediğim zamanlar sadece biraz sinirliyim o konularda ilgisiz bırakıldığım zaman sinirleniyorum sadece ama öyle hakaretvs etmem

Size göre hakaret degil, ama belki esinizi orda kiriyorsunuz iste..sacma sapan konusurum derken ne diyorsunuz mesela?

Back
X